Μετά από το eleaf invoke που δεν με απογοήτευσε πουθενά αλλά παντού είχε μια αίσθηση του μετρίου, ήρθε το hcigar wild wolf 235w
Στο forum υπάρχουν σποραδικά 2-3 θετικές αναφορές και είπα να το δούμε πιο ολοκληρωμένα.
Form factor: Βασικό κριτήριο επιλογής για μένα είναι το σχετικά μικρό μέγεθος (85x45x30), βάρος (~93 gr) και βολικό οβάλ σχήμα, μακριά από τύπου drag, legent και λοιπά τετραγωνοπαραλληλόγραμμα.
Υλικό κατασκευής: Τίποτα πάνω του δεν δείχνει φτηνιάρικα αλλά αντιθέτως μια πολύ καλή κατασκευή με πολύ ωραία υλικά (pc polycarbone) όπου τίποτα δεν κουδουνίζει.
Πόλος 510: Mα τι πόλος είναι αυτός. Τεράστιος ss μεταλλικός δίσκος μονοκόμματος με τις σπείρες αλλά και solid pin όχι τσίγκος με στρατζαρισμένο ορειχάλκινο έλασμα.
Fire buttom: Βολική θέση, μέγεθος αλλά και αίσθηση που είναι ξεκάθαρο πότε τον πατάμε και πότε τον έχουμε αφήσει.
Οθόνη: Πολύ φωτεινή, καλή ανάλυση, ωραία χρώματα & γραφήματα από την
0,96 1,3” (240χ240 pixel)
Μου αρέσει που η οθόνη είναι μέσα σε εσοχή για να μην γδέρνεται. Επίσης εκεί παρκάρω και τον αντίχειρα για πολύ σταθερό κράτημα.
- κάποιες πληροφορίες είναι με πολύ μικρά γράμματα. (φυσικά και με τα γυαλιά πρεσβυωπίας μου)
Menu: watts με έτοιμα preheat soft normal powerfull & custom wattage curves
temp με ένα υπομενού για ss, Ni, Ti συν custom temp curves
volt και τέλος.
- Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ρυθμίσεις.
Ξεχωριστό κουμπί για τα settings. Τα 3 click ξεχάστε τα.
Κλειδώνει όλη η συσκευή ή μόνο τα πλήκτρα για αλλαγή ρυθμίσεων.
Μπαταρία: Έχω να δοκιμάσω πολλά αλλά μέχρι τώρα…
4,20 - 3,99 4 μπάρες
3,98 - 3,83 3 μπάρες
3,82 - 3,62 2 μπάρες
3,61 - 3,49 1 μπάρα
3,48 - 3,17 1 γίνετε κόκκινη η μπάρα
< 3,17 Χαμηλ Μπαταρ.
Υπάρχει και ένα ελάχιστο offset 0.01 volts ανάμεσα στην battery A & B με την B να σβήνει την ένδειξη πιο νωρίς.
Δεν με κόβει ούτε βγάζει κάποιο μήνυμα εάν μια από τις μπαταρίες είναι πιο χαμηλά από την άλλη αρκεί να μην είναι κάτω από το low voltage.
Φόρτιση: Untested. Σύμφωνα με τα spec στα έως 1,6Α με μια προσπάθεια εξισορρόπησης αλλά όχι με απόλυτη επιτυχία.*
Καπάκι μπαταρίας: δείχνει σφικτό ακόμα και χωρίς μπαταρίες.
Τι μου λείπειΑπό εταιρεία που δεν έχει ανεβάσει στο site της το δυο σελίδων manual, δεν περιμένω να δω κάποια αναβάθμιση στο firmware.
Puff / time counter για να ξέρουμε πόσο ατμίζουμε ή πόσο διαρκούν οι μπαταρίες μας. Μας μένει μόνο η αίσθηση ή μέτρηση των ml για την αυτονομία.
Battery voltage: Όσες μπάρες και να μου βάλεις ή ότι ποσοστό % και να μου δώσεις αυτό που καταλαβαίνω καλύτερα είναι τα volts μιας μπαταρίας.
Ώρα Δεν κοίταγμα ποτέ την ώρα από ένα mod αλλά το βάζω επειδή κάποιοι μας έχουν καλομάθει.
Tcr. Έχει μόνο 3 υλικά να διαλέξεις ss, ni, ti χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης του tcr ανάλογα το σύρμα, ιδιαίτερα στο ss που παίζει από μάρκα σε μάρκα ή τύπο 316-317, 4xx
Το μόνο πραγματικά μείον αλλά ποιος παίζει με tc (εκτός από μένα και άλλους οκτώ ανώνυμους χρήστες του forum).
Αν και παίζει πιο χαμηλά σε oC από ότι δείχνει στην οθόνη, παρόλα αυτά νομίζω μέχρι στιγμής είναι αρκετά σταθερό σε tc.
Μετά από μια ώρα αδράνειας το mod κλείνει. Για μια φορά μέσα στην ημέρα δεν είναι θέμα. Εάν οι τζούρες μας έχουν απόσταση πάνω από μια ώρα πάντως το mod θα μας το δώσει να το καταλάβουμε. Σαν να μας λέει “δεν το κόβεις καλύτερα αν αντέχεις πάνω από μια ώρα χωρίς ατμό”
Αριθμολαγνεία Η πλακέτα μπορεί να δώσει μέχρι ~7,4 volts ή 36 (39) amperes*
Σε κάποιες ωμικότητες δεν μπορεί καν να πλησιάσει τα 230 watt π.χ. 0,63 ohm max 89 watts.* Real life situation, κανείς δεν τα χρειάζεται κιόλας.
Σε κάποιες ωμικότητες μπορεί να δίνει λίγο περισσότερα watts από ότι είναι ρυθμισμένο σε κάποιες άλλες λίγο λιγότερα.*
Περί ρευμάτων:Τα “καλά” ρεύματα έχουν κάποια χαρακτηριστικά
Χρόνος απόκρισης από την ενεργοποίηση με το fire, χρόνος μέχρι την πλήρη άνοδο, ακρίβεια εξόδου με αυτό που έχει ρυθμιστεί και ομαλή τάση από εκεί και πέρα χωρίς βυθίσματα και πριονωτή καμπύλη.*
Παρακάτω όλα αυτά που δεν έχω τον εξοπλισμό να μετρήσω αλλά τα αναφέρω με *
https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/9plmzy/anthony_vapes_hcigar_wildwolf_235_mod_tech_review/Επειδή είναι ακόμα φρέσκο, ότι νεότερο δω θα γίνει update