Πραγματικα δεν το εχω να κανω reviews, βαριεμαι,προτιμω να διαβασω και να περιοριζομαι σε συντομες ερωτησεις- απαντησεις.
Τοσο καιρο περιμενα να κανει αλλος την αρχη,αλλα δεν. Αποφάσισα λοιπόν παρορμητικά, την ώρα που ατμίζω αυτο το δημιούργημα της Bd Vape(θυγατρική της Γαλλικής Fumytech) να γράψω κάτι σύντομα από το κινητό, μόνο και μόνο για να υπάρχει ως θέμα.
Με δυο κουβεντες λοιπον και χωρις να βαζω ενα καρο τεχνικες λεπτομερειες,που μπορει ο καθενας να βρει στο διαδυκτιο, να πουμε πως ο Precisio ηταν το hype του 2019 στους rta mtl, ξεπουλησε και ξαναφορτωσε πολλες φορες στα ατμομαγαζα.
22αρης, top fill και με 2.7 ml( δυνατοτητα να παρει παραπανω αν αγορασθει το extention) υγρο, μπορει να κανει απο σφιχτη πνευμονικη,εως σφιχτη τσιγαρισια,αναλογα που θα τοποθετησεις το δακτυλιδι του αερα( μεγαλη τρυπα ή τρυπουλες),προσωπικά με κάλυψε απίστευτα στις 3 τρυπούλες. Αριστη τροφοδοσια ακομα και με συνεχεις τζουρες σε high vg υγρα, πανεύκολο στήσιμο ακόμα και για άνθρωπο που θα μπει τώρα στους επισκευάσιμους, καλη γευση και σχεδον εντελως αθορυβος.
Δεν επαιξα πολυ με τα στησιματα, με 5 rounds σε 2.5 μμ απο 28 kanthal και ενα καπνικο υγρο, η γευση ηταν αξιοπρεπέστατη και πολύ απαλή! Για το αν αποδίδει καλά με claptons, άποψη δεν έχω, δεν τα χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς.
Τωρα αν ειναι high end των 40 ευρω οπως ειπαν πολλοί reviewers, νομιζω πως θα ειμαστε υπερβολικοι. Καλα παιζει,αλλα οσοι δεν τον εχετε,σιγουρα μπορειτε να ζησετε χωρις αυτον! Αν ομως υπάρχει στο πρόγραμμα αγορα low budget mtl, μαζι με Gate και Expromizer v4 ειναι οι καλυτερες επιλογες αυτη την περιοδο, η συγκεκριμένη είναι ίσως και η προτιμητέα για τα γούστα μου!
Ενα σπαστικο του ατμοποιητη ειναι πως στην μαυρη του εκδοση,ουσιαστικα δεν μπορεις να δεις ποσο υγρο εχεις μεσα.