(Επειδή οι συνάδελφοι
παπαγάλοι reviewers έχουν πιάσει δουλειά από μέρες τώρα, πρέπει κι εγώ να τρέξω να καλύψω το χαμένο έδαφος γιατί πώς αλλιώς θα δικαιολογήσω τα εκατομμύρια που μου δίνει ο ζιρομπάκος;...)
Precious Liquids by AbuelosPrecious Liquids by AbuelosΔεκατέσσερα νέα flavor shots από την Abuelos και επιτρέψτε μου να ξεκινήσω από τα απολύτως αντικειμενικά. Το μπουκάλι των Precious περιέχει 30ml αρώματος που δίνει τελικό υγρό
120ml. Με κόστος €9,90 είναι νομίζω από τα πιο φθηνά shake & vape της αγοράς,
χωρίς να είναι καθόλου ξύδια όπως κάποια άλλα οικονομικά υγρά που φυσικά δεν θα κατονομάσω γιατί δεν έχω γλυτώσει (μέχρι τώρα...) από τον κορωνοϊό για να πάω από κατασκευαστή υγρών... Πως θα μπορούσαν άλλωστε να είναι ξύδια τα υγρά του ζιρομπάκου που είναι ο παρασκευαστής του παπαγαλόζουμου που όλοι αγαπήσαμε; Πάντα ήταν οικονομικά τα υγρά του ζιρομπάκου αλλά τα Precious είναι ακόμα περισσότερο διότι το κόστος τους (για την ακρίβεια, το κόστος ανά ml τελικού υγρού) πλησιάζει πολύ το κόστος των one shots που είναι και το πιο συμφέρον format για εμάς τους ατμιστές (μετά φυσικά το DIY που όμως δεν είναι για όλους...). Aν δε κάποιος ατμίζει one shots που έχουν υψηλό ποσοστό αραίωσης (>15%) τότε τα precious έρχονται πιο φθηνά ακόμα κι από τα one shots! Επί πλέον, αν κάποιος αγοράσει από την zerobacco και δύο μπουστεράκια baroque (€2,50/10ml, που κι αυτή είναι μια πολύ καλή τιμη) έχει και €1 έκπτωση στο μπουκάλι του precious. Αν λοιπόν τα δοκιμάσετε και σας αρέσουν, τα Precious θα γίνουν ο καλύτερος φίλος του πορτοφολιού σας! Oh yes!!!
Πάμε τώρα στα υγρά και ας δούμε το προφίλ του καθενός.
Amber: Καραμέλα γάλακτος με κρέμα, σοκολάτα και κεράσι
Aurora: καρπούζι με φράουλες, παπάγια και coolada (νομίζω coolada...)
Carnelian: μπισκότο κανέλας με κρέμα και μέλι
Citrine: λεμόνι και λάιμ με coolada (νομίζω coolada...)
Deyoung: ημικαπνικό με κρέμα και καραμέλα
Heliodor: μπισκότο λεμονιού με ψημένο αμύγδαλο και κρέμα
Jade: μάνγκο, ανανάς, πορτοκάλι και coolada (νομίζω coolada...)
Jasper: μπισκότο βανίλιας με αμύγδαλο και πορτοκάλι
Moonstone: ημικαπνικό με φουντούκι και κρέμα
Opal: μπισκότο βανίλιας με καρύδα, φουντούκι και κρέμα
Redonite: μπισκότο με φράουλα, βανίλια και μιά ιδέα γλυκό λεμόνι
Spinel: ημικαπνικό με κεράσι, καραμέλα και κρέμα
Topaz: ημικαπνικό με μήλο γλυκιά βανίλια και κρέμα
White Pearl: ημικαπνικό με βανίλια, μπισκότο και καρύδα
Τα υγρά δεν τα έχω δοκιμάσει όλα. Έχω δοκιμάσει μόνο αυτά που δεν έχουν coolada (μάλλον WS-23 είναι και όχι coolada) και δεν είναι ημικαπνικά. Από αυτά το Opal και το Redonite έχουν γίνει μόνιμα υγρά και το Carnelian, το Jasper και το Heliodor περιμένουν υπομονετικά να τους δώσω δεύτερη ευκαιρία. Δεν έχει βέβαια καμία σημασία τι αρέσει σε μένα και τι όχι γιατί εδώ είμαστε στην σφαίρα του απολύτως υποκειμενικού και ο δικός μου παράδεισος μπορεί να είναι η δική σας κόλαση (και τούμπαλιν φυσικά...). Γι' αυτό δεν θα γράψω τίποτα άλλo εκτός του να πάτε να τα δοκιμάσετε και να τα αγοράσετε για να βγάλουμε κι εμείς τα παπαγαλάκια το ψωμί μας. Τι θέλετε δηλαδή; Κλέφτες να γίνουμε;
ΥΓ. Το Opal βέβαια έχει γίνει το νέο παπαγαλόζουμο...