...θεωρώ απίθανο να αδειάζει ...απ΄όλες τις πάντες λόγω κακού στησίματος...
Και όμως, από λάθος στήσιμο το υγρό μπορεί να μπει στο ντεκ, να το πλημμυρίσει & να βγεί από όλες τις μπάντες. Αυτό, εφόσον φυσικά έχουμε αποκλείσει ότι ευθύνονται όλα τα υπόλοιπα που αναφέραμε.
Υποθέτοντας πως τον γεμίζεις από πάνω: Με κλειστό τον έλεγχο ροής των υγρών (χωρίς να καργάρεις, ίσα που να νοιώσεις ότι τερμάτισε στο "κλειστό") ΚΑΙ με το δαχτυλίδι του αέρα στο κλειστό, τον φουλάρεις. Βιδώνεις καπάκι & τον παρατάς ΧΩΡΙΣ να ανοίξεις τα υγρά. Βλέποντάς τον μετά από λίγο, έχεις δακρύσματα ή διαρροές;
Αν δεν έχεις, πάμε καλά, πάμε παρακάτω:
Από την εμπειρία μου, όπως έχω γράψει, εάν τον έλεγχο των υγρών τον έχω αφήσει στο κλειστό ΧΩΡΙΣ να τον καργάρω / ίσα που να κλείσει τις τρύπες, για mtl άτμισμα σε 15-20w μου τροφοδοτεί καλά, χωρίς να ανοίξω τίποτα (70vg/30pg). Το βλέπω & από τις φυσαλίδες. Αυτό σε SXK κλώνο. Από κει & πέρα, αν όλα έχουν πάει όπως τα έγραψα, μπορείς να τα ανοίξεις απειροελάχιστα ακόμα (ένα τικ), ελέγχοντας την πυκνότητα ατμού & την γεύση της τζούρας σου, ταυτόχρονα με το αν βλέπεις φυσαλίδες, για να μην φας & καμμένο. Try & error που λέμε & στο κωριό. Δεν υπάρχει λόγος τα υγρά να είναι τέρμα ανοιχτά (μιλάω για mtl, για να μην παραξηγηθώ).
* Για να μην κλαις υγρά, δοκίμασε με σκέτη vg/pg, αν ασχολείσαι με μαγειρέματα.
** Αντεύχομαι, φίλε μου!!!