Να γράψω και εγώ μια γνώμη μιας και μου το έστειλε και μένα η εταιρεία και παίζω πάνω από τρεις βδομάδες μαζί του.
Στο συγκεκριμένο ποντάκι σίγουρα κερδίζει η λειτουργικότητα την εμφάνιση και με διαφορά κιόλας. Από την μία έχουμε το Boost που είναι μια πανέμορφη συσκευή, εδώ έχουμε ένα ποντάκι που χάνει πολλά από εμφάνιση και προσωπικά δεν μου αρέσει αλλά γούστα είναι αυτά. Ένα πολύ υποκειμενικό αρνητικό είναι ότι η συσκευή δεν μπορεί να σταθεί όρθια και πρέπει να είναι πάντα πλαγιαστά. Αν και το επιστόμιο δεν ακουμπάει καθόλου κάτω οπότε δεν έχουμε θέμα αλλά προσωπικά θέλω οι συσκευές μου να ειναι πάντα όρθιες και ειδικά τα επιστόμια να κοιτάνε προς τα πάνω.
Οι αντιστάσεις που χρησιμοποιεί είναι καινούργιες και παρατήρησα ότι οι τρύπες εισαγωγής του αέρα είναι στα πλάγια της αντίστασης και όχι κάτω όπως συνηθίζεται στις εργοστασιακές αντιστάσεις. Έχει και έναν έξυπνο τρόπο για την εισαγωγή του αέρα στα πλάγια πάλι αλλά δεν ξέρω αν τελικά έχει διαφορά στο αποτέλεσμα. Ίσως βοηθάει στις διαρροές αλλά δεν είχα τέτοιο θέμα όσο καιρό το χρησιμοποιώ. Ένα από τα χαζά που κάνει η εταιρεία είναι ότι σφινώνει πάντα τις αντιστάσεις οπότε σου δίνει ένα εργαλειάκι για να τις βγάλεις. Για μένα αυτό είναι κακό γιατί εγώ δεν πρόκειται να κουβαλάω αυτό το κλειδάκι έξω μαζί μου οπότε αν χρειαστεί να αλλάξω αντίσταση εκτός σπιτιού πρέπει να μαρτυρήσω. Ευτυχώς στην συγκεκριμένη συσκευή η αντίσταση βγαίνει λίιιγο πιο εύκολα οπότε με λίγο νύχι και προσπάθεια βγαίνει. Α! Το εργαλειάκι για τις αντιστάσεις επίσης πρέπει να του ξέμεινε από άλλες συσκευές γιατί είναι τεράστιο σε σχέση με την αντίσταση και θέλει να το κάνεις με την άκρη της μιας μύτης σιγά σιγά.
Η τάπα σιλικόνης στην τρύπα αναπλήρωσης υγρού είναι αρκετά μαλακή και μπαινοβγαίνει εύκολα αλλά το πρόβλημα σε αυτού του είδους τα ποντ που συναντάς σχεδόν πάντα είναι ότι έχει μία τρύπα για την αναπλήρωση και πουθενά να βγαίνει ο αέρας. Οπότε πρέπει να προσέχεις να μην κλείνεις τελείως την τρύπα με την μύτη του μπουκαλιού γιατί δεν θα μπαίνει υγρό μέσα στο ποντ αλλά θα ξεχειλίζει απέξω. Το ποντ κουμπώνει πολύ ωραία πάνω στη συσκευή και κάθεται πολύ καλά χωρίς να κουνιέται καθόλου. Θέλει να το πιάσεις καλά για να το βγάλεις αλλά σίγουρα το προτιμώ έτσι.
Στα πολύ θετικά ότι μια συσκευή με ενσωματωμένη μπαταρία έχει θύρα USB type C οπότε μπορεί να φορτίσει σχετικά γρήγορα.
Η τζούρα είναι ωραία, ο ατμός δεν είναι χλιαρός αλλά προς το ζεστός σχετικά και έχει χτύπημα όπως θα ήθελε κάποιος από μια τέτοια συσκευή αλλά κάνει θόρυβο. Ακόμα και οι πιο απαλές τζούρες κάνουν πολύ παραπάνω θόρυβο από αυτό που θα έπρεπε. Από ένα ποντάκι περιμένω να είναι αθόρυβο, όχι να με ακούνε όλοι κάθε φορά που παίρνω τζούρα.
Από μια τέτοια συσκευή και για το κοινό που θα έχει θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρα MTL αλλά δεν είναι. Βέβαια δεν το προσπαθεί κιόλας οπότε δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά των εταιρειών που δεν ασχολούνται τόσο με τους MTL χρήστες.