(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από τη Geek Vape)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)
Το Aegis 100W φεύγει, το Aegis Max 21700 έρχεται.
Η συσκευή έχει διαστάσεις 93x46.3x34mm και ζυγίζει 138g χωρίς τις μπαταρίες.
Παίρνει μπαταρίες 21700, 18650 με αντάπτορα και φτάνει μέχρι τα 100W.
Όπως όλη η σειρά των Aegis, μπορείς να παίξεις και με έλεγχο θερμοκρασίας ή Bypass εκτός του Power mode.
Το κιτ πωλείται στα παρακάτω πέντε χρώματα.
Η συσκευασία περιλαμβάνει το μοντ, τον ατμοποιητή Zeus sub ohm, όρινγκς, εργαλειάκι για να
βγάζεις την αντίσταση, καλώδιο φόρτισης, αντάπτορα για 18650 μπαταρία,
δεύτερο τζαμάκι ανταλλακτικό και δύο αντιστάσεις.
Η μία αντίσταση είναι η G Coil Zeus Formula (Mesh Coil 0.2ohm, 70-80W, 5ml
και η άλλη η G Coil Zeus Formula (Mesh) Coil 0.4ohm, 60-70W.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το μοντάκι όπως και όλα αυτής της σειράς είναι μαγνήτης χνουδιών, σκόνης και ινών. Το έπλενα σχεδόν μετά από κάθε φωτογραφία αλλά στο σκούπισμα όλο και κάτι έμενε πάνω του. Δεν ασχολήθηκα να το καθαρίσω τελείως και είναι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα με τα συγκεκριμένα μοντ και δεν μου αρέσει καθόλου.
Δυστυχώς δεν έχω πια κανένα από τα Aegis μου με την 26650 μπαταρία για να έκανα τις συγκρίσεις με το μέγεθος αλλά όπως το πιάνω και από αυτά που θυμάμαι μιας και χρησιμοποιούσα το πρώτο Aegis για πολύ καιρό, το Max πρέπει να είναι απλά λιγότερο χοντρό στο πίσω μέρος της μπαταρίας. Έχει αλλάξει ο σχεδιασμός του στα πλάγια, έχει μεταφερθεί η θύρα USB από πάνω στο πλάι και τα κουμπία του fire μαζί με το (+) και (-) έχουν γίνει λιγότερο άγαρμπα και είναι πιο ευχάριστα στο πάτημα.
Στα 2 Aegis Max που έχω εγώ μπροστά μου, το κουμπί του fire είναι λίγο χαλαρό και όταν κουνάς το μοντ το ακούς να κουνιέται, τα κάτω κουμπιά είναι μια χαρά. Ελπίζω στην τελική έκδοση να έχει φτιάξει αυτό.
Η οθόνη είναι κάπως πιο φωτεινή όπως στα τελευταία Aegis και καμία σχέση με την άθλια του πρώτου. Συνεχίζει να μη μου αρέσει που είναι έτσι μέσα μέσα και δεν είναι αρκετά φωτεινή αλλά είναι μόνο αισθητικό το πρόβλημα.
Το καπάκι της μπαταρίας με λίγες βόλτες και βούτυρο σπειρώματα, ξεβιδώνει-βιδώνει χωρίς να θέλει πολύ δύναμη. Έχω 21700 μπαταρίες από τρεις διαφορετικές εταιρείες και δεν είχα πρόβλημα με καμία και όλες έμπαιναν άνετα, ακόμα και μία με πιο χοντρό wrap από τις άλλες.
Παρατήρησα στα μοντ ότι έκει που τελειώνει το προστατευτικό υλικό και ξεκινάει η οθόνη είναι σαν να μην είναι καλά κολλημένο και με το δάχτυλο σαν να το κουνάω λίγο, δεν ξέρω αν επηρεάζει την στεγανοποίηση ή θα γίνει χειρότερο στο μέλλον αλλά είναι και πρώτο batch τα δικά μου οπότε μπορεί να είναι κάτι που έφτιαξαν στο τελικό προϊόν.
Γενικά δεν έχω να πω πολλά, παίρνει άνετα μέχρι 28αρη ατμοποιητή ο 30αρης ίσως έχει ελάχιστο overhang, μια χαρά ρεύματα και διαχείρηση μπαταρίας, ωραίο πάτημα το fire. Πολύ καλό βάρος, το νιώθεις πολύ άνετα στο χέρι και δε γλιστράει καθόλου.