Μιας και δεν ειδα να υπαρχει αναφορα στην εν λογω Ελληνικη σειρα υγρων αναπληρωσης του τιτλου θα ηθελα να αναφερω για τις γευσεις που εχω στην κατοχη μου.
Bananito 120ml SNVΜπανανα ωριμη μαζι με κρεμα και ελαχιστη σοκολατα. Μου θυμισε το παγωτο που ετρωγα μικρος που ηταν μπανανα σοκολατα χωρις να βγαζει υπερβολικη ενταση η σοκολατα.
Χρονος ωριμανσης 7 μερες
Pepino 120ml SNVΤο υγρο αυτο το ερωτευθηκα μιας και για τα γουστα μου τοσο κρεμωδες και γλυκο πεπονι μαζι με μπισκοτακι που σε εμενα δινει την αισθηση απο το χωνακι του παγωτου δεν ειχα ξαναατμισει. Πολυ γεματη γευση που σε κανει να νοιωθεις mouthfull.
Χρονος ωριμανσης 5-7 μερες
Cream Pie 120ml SNVΚρεμα, ταρτα μπισκοτο και ελαχιστη κανελα στο τελειωμα. Σαν γλυκατζης που ειμαι στα υγρα δεν υπηρχε περιπτωση μετα τη δοκιμη να μην το παρω.
Χρονος ωριμανσης 7 μερες
Cajeta 120ml SNVΓια να μην παρεξηγηθω απο οσες καραμελες εγω εχω ατμισει κατι παρομοιο δεν υπαρχει. All day καραμελα που μου βγαζει και τριμενο ελαχιστο μπισκοτακι
Χρονος ωριμανσης 3-4 μερες
Γενικα η σειρα Big Scandal εχει αρκετα υγρα. Αν καποιος εχει δοκιμασει η εχει καποιο/α απο τα υπολοιπα της σειρας ας ενημερωσει με την σειρα του.
ΥΓ. Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικες μου αποψεις.