vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

219 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, djfloor, Buliwyf, Milarepa, lounik

Υγρά Nobacco

Αποσυνδεδεμένος Kris

• **
  • 291
  • Φύλο: Άντρας
  • Θέλω κάποια να μ’αγαπήσει για τα λεφτά της... ツ
Απ: Υγρά Nobacco
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:26 »
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους..Αν και νεος ατμιστης,εχω δοκιμασει εως τωρα μερικα υγρα...Desert Ship και Golden Margy ειναι κορυφαια...MLB-USA MIX,Virginia,Apple ειναι μετριοτατα...Vanillia και Strawberry Premium ειναι κακιστα και μη ατμιζοντα για μενα..Μια ερωτηση..Το Valuto και to RY4 μοιαζουν με καποιο απο αυτα που αναφερα παραπανω;Και αν ναι με ποια;Επισης υπαρχει καπνικη γευση της Nobacco που να μην γλυκιζει καθολου και αν ναι ποια;

:bye:

Το valuto είναι από τα τελευταία που κάνω... Μου θυμίζει αρωματικό καπνό και κατα την γνώμη μου πολύ καλύτερο από το Golden Margy γιατί γλυκίζει λιγότερο στην εκπνοή!  ;)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:29 »
Dark Angel ευχαριστω που μου ειπες την γνωμη σου....Αν καιβοσοι ατμιστες θελουν και γνωριζουν,να μου πουν την γνωμη τους για Valuto,RY4 και Tobacco..Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:31 »
:bye:

Το valuto είναι από τα τελευταία που κάνω... Μου θυμίζει αρωματικό καπνό και κατα την γνώμη μου πολύ καλύτερο από το Golden Margy γιατί γλυκίζει λιγότερο στην εκπνοή!  ;)
ΚΛγμερα φιλε Kris..Ποιο ειναι το αγαπημενο σου υγρο;Εμενα οπως διαβασες παραπανω,Desert Ship και Golden Margy εως τωρα...

Αποσυνδεδεμένος eliaspage

• **
  • 264
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:33 »
Για το tobacoo που ξέρω το έκανα και είναι από τα πρώτα υγρά που είχα ξεκινήσει είναι αρκετά καλό υγρό ιδικά για all day άτμισμα και δεν σε πολυκουράζει......μέχρι να κτασταλάξεις για να το έχεις ώς επιλογή είναι πολύ καλό!!! :bye:

Αποσυνδεδεμένος Kris

• **
  • 291
  • Θέλω κάποια να μ’αγαπήσει για τα λεφτά της... ツ
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:36 »
@ imjp1982

Πριν σου πώ το αγαπημένο μου να ξέρεις ότι καλύτερό μου μπορεί να είναι το χειρότερό σου! ;)

Θα σου παραθέσω εδώ ένα post που είχα κάνει σε άλλο νήμα με  τις καλύτερες γεύσεις που έχω δοκιμάσει και πως τις βαθμολογώ!

Στην μέχρι τώρα ατμιστική μου ζωή έχω ατμίσει-δοκιμάσει τα εξής και τα βαθμολογώ με άριστα το 10 και πάντα υποκειμενικά:

Strawberry Premium eLiquid  Από τις καλύτερες φρουτένιες γεύσεις 10/10

Virginia Nobacco Το καθημερινό ατμιστικό υγρό μου, γλυκίζει και μ'αρέσει 9/10

Desert Ship Nobacco μέχρι στιγμής με κερδίζει κοντά του.. 8/10

American Red (Marlborough) Black Label Decadence Υπέροχο και εθιστικό , γλυκίζει και μ'αρέσει 8/10

Freedom Juice HALO Με την πρώτη απογοητεύτηκα... με την τέταρτη μου άρεσε αρκετά 7/10

Crimson Cow (RedBull) Premium Decadence Ωραια γεύση αλλά όχι για all day vaping 7/10

