Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό το forum χωρίς να είμαι όμως ενεργός αλλά ήρθε η ώρα που χρειάζομαι την βοήθεια σας

. Όποιος διαθέσει έστω και 1 λεπτό απο τον χρόνο του τον ευχαριστώ πολύ.
Ψάχνω να βρω 1-2 καινούργια SNV υγράκια για να βάλω στο ροτατιον που έχω τώρα αλλά γενικά είμαι λίγο δύσκολος. Τα μόνα υγρά που κάνω ξανά και ξανά μέχρι τώρα είναι το muffin man και το mini muffin man απο την One hit wonder. Γενικά μου αρέσουν τα γλυκά υγρά αλλά δεν έχω βρει άλλα να με συγκινήσουν , τα περισσότερα έχουν φάει νεροχύτη. Ακόμα και πολύ αρεστά υγρά όπως το lemon tart όταν εγώ είχα πάρει πριν κανα χρόνο 2 10μελα παιδιά μόνο ενα λεμόνι σαν λεμονάκι καραμέλα καταλάβαινα , τάρτα πουθενά.
Για να μην το τραβάω πολύ μερικά υγράκια που σκεφτόμουνα να τους έδινα μια ευκαιρία για να καταλάβετε περίπου τι ψάχνω είναι τα εξής.
Beard vape co - Cinnamon cake ( δύσκολο στην εύρεση του )
Steam train - Time keeper( αν και φοβάμε για το βούτυρο γιατί δεν μου αρέσουν τα βούτυρα και οι έντονες κρέμες )
Charlies - Mr meringue ( Με την ελπίδα ότι δεν θα είναι σαν το lemon tart )
Fat ninjga - BBW ( Αν και φοβάμε μην είναι παραμφερές με το muffin man )
Ότι προτάσεις έχετε περίπου εκεί είναι τα γούστα μου. Γλυκά , μπισκοτάκια , κανέλα μου αρέσει , φρούτα γλυκά αλλά τα πιο συντηριτικά όχι ανανάδες, μάνγκο κλπ. Μισώ υγρά τύπου supreme , ξεροκάρπια κλπ. Σε περίπτωση που παίζει ρόλο σχεδόν αποκλειστικά στον hadaly ατμίζω.
Δυνατότητα δοκιμής είναι λίγο δύσκολο οπότε ότι πάρω online ελπίζοντας να βγει καλο.