Καλησπερα σε ολους σημερα θα κανω μια μινι παρουσιαση του Taifun GTR special edition
Η special edition περιλαμβανει 2 υγρακια και μια χειροποιητη αντισταση
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ= Απαραδεκτη για αυτα τα χρηματα,ειναι ενα κολοχαρτο βαμμενο μαυρο στην κυριολεξια.Μεσα εχει ενα μανυαλ στα αγγλικα(πραγματικα πολυ καλο),μια καρτα της εταιριας,ενα σακουλακι με ανταλλακτικα,και τον ατμοποιητη.
ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ= Διαμετρος-23μμ.
υψως χωρις το ντριπ τιπ-40μμ.
χωρητικοτητα 4μλ
ανοξείδωτος χαλυβας
γεμισμα απο επανω
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ=Αριστη ολα τα μεταλα οπτικα τουλαχιστον.Τα σπειρωματα ειναι ολα αρτια και βιδουνουν σωστα.Υπηρχε σε πολλα μερη του ατμοποιητη λαδι απο το εργοστασιο οποτε καλο θα ηταν να τον πλυνετε πρωτα.
ΣΤΗΣΙΜΟ=Πανευκολο για οποιον εχει καποια αμπειρια στους επισκευασιμους.Η αντισταση τοποθετειτε πανευκολα απο οποια μερια ειναι τα ποδαρακια της. Το βαμβακι δεν εχει καποιο κολπο για να μπει.
ΑΕΡΑΣ=Παρα πολλες ρυθμισεις και ειναι ολες τσιγαρισιες.Αρκετα περιεργος να τον καταλαβεις εγω τραβαω τζουρα και γυριζω το δακτυλιδι μεχρι να βρω το σημειο που μου αρεσει.Οι εισαγωγες του αερα εχουν κληση προς τα μεσα και χτυπανε κατευθειαν την αντισταση
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΥΓΡΩΝ=Πολλες ρυθμισεις και εδω.Δεν ειχα ποτε θεμα με ελλιπης τροφοδοσια και δεν ειδα πουθενα σταγονα απο διαρροη.Εγω εχω μονο το δεξι αυλακι ανοιχτο.
ΓΕΥΣΗ=Πολυ παραπανω απο το 'καλη γευση΄,δεν ειναι τελεια αλλα σε καμοια περιπτωσει δεν ειναι αγευστος.Οσοι τον εχεται αγορασει και δεν σας αρεσε θα προτινα να κανετε ενα καλο πλυσιμο και να παιξετε λιγο παραπανω με το στησιμο, πραγματικα αξιζει!
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ=Πολυ μικρη σε σχεση με αλλους 23αριδες.
ΤΖΟΥΡΑ=Σφικτη πολυ στις πιο μικρες τρυπες και πραγματικα σμουθ.Εχει πολυ χτυπημα ο ατμοποιητης αλλα δεν ειναι τραχυ ειναι ομαλο.
ΤΙΜΗ=Αρκετα υψηλη για καποιον που δεν μπορει να τον δοκιμασει πρωτα ωστε να δει αν του κανει.Εγω θα εδινα και παραπανω.Taifun 100%
ΣΥΓΚΡΙΣΗ=Δεν εχω δοκιμασει ακομα πολλους ατμοποιητες αυτου του στυλ ωστε να εχω ολοκληρωμενη γνωμη παντως με whisper και squape που εχω δουλεψει καιρο δεν υπαρχει καμοια απολυτως συγκριση.Απροβληματιστη λειτουργεια και αθορυβο ατμισμα.
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ= Τον αγορασα για δοκιμη μιας και δεν ειχα βρει τον μτλ που μου ταιριαζει στην ωψη μου αρεσει παρα πολυ και δεν μου εχει δημιουργήσει καποιο προβλημα.Γευση πολυ καλη και απιστευτη τζουρα.
PHOTOS

EDIT: Έγινε προσθήκη των φωτογραφιών