vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

188 επισκέπτες, 5 χρήστες
bloodlessz, thanos1071, Ducati.Jimakos, chkontog, johnath

Υγρά Nobacco

Αποσυνδεδεμένος Yannis74

• **
  • 333
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά Nobacco
« Απάντηση #165 στις: Φεβρουαρίου 24, 2012, 17:44 »
..........παιδια .. απο χτες που εδωσα για δοκιμη golden margy 6mg στην mother μου .. το παει πιπιλα λεμε  :baby:!!!  κ εμενα μου αρεσει πολυ ..αλλα οχι για all day !!! 

Αποσυνδεδεμένος Yannis74

• **
  • 333
« Απάντηση #166 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 12:49 »
 :bye:......ποιο καπνικό υγρο απο nobacco δεν γλυκίζει καθόλου ? για all day χρήση

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #167 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 17:40 »
Από τα κλασικά υγρά της Nobacco αλλά και τα Mystique, έχω δοκιμάσει τα εξής:
Desert Ship, Cigar, Golden Margy, Tobacco Echo, Valuto, Cosi, Cappuccino.
Νομίζω πως όλα έχουν κάτι γλυκό στη βάση τους, άλλο λίγο άλλο πολύ.
Τα πιο άγλυκα ήταν τα δυο τελευταία. Πιο καπνικό από τα δυο είναι, σαφώς, το Cosi.
Τελείως άγλυκο φαινόταν το Tobacco Echo, αλλά μετά από ώρα μου άφηνε αρκετή γλυκάδα στα χείλια (όχι στη γεύση), οπότε δεν στο προτείνω.

Αποσυνδεδεμένος Yannis74

• **
  • 333
« Απάντηση #168 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 22:15 »
ευχαριστώ !  :bye:

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #169 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 22:31 »
BigSur,
μήπως έκανες λάθος? Γιατί τα 2 τελευταία είναι το Cosi και το Cappuccino.....μήπως εννοούσες Valuto κ Cosi ??? Απλά ρωτάω. Aν είναι για σένα το Cappuccino άγλυκο κ καπνικό οκ no problem  :)

@Yannis74
Για το δικό μου γούστο πιο καπνικά κ άγλυκα είναι Tobacco (όχι Τobacco Echo), Valuto, Cosi. Στις προτιμήσεις όμως των περισσοτέρων μάλλον είναι το Valuto.

Αποσυνδεδεμένος Yannis74

• **
  • 333
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 23:13 »
..PFP kai  Valuto τα εχω στην λιστα για δοκιμη ..αντε να βαλω και Cosi  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουαρίου 26, 2012, 00:32 »
μήπως έκανες λάθος? Γιατί τα 2 τελευταία είναι το Cosi και το Cappuccino.....μήπως εννοούσες Valuto κ Cosi ??? Απλά ρωτάω. Aν είναι για σένα το Cappuccino άγλυκο κ καπνικό οκ no problem  :)
Έγραψα όλα όσα δοκίμασα. Μετά τα δυο πιο άγλυκα. Στο τέλος πιο από τα δύο είναι καπνικό.
Διάβασε ξανά.  8)

[Για μένα το Valuto γλυκίζει περισσότερο από το Cosi.]

Αποσυνδεδεμένος Yannis74

• **
  • 333
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουαρίου 26, 2012, 00:54 »
..ναι το κατάλαβα   ;D 

Αποσυνδεδεμένος nikoshat

• **
  • 169
  • Χαμογελάστε σήμερα...το αύριο θα είναι χειρότερο.
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουαρίου 26, 2012, 02:18 »

Πολυ καλο ξερο καπνικο, κατα την  γνωμη μου ειναι το Virginia.
Το συνιστω ως πρωτη επιλογη σε καποιον που εκοψε προσφατα το Κ.Τ.
Θυμιζει εντονα καπνο, και δεν εχει καμμια γλυκαδα, ειναι θεοξερο...θα το προτιμουσα αλλα ειναι πολυ ξερο για τα γουστα μου.

