Συντηρητικό, διαχρονικό στήσιμο όπως κάνω χρόνια τώρα στους mtl ατμοποιητές μου.
0,30 Kanthal, 5 ή 6 σπείρες ανοιχτές, 2,5 πυρήνας, 10 έως 12 watt.
Άλλο ήθελα να πω όμως.
Ο τρόπος που θα βάλεις το βαμβάκι μεταμορφώνει πάααααααρα πολύ την γεύση του ατμοποιητή.
Όταν το έκοβα ίσα ίσα στις βίδες όπως είχα δει στα πρώτα βίντεο για τον Fev, η γεύση είναι αδιάφορη (για να το πω ευγενικά), και περιέχει αποχρώσεις τενεκεδίλας (δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς).
Όταν άρχισα να αφήνω πολύ περισσότερο βαμβάκι, και να το γυρνάω σε σχήμα S, τοποθετώντας το στον πάτο του deck, έφυγε το μεγαλύτερο μέρος του "μετάλλου" που γευόμουν στο προηγούμενο στήσιμο, ο ατμός έρχεται πιο γεμάτος, πιο "υγρός", πολύ πιο νόστιμος.