Πήρα κ δοκιμασα μερικα ακομη νομπάκο: COSI, PREGIO, enjuiceRY44, CEO και πλέον ελπιζω να σταματήσω τις πολλές δοκιμές.
Τελευταια με χαλανε τα γλυκα υγρα και για αυτο golden margy & RY4 πεφτουν αρκετα στις προτιμησεις μου.
Το Valuto παραμενει το καλυτερο μου υγρό στο σύμπαν. εχω αλλαξει πολλές γνωμες για όλα, εκτος απ αυτό.

Πήρα και στα 12, προσπαθω να το ριξω, το ιδιο απολαυστικό ειναι.
Το cosi ειναι ουδετερο και σχετικά αγλυκο μπορω να το ατμιζω ευχαρίστως, αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.
Το CEO δε μου αρεσε καθολου. εχει ενα πολυ εντονο ιδιαιτερο αρωμα, ευτυχως δεν το αγορασα, γεμισα μόνο ένα καρτο, που μετα πηγε για καθαρισμα. Το pregio το βρηκα αθλιο, εχω γραψει γι αυτο στο τοπικ που του αξιζει.
Αυτό που μου εκανε εντυπωση ειναι το enjuice RY44. To πηρα στα 18, ειναι πολυ γεματο, τσιγαρίσιο (1η φορά χαρακτηριζω ετσι ένα υγρο) με πολύ ντουμανι, αγλυκο. Στην αρχη έχει ενα δικο του αρωμα (που ΔΕΝ μοιαζει με RY4), αλλα το συνηθισα γρηγορα, και εμεινε ενα ουδετερο γεμάτο ντουμανι που αν το χω πιπιλα ...μπαφιάζω.
Αυτα ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ εντυπώσεις, γιατι τελικα ειναι πολυ υποκειμενικό το όλο θέμα με τις γεύσεις. Πχ ο φιλος που μου έδωσε το CEO χρησιμοποιει μονο αυτο, ολη μέρα, καθε μέρα και ειναι μια χαρα με το ητ! χωρις να δοκιμασει τιποτα, απλα ζητησε "γευση πουρου".

Τέλος ένα σχολιο για ενα golden margy. Πήρα το τριτο και τελευταιο μπουκαλακι στα 18 και μου φαινεται εντελώς διαφορετικο απο τα προηγούμενα. Αυτο ηταν απο τα αγαπημενα μου υγρα και το απολαμβανα πέρα από τη γλύκα και πιστευω πως δεν κανω λάθος οτι ειναι αλλο πραγμα το συγκεκριμένο. Μου φερνει μόνο μια κανέλα σαν ...τσιχλα με γευση κανελας. Στο golden ευρισκα μέλι, καραμελα βουτυρου, αρωματικο καπνο και άλλα θα μπορουσα να πω, αν και επιτηδες απέφευγα να γραφω τέτοια.

Δεν ξαναπαίρνω. Το χειροτερο μου ειναι να παρω κατι που μου αρέσει και να ειναι "χαλασμενο".