Αποσυνδεδεμένος bender

• **
  • 155
  • ...like a normal person?
« Απάντηση #174 στις: Μαρτίου 05, 2012, 00:59 »
Πήρα κ δοκιμασα μερικα ακομη νομπάκο: COSI, PREGIO, enjuiceRY44, CEO και πλέον ελπιζω να σταματήσω τις πολλές δοκιμές.
Τελευταια με χαλανε τα γλυκα υγρα και για αυτο golden margy & RY4 πεφτουν αρκετα στις προτιμησεις μου.
Το Valuto παραμενει το καλυτερο μου υγρό στο σύμπαν. εχω αλλαξει πολλές γνωμες για όλα, εκτος απ αυτό.  :thumpup:  Πήρα και στα 12, προσπαθω να το ριξω, το ιδιο απολαυστικό ειναι.
Το cosi ειναι ουδετερο και σχετικά αγλυκο μπορω να το ατμιζω ευχαρίστως, αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.
Το CEO δε μου αρεσε καθολου. εχει ενα πολυ εντονο ιδιαιτερο αρωμα, ευτυχως δεν το αγορασα, γεμισα μόνο ένα καρτο, που μετα πηγε για καθαρισμα. Το pregio το βρηκα αθλιο, εχω γραψει γι αυτο στο τοπικ που του αξιζει.
Αυτό που μου εκανε εντυπωση ειναι το enjuice RY44. To πηρα στα 18, ειναι πολυ γεματο, τσιγαρίσιο (1η φορά  χαρακτηριζω ετσι ένα υγρο) με πολύ ντουμανι, αγλυκο. Στην αρχη έχει ενα δικο του αρωμα (που ΔΕΝ μοιαζει με RY4), αλλα το συνηθισα γρηγορα,  και εμεινε ενα ουδετερο γεμάτο ντουμανι που αν το χω πιπιλα ...μπαφιάζω.

Αυτα ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ εντυπώσεις, γιατι τελικα ειναι πολυ υποκειμενικό το όλο θέμα με τις γεύσεις. Πχ ο φιλος που μου έδωσε το CEO χρησιμοποιει μονο αυτο, ολη μέρα, καθε μέρα και ειναι μια χαρα με το ητ! χωρις να δοκιμασει τιποτα, απλα ζητησε "γευση πουρου".  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τέλος ένα σχολιο για ενα golden margy. Πήρα το τριτο και τελευταιο μπουκαλακι στα 18 και μου φαινεται εντελώς διαφορετικο απο τα προηγούμενα. Αυτο ηταν απο τα αγαπημενα μου υγρα και το απολαμβανα πέρα από τη γλύκα και πιστευω πως δεν κανω λάθος οτι ειναι αλλο πραγμα το συγκεκριμένο. Μου φερνει μόνο μια κανέλα σαν ...τσιχλα με γευση κανελας. Στο golden ευρισκα μέλι, καραμελα βουτυρου, αρωματικο καπνο και άλλα θα μπορουσα να πω, αν και επιτηδες απέφευγα να γραφω τέτοια.   :D Δεν ξαναπαίρνω. Το χειροτερο μου ειναι να παρω κατι που μου αρέσει και να ειναι "χαλασμενο".

Αποσυνδεδεμένος Yannis74

• **
  • 333
« Απάντηση #175 στις: Μαρτίου 05, 2012, 01:10 »
..για μενα το Valuto ειναι απο τα απαισιοτερα που εχω δοκιμασει  ??? ... εινα ακομα ποιο χαλια και απο τα δικα μου που φτιαχνω  ;D... σταθερη αξια για μενα το Golden Margy ,, οχι για all day

Αποσυνδεδεμένος ar

• *
  • 55
« Απάντηση #176 στις: Μαρτίου 05, 2012, 11:15 »
..για μενα το Valuto ειναι απο τα απαισιοτερα που εχω δοκιμασει  ??? ... εινα ακομα ποιο χαλια και απο τα δικα μου που φτιαχνω  ;D... σταθερη αξια για μενα το Golden Margy ,, οχι για all day
+1
Το golden margy όμως και για all day
Επίσης το USA MIX  :(

Αποσυνδεδεμένος ντουμανης

• *
  • 24
« Απάντηση #177 στις: Μαρτίου 05, 2012, 18:15 »
σημερα πηρα το golden margy στα 6 mg.απλα απαιχτο σαν να καπνιζεις και να τρως ταυτοχρονως φρυγανια με μελι!2 σε 1 καπνισμα με φαγητο.τωρα για ολη μερα θα δειξει αν θα μπουχτισουμε...

Αποσυνδεδεμένος adonis

• *
  • 54
« Απάντηση #178 στις: Μαρτίου 05, 2012, 18:28 »
αν θυμαμαι καλα το turkish blend ειναι αγλυκο με σχετικα ελαφρια γευση

Αποσυνδεδεμένος Yannis74

• **
  • 333
« Απάντηση #179 στις: Μαρτίου 06, 2012, 00:04 »
σημερα πηρα το golden margy στα 6 mg.απλα απαιχτο σαν να καπνιζεις και να τρως ταυτοχρονως φρυγανια με μελι!2 σε 1 καπνισμα με φαγητο.τωρα για ολη μερα θα δειξει αν θα μπουχτισουμε...

στον καθενα καθετε διαφορετικα .. το GM ειναι το μονο υγρο που παντα το εχω  :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351444 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104303 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96354 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321519 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602338 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11623 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3118 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609872 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias