Τον πήρα μαζί με σχεδόν όλα τα συμπράγκαλα του πριν 10 μέρες περίπου (long drip tip, extension tubes, fixed airflow tubes, steamtuners normal & xl tank)
Τον έχω στήσει από την πρώτη μέρα με n80 Mtl fused clapton 2,5mm 6 σπείρες 0,7 ohm.
Τον δοκίμασα αρχικά με το 1.5mm pin άλλα δεν επαρκούσε ο αέρας για το coil που έστησα και το άλλαξα μετά από 2 μέρες με το 1.8mm μιας και προτιμώ το ποιο χαλαρό mtl και εκεί έκατσε ο αέρας του σχεδόν τέλεια για τα γούστα μου
Χθες έβγαλα το chimney reducer, μου έδωσε την εντύπωση ότι η τζούρα έγινε ποιο smooth ίσως με λίγο καλύτερη γεύση και σίγουρα ζεσταίνεται λιγότερο
Πιστεύω ότι το 1.2 και 1.5 pin μαζί με το chimney reducer ταιριάζει ποιο πολύ για σφιχτή mtl χρήση με απλό σύρμα, με μεγαλύτερες αντιστάσεις το 1.8 airflow pin η τα airflow tubes δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι ίσως και το αντίθετο
Από γεύση τον έχω ατμίσει μόνο με το dark thirty που ατμίζω τον τελευταίο καιρό δεν του βρήκα κάτι το ξεχωριστό είναι στα ίδια επίπεδα όπως και οι περισσότεροι ατμοποιητές αυτής της κατηγορίας,
Έντονη όσο χρειάζεται χωρίς να κουράζει σε ολοήμερη χρήση με πολύ καλή ανάλυση γεύσης που σε συνδυασμό τη smooth τζούρα είναι ότι ποιο ευχάριστο έχω ατμίσει τον τελευταίο καιρό
Κατασκευαστικά είναι προσεγμένος όλα εφαρμόζουν τέλεια και τα όσα σπειρώματα έχει είναι βούτυρο έχει καλή τροφοδοσία τον δοκίμασα με οριακά λίγο βαμβάκι και με σχετικά αρκετό χωρίς να το παρακάνω με 60/40 υγρό και δεν είχα διαρροές η προβλήματα τροφοδοσίας γενικότερα
Το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι το top cup το οποίο περιστρέφεται χωρίς κάποιο stop και που χρειάζεται να ευθυγραμμιστεί με την τέλεια για να ξεκουμπώσει, ok κρατώντας το tank τραβώντας το ελαφρά και περιστρέφοντας κάποια στιγμή έρχεται στο σημείο που ξεκουμπώνει και βγαίνει χωρίς καν χρειάζεται να το κοιτάζει κάποιος αλλά δεν και ότι ποίο πρακτικό αλλα μικρό το κακό μιας και το original tank μετά την πρώτη μέρα χρήσης είναι στο κουτί και και εκεί θα μείνει σαν spare μιας και χρησιμοποιώ μόνο με τα steamtuners
Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το όλο σύνολο και τις πολλές επιλογές προσαρμογής που έχει και από ότι φαίνεται θα μείνω σε αυτόν για αρκετό καιρό
SteamTuners XL tank

SteamTuners regular tank