Αγόρασα πριν λίγες μέρες το VX200 Box Mod της Augvape από ελληνικό κατάστημα.Ότι θα γράψω αποτελεί προσωπική και μόνο γνώμη.Όσοι γουστάρουν τα μικρά,βολικά,και ελαφριά μόντ με 2 μπαταρίες και καλή αυτονομία θα το λατρέψουν.Είναι η μοναδική φορά που μου πέρασε από το μυαλό να πάρω άλλο ένα,αλλά με τον ρυθμό που τρέχει η τεχνολογία όλο και κάτι άλλο καλύτερο θα βγάλουν στο μέλλον.Ας πω τι μου άρεσε και τι όχι.
ΘΕΤΙΚΑ (+) (Για μένα)
Ποιότητα κατασκευής.
Ελάχιστο βάρος.
Μικρό και διακριτικό.
Βολικότατο στο χέρι,και στην μεταφορά,καλή εργονομία.
Άμεσα ρεύματα.
Καλή αυτονομία (Σε σχέση με άλλα που έχω).
Εύκολο μενού.
Πορτάκι μπαταριών που ασφαλίζει καλά με μαγνήτες.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ (-) (Για μένα)
Χαμηλή φωτεινότητα οθόνης σε εξωτερικό περιβάλλον
Μαζεύει δακτυλιές.
Θορυβώδες σε λογικά πλαίσια αλλά κλικαριστή η πλευρά που έχει την fire bar.
Ανεβάζει - κατεβάζει τα watt ανά ένα.
Τυποποιημένη λειτουργία στον έλενχο θερμοκρασίας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.
Ένα εντυπωσιακό box mod με minimal σχεδιασμό και στρογγυλεμένες άκρες εμπνευσμένες από τα σύγχρονα Smart phones. Το VX200 είναι ένα mod υψηλής ισχύος, τροφοδοτείται από δυο μπαταρίες 18650 και έχει μέγιστη ισχύς τα 200 watt.
Η συσκευή δεν διαθέτει το κλασικό κουμπί Fire button αλλά μια ολόκληρη πλευρά του mod χρησιμοποιείται σαν Fire Button. Πιέζοντας την πλευρά του mod οπού βρίσκετε η μπάρα ενεργοποιούμε την συσκευή.
Το VX200 διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 1.3? με ανάλυση 240 x 240 RGB και μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε τα χρώματα της οθόνης. Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το mod της Augvape να ξεχωρίζει είναι το εξαιρετικά μικρό του βάρος, το οποίο είναι μόλις 65g.
Το box mod VX200 είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο τεχνολογικά chip της augvape, το οποίο έχει αποδοτικότητα 94% και μπορεί να αναγνωρίσει αντιστάσεις από 0.05 ohm. Η συσκευή δίνει πληθώρα επιλογών από λειτουργίες όπως Variable Wattage, Variable Voltage, Bypass, έλεγχο θερμοκρασίας κλπ.
ΧAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Υλικό: Πλαστικό ABS + PC
Βάρος: 65g
Μέγεθος: 87.5 x45 x29,2 χιλιοστά
Μέγιστη ισχύς: 200W
Οθόνη: Έγχρωμη οθόνη 1.3?
Μπαταρία: 2 x 18650 (Αποσπώμενες)
Εύρος τάσης: 0.2 - 7.2 V
Εύρος αντίστασης: 0.05ohm - 3.0ohm
Ρεύμα εξόδου: 40A
Περιεχόμενα συσκευασίας
1 x VX200 Mod
1 x USB Καλώδιο
1 x Εγχειρίδιο χρήστη
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
Τις λίγες μέρες που το έχω αποτελεί την πρώτη επιλογή μου όταν βγαίνω εκτός σπιτιού.Απλή συσκευή ρυθμίζεις τα watt και ατμίζεις,κομψό,φωλιάζει μέσα στο χέρι,πανάλαφρο,βολικό,όλα λειτουργούν σωστά και έχει καλά ρεύματα.Πρίν μου έρθει νόμιζα πως έκανα πατάτα αγορά απο μια άγνωστη εταιρία αλλά όταν το είδα και έβαλα μέσα τις μπαταρίες έπαθα πλάκα.Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έχει φωτεινή οθόνη σε εξωτερικο περιβάλλον.Όσοι λόγο μεγέθους και βάρους δεν μπορούσαν τα μοντ με 2 μπαταρίες θα το αγαπήσουν.Υπάρχουν ελληνικά και ξένα βίντεο στο youTube.Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ και υπάρχει διαθέσιμο στην χώρα μας.
Καλά ατμίσματα σε όλους.Ελπίζω να βοήθησα.