Apple Premium Decadence Ωραίο το μηλαράκι αλλά όχι για όλη μέρα 7/10

Virginia Black Label Decadence  Tο προτιμώ από Nobacco 6/10

Tobacco Ice Black Label Decadence καλούτσικο αλλά έχει έντονη γεύση 6/10

Golden Margy Mystique Nobacco έντονη γεύση σαν γλυκάνισος! Καλούτσικο για συγκεκριμένες ώρες 6/10

Cigar Nobacco ούτε κρύο ούτε ζέστη, 5/10

Turkish Nobacco στην αρχή με ενθουσίασε αλλά με μπουκωσε πολύ γρήγορα. του ματς φορ μι 5/10

Energy Cow (RedBull) Nobacco καμία σχέση με της Decadence 4/10

Apple Ecosig καμία σχέση με της Decadence 2/10

RY2 Nobacco ΑΙΣΧΟΣ 0/10

Tribeca HALO ΑΙΣΧΟΣ στο τετράγωνο 0/10

Strawberry Enjuice Premium  Την προτιμώ από Decadence  5/10

Valuto Mystique Nobacco έντονη καπνική γεύση με πολύ ελαφριά γλυκάδα στο τέλος.Μου θυμίζει αρωματικό καπνό 7/10

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #125 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:40 »
Εως τωρα και για παρα πολλα χρονια καπνιζα Styvensant πορτοκαλι απο τσιγαρα και Old Holborn κιτρινο απο καπνο..Οποτε αν υπαρχουν υγρα οτι πιο κοντα σε αυτα,οτι καλυτερο για μενα..

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #126 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 13:23 »
Μην ψάχνεις να βρείς κάτι που να μοιάζει με αυτό που θέλεις να "ξεχάσεις".......θα βρείς κάτι  καλλίτερο κ θα είναι ενα υγρό που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι κάποτε κάπνιζες!!! Δεν έχει καμία σχέση το άτμισμα με το κάπνισμα . Το άτιμισμα δεν συγκρίνεται με τίποτα!! Είναι πολύ  καλλίτερο από όλα τα κτ της γης!!!!!!!!  :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
« Απάντηση #127 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 14:16 »
Valuto: το αγαπημενο μου

Golden margy: δε μπορεσα να το ατμισω, πολυ εντονο κ γλυκο για τα γουστα μου

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #128 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 14:23 »
Μην ψάχνεις να βρείς κάτι που να μοιάζει με αυτό που θέλεις να "ξεχάσεις".......θα βρείς κάτι  καλλίτερο κ θα είναι ενα υγρό που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι κάποτε κάπνιζες!!! Δεν έχει καμία σχέση το άτμισμα με το κάπνισμα . Το άτιμισμα δεν συγκρίνεται με τίποτα!! Είναι πολύ  καλλίτερο από όλα τα κτ της γης!!!!!!!!  :yes: :yes: :yes:
Μα το εχω διαπιστωσει....Με εχει ξετρελανει το Ατμισμα...Καμια σχεση με το καπνισμα οντως αυτος και ο λογος που εκοψα τελειως το Κ.Τ...Απλα θελω και μια εναλλακτικη καπνικη γευση απο αυτες που εχω κανει ηδη χωρις να γλυκιζουν..Σκεφτομαι να δοκιμασω Valuto και Tobacco

Αποσυνδεδεμένος sirkonsta

• **
  • 424
  • 20-1-12
« Απάντηση #129 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 14:25 »
Valuto γλυκίζει διακριτικά στην εκπνοή

Αποσυνδεδεμένος f1

« Απάντηση #130 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 14:37 »
Όντας νέος ψάχνομαι για να καταλήξω σε γεύσεις, δοκίμασα το valuto και εχω θετικές εντυπώσεις, βέβαια απο αυτά που διαβάζω μπορεί σε λίγο καιρό να με κουράσει, ελπίζω όμως να μην έρθουν τα πάνω κάτω. :dontknow:

