vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

382 επισκέπτες, 2 χρήστες
vougiouklakis, Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Άτμισμα στο ίδιο δωμάτιο με μωρά

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
Απ: Άτμισμα στο ίδιο δωμάτιο με μωρά
« Απάντηση #60 στις: Απρ 06, 2012, 01:27 »
πιστευω θα ηταν καλο κοντα σε παιδια και ιδιαιτερα σε βρεφη να αποφευγουμε το ατμισμα (για τσιγαρο δεν αναφερω καν).
αν θελεις διαβασε και αυτο --> http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,836.msg14330.html#msg14330

το απενοχοποιει αλλα καλυτερα νομιζω να κραταμε παντα τις επιφυλαξεις μας οταν αφορα παιδια στο χωρο..

να σου ζησει το μωρακι σου και να ναι παντα τυχερο  :D

Αποσυνδεδεμένος menelaos007

• *
  • 51
  • Φύλο: Άντρας
  • ΑΤΜΟΣ vs ΚΑΠΝΟΣ...1-0
« Απάντηση #61 στις: Απρ 07, 2012, 09:43 »
Εγω παιδια ατμιζω στον ιδιο χωρο με τα παιδια μου (2 και 4 χρονων) αλλα δεν το φυσαω και πάνω τους.
Σιγουρα ειναι καλυτερος ο καθαρός αέρας αλλά ένας απτους συμαντηκότερους λόγους που έκοψα το κάπνισμα ήταν για το αγιάζι της βεράντας :)
Πιστεύω εαν είναι μικρά τα παιδιά το πιο επικύνδυνο είναι να πιάσουν το η.τ. και όχι ο ατμός του.
Εχθές στο τσαφ πρόλαβα τον μικρό :eyesplash:
Είχε πάρει το eGo-T και τοείχε στο στόμα του :oΕυτυχώς δεν ηξερε να πατήσει την μπαταρία :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
« Απάντηση #62 στις: Απρ 07, 2012, 09:48 »
εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει καν να το βλεπουν σε αυτη την ηλικια τα παιδια, σκεψου χτυπα ξυλο, να βγαλει το τανκ και να το βαλει στο στομα :dontknow: μακρυα απο τα παιδια ολα

Αποσυνδεδεμένος topkito

• *
  • 38
« Απάντηση #63 στις: Απρ 07, 2012, 10:02 »
Συμφωνώ απολύτως. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος arspi

• **
  • 128
« Απάντηση #64 στις: Απρ 07, 2012, 10:04 »
Μακρυά απο τα παιδιά σίγουρα. Και γιατί βλέπουν που το χρησιμοποιείς άρα κάποια στιγμή αν το ξεχάσεις θα το πάρουν στα χέρια τους αλλά και για λόγους αναπνευστικούς. Είναι τρομερά ευαίσθητα σε μικρές ηλικίες ειδικά.

Αποσυνδεδεμένος papazook

• *
  • 11
« Απάντηση #65 στις: Απρ 07, 2012, 10:04 »
αρχηγε μου το αγγελουδι σου τι σου φταιει τοσο νταλκας πια για τσιγαρο η ατμισμα που πρεπει να το κανεις οπως και δηποτε σεβασου λιγο και τους διπλα σου ειδικα οταν ειναι παιδια σε αυτο το θεμα.... σορρυ για το εντονο αλλα εχω τυχει σε φαση που λεει ο πα-τερας  ελα μωρε βηχας ειναι θα περασει :wall: :wall: :thumpdown:

• *
  • 51
  • ΑΤΜΟΣ vs ΚΑΠΝΟΣ...1-0
« Απάντηση #66 στις: Απρ 07, 2012, 10:05 »
Εχεις δικιο αλλά άνθρωποι είμαστε και κάποιες φορές ξεχνιόμαστε....Οποιος έχει μικρα παιδιά καταλαβαίνει τι εννοώ..πρέπει να είσαι συνέχεια στην τσίτα!
Απο δω και πέρα θα προσπαθησω να το έχω κρυμένο.
Οπως όταν κάναμε εφηβοι που κρυβόμασταν :)) Τι να κάνεις αυτά εχουν τα παιδια :yes:

