Καλύτερα να κλειδώσει το παρόν θέμα, εκτός αν υπάρχουν ακράδαντες επιστημονικές αποδείξεις.
Δυστυχώς, είχα δει ένα βράδυ σε κάποιο κανάλι τον εν λόγω γιατρό (Φ) να εκφράζεται κατά των εμβολίων (είχε εκφραστεί και κατά του lockdown). Όσο για αυτό που είπε κατά λέξη ο κύριος στο βίντεο "οι καπνιστές προστατεύονται" μάλλον για γέλια είναι.
Ακράδαντες επιστημονικές αποδείξεις δεν έχουμε σχεδόν για τίποτα που σχετίζεται με τον ιό και την αντιμετώπισή του. Ο Φαρσαλινός δεν έχει εκφραστεί ποτέ κατά των εμβολίων, γενικώς και αορίστως όπως το γράφεις, παρά μόνο κατά του εμβολιασμού στα υγιή παιδιά που δεν αντιμετωπίζουν δηλαδή άλλα νοσήματα. Ούτε κατά του lockdown έχει εκφραστεί γενικώς και αορίστως, αλλά εναντίον του οριζόντιου lockdown το οποίο έχει ήδη αποδειχθεί αναποτελεσματικό έως και καταστροφικό.
Ο Φαρσαλινός αποτελεί από τις σοβαρότερες φωνές της επιστημονικής κοινότητας, πάντα με ισχυρότατη επιχειρηματολογία και προσωπικά με έχει κερδίσει για την ενημέρωσή μου σχετικά με την πανδημία, παρόλο που στα θέματα του ατμού στο παρελθόν έχω διατηρήσει τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις μου.