• 1508
« Απάντηση #131 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 14:43 »
Κοίταξε τι γίνεται ναι? δλδ όταν καπνίζαμε δεν αλλάζαμε μάρκες κάθε μήνα ναι ? Σου προτείνω να βρείς εώς κ 5 διαφορετικές γεύσεις ώστε να αλλάζεις κ να μην βαριέσαι ποτέ!! Εγώ είμαι ανάμεσα σε δυο που τις έκανα τρείς..... Σοκολάτα, Tobacco, κ........σοκολάτα με tobacco μαζί!!!
Που κ που ατμίζω κ με ενα ακόμα υγρό κ είμαι πολύ ευχαριστημένη! Δεν με κούρασαν τα  υγρά που ατμίζω αλλά? το πρόβλημα μου είναι  η νικοτίνη κ φυσικά το παλεύω όσο μπορώ να μην την ανεβάσω. Θα δείς ότι όταν βρείς τα κατάληλα υγρά (κ έχει πολλά καλά υγρά η Nobacco) δεν θα έρθουν τα πάνω κάτω!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #132 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 14:58 »
Κοίταξε τι γίνεται ναι? δλδ όταν καπνίζαμε δεν αλλάζαμε μάρκες κάθε μήνα ναι ? Σου προτείνω να βρείς εώς κ 5 διαφορετικές γεύσεις ώστε να αλλάζεις κ να μην βαριέσαι ποτέ!! Εγώ είμαι ανάμεσα σε δυο που τις έκανα τρείς..... Σοκολάτα, Tobacco, κ........σοκολάτα με tobacco μαζί!!!
Που κ που ατμίζω κ με ενα ακόμα υγρό κ είμαι πολύ ευχαριστημένη! Δεν με κούρασαν τα  υγρά που ατμίζω αλλά? το πρόβλημα μου είναι  η νικοτίνη κ φυσικά το παλεύω όσο μπορώ να μην την ανεβάσω. Θα δείς ότι όταν βρείς τα κατάληλα υγρά (κ έχει πολλά καλά υγρά η Nobacco) δεν θα έρθουν τα πάνω κάτω!!!  ;)
Το Tobacco πως θα το περιεγραφες;Μοιαζει με καποιο απο τα Desert Ship,Golden Margy,USA MIX Η Virginia;Τι γευση θυμιζει κυριως;Γλυκιζει καθολου;Θα ηθελα να ακουσω για μερικα καπνικα υγρα που μαην γλυκιζουν καθολου η σχεδον καθολου..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 16, 2012, 15:06 από imjp1982 »

• 1508
« Απάντηση #133 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 15:03 »
Μοιάζει πολύ στο κτ!! Μα δεν σου αφήνει αυτή τη πικρή γεύση του κτ!!! Γλυκίζει ευχάριστα κ δεν σε κουράζει καθόλου δλδ δεν σε μπουχτίζει!!
Το virginia κ αυτό είναι πολύ  κοντά στο κτ μα προτιμώ το tobacco. Τα άλλα υγρά που λές δεν τα έχω δοκιμάσει για να μπορώ να εκφέρω γνώμη ναι?  :)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #134 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 15:08 »
Μοιάζει πολύ στο κτ!! Μα δεν σου αφήνει αυτή τη πικρή γεύση του κτ!!! Γλυκίζει ευχάριστα κ δεν σε κουράζει καθόλου δλδ δεν σε μπουχτίζει!!
Το virginia κ αυτό είναι πολύ  κοντά στο κτ μα προτιμώ το tobacco. Τα άλλα υγρά που λές δεν τα έχω δοκιμάσει για να μπορώ να εκφέρω γνώμη ναι?  :)
Ευχαριστω :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351520 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104470 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96446 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321643 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602430 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11677 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3156 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609954 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155059 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162100 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4434 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17808 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias