Διαβάζοντας τα τελευταία σχόλια, περί αντίθετης γνώμης, ειδικών και μη, απλήρωτων και πληρωμένων..βλέπω το ίδιο έργο που παίζεται τα τελευταία χρόνια με αφορμή την πανδημία. Ο Γιώργος (Ribot) λέει συγκεκριμένα πράγματα χωρίς σκιές και γκρίζες ζώνες. Λέει απλά αυτό που γίνεται τόσο καιρό. Ότι "διάφοροι" χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις σπεκουλάρουν πάνω στην πανδημία πατώντας στην άγνοια και το φόβο των πολλών με σκοπό κυρίως την πολιτική προπαγάνδα. Δυστυχώς αυτό γίνεται και από "επιστήμονες" που αντί να βοηθούν επειδή έχουν τη γνώση επίσης σκόπιμα μπερδεύουν και αμφισβητούν τα πάντα. Το να λες λοιπόν αυτή την αλήθεια δεν σε κάνει αυτόματα υπέρμαχο της κυβερνητικής διαχείρισης της πανδημίας, ούτε τυφλό δεκτή των παπαγάλων γιατρών της. Αυτή η ταύτιση γίνεται επίσης σκόπιμα, κατά τη γνώμη μου. Το γιατί ας το λύσουν οι ίδιοι που το πράττουν. Η αλήθεια τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ, είναι πως άλλο είναι η κρατική διαχείριση της πανδημίας, και άλλο πράγμα η προστασία του κόσμου από αυτήν. Η φίμωση της "άλλης άποψης" είναι επίσης κάτι άλλο και ειδικά στην περίπτωση μας δεν ισχύει γτ και η κουτσή Μαρία έχει εκφραστεί μέσω σόσιαλ μίντια αλλά και μεγάλα μίντια. Αυτό γίνεται επίσης επίτηδες, για να περνάει το κάθε κράτος με πρόσχημα την πανδημία νόμους και διατάγματα στην πλάτη μιας διχασμένης κοινωνίας. Ευκολάκι. Αυτό λέγεται πολιτική. Αυτό που λέει ο Γιώργος είναι άλλο, και αφορά καθαρά τη γνώση της επιστήμης ως ενιαίο φορέα σε σχέση με την πανδημία. Ο καθένας λοιπόν κάνει τις επιλογές του, ανάλογα με τις εμπειρίες και το δικό του κριτήριο. Εγώ ας πούμε δεν έχω " τυφλή εμπιστοσύνη" στην επιστήμη και τους ειδικούς γτ σύμφωνα με την δική μου θεώρηση, δεν είναι ανεξάρτητοι από συμφέροντα. Αυτό δεν με κάνει συλλογικό αρνητής της επιστήμης, και αν έχω κάποιο ιατρικό πρόβλημα πάω σε γιατρό, και όχι στο συνεργείο του Θωμά που "ξέρει". Συγγνώμη για το σεντόνι, δεν το συνηθίζω αλλά ήταν αναγκαίο.
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk