Έχω πάψει από χρόνια να λαμβάνω σοβαρά υπόψιν τις αναφορές Γιώργο και κρίνω αποκλειστικά με βάση τις δικές μου εμπειρίες. Αναφορές άλλων λαμβάνω υπόψιν μόνο όταν έχω τη δυνατότητα να δοκιμάσω ατμοποιητή φίλου, σε παρέα δια ζώσης. Έγραφε για παράδειγμα, φίλος εδώ στο φόρουμ, ότι παίρνει δροσερό ατμό με τον Χ ατμο και το Υ στήσιμο κι όταν το δοκίμασα απ' τον ίδιο, διαπίστωσα ότι ο ατμός ήταν ζεστός για μένα, δροσερός για εκείνον. Ο καθένας βάζει τα μέτρα του λοιπόν και οι ίδιες γραπτές λέξεις έχουν διαφορετικό νόημα στην πράξη, γι' αυτό και είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Κάπως έτσι κάποιοι έκοβαν φλέβες για τον doggy κάποτε κι εγώ τον αποκαλούσα ατμιστική απάτη και νευρίαζαν

Σε ανύποπτη στιγμή, σχετικά πρόσφατα, χαρακτήρισα μάπα και τον taifun gtr, που αν δεν λεγόταν taifun κανείς δε θα ασχολιόταν μαζί του. Κάποιοι θα νευριάσουν πάλι

ΥΓ θα κοπιάρουν και το κιτ, μην έχεις καμιά αμφιβολία, πληρώνουν πολύ καλά οι Κινέζοι. Θες να σου πω το ποσό με το οποίο νοίκιασαν(γιατί τον επέστρεψαν στον κάτοχο) τον γνήσιο που κόπιαραν να φρίξεις?