Αποσυνδεδεμένος papazook

• *
  • 11
« Απάντηση #67 στις: Απρ 07, 2012, 10:06 »
Εγω παιδια ατμιζω στον ιδιο χωρο με τα παιδια μου (2 και 4 χρονων) αλλα δεν το φυσαω και πάνω τους.
Σιγουρα ειναι καλυτερος ο καθαρός αέρας αλλά ένας απτους συμαντηκότερους λόγους που έκοψα το κάπνισμα ήταν για το αγιάζι της βεράντας :)
Πιστεύω εαν είναι μικρά τα παιδιά το πιο επικύνδυνο είναι να πιάσουν το η.τ. και όχι ο ατμός του.
Εχθές στο τσαφ πρόλαβα τον μικρό :eyesplash:
Είχε πάρει το eGo-T και τοείχε στο στόμα του :oΕυτυχώς δεν ηξερε να πατήσει την μπαταρία :eyesplash:
και εσυ συνεχιζεις να ατμιζεις μπροστα τους!!!  μπραβο και σε εσενα.... την επομενη θα βαλει και υγρο να γεμισει....

Αποσυνδεδεμένος jonytzav

• **
  • 105
  • Ατμιστε Ελευθερα Παντου..για την υγεια ολων μας!!!
« Απάντηση #68 στις: Απρ 07, 2012, 10:08 »
Και εμενα ο γιος μου ειναι τωρα 2 χρονων.Οταν ηταν περιπου 1 και κατι εβλεπε την μανα του να κραταει κατι που πατουσε το κουμπι αναβε το φωτακι και εβγαζε καπνο και του αρεσε.οχι βεβαια μεσα στα μουτρα ο ατμος.Βεβαια καποιες στιγμες και εμεις τον προλαβεναμε στο τσακ που το εβαζε στο στομα του και εκανε(φου φου φου) προς τα μεσα......
Μας ειχε τυχει και πιο παλια,ηταν λιγο πιο μικρος οταν υπηρχαν τα κ/τ στο σπιτι που ειχαμε ξεχασει το πακετο στο τραπεζι και το ειχε ανοιξει,εσπασε καποιο τσιγαρο και τον προλαβαμε στο τσακ.Για προλιπτικους λογους τον τρεχαμε στο νοσοκομειο,μην ειχε καταποιοι κανενα κομματι καπνου.....

• *
  • 51
  • ΑΤΜΟΣ vs ΚΑΠΝΟΣ...1-0
« Απάντηση #69 στις: Απρ 07, 2012, 10:13 »
ΟΚ ρε παιδια μην πυροβολείτε :( Δεν το εκανα και επείτηδες..
Ο jonytzav με καταλαβαίνει :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • 561
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #70 στις: Απρ 07, 2012, 10:16 »
οσοι εχουμε παιδια εχουμε και περιπετειες και απο κ.τ και απο τα η.τ αλλα και στον δικο μου τον τρελενη το κουμπακι που αναβει στο η.τ  ;D

Αποσυνδεδεμένος jonytzav

• **
  • 105
« Απάντηση #71 στις: Απρ 07, 2012, 10:17 »
Τωρα βεβαια εδω και 6 μηνες η γυναικα τιποτα........και εγω μονο στην ζουλα και σε καμια εξοδο.
Συμφωνω οτι πρεπει να εχουμε τα ματια μας οχι 14 αλλα 114.Τωρα το σημαντικο ειναι οτι εμεις προσεχουμε γιατι ειναι παιδια μας,οι αλλοι ειναι πιστευω αυτοι που τις πιο πολλες φορες κανουν την ζημια...οπως εχω αναφερει και σε αλλο νημα.Που σε κλειστους χωρους ειτε ειναι αυτο σπιτι ειτε ειναι αλλου πρεπει να κανουν το τσιγαρακι τους.....Τους καταλαβαινω και εχω ερθει παραπολλες φορες σε παραξηγησεις,γιατι μην γνωριζοντας,μου συγκρινουν τη μερα με την νυχτα.....

Αποσυνδεδεμένος jonytzav

• **
  • 105
« Απάντηση #72 στις: Απρ 07, 2012, 10:17 »
οσοι εχουμε παιδια εχουμε και περιπετειες και απο κ.τ και απο τα η.τ αλλα και στον δικο μου τον τρελενη το κουμπακι που αναβει στο η.τ  ;D

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

• *
  • 51
  • ΑΤΜΟΣ vs ΚΑΠΝΟΣ...1-0
« Απάντηση #73 στις: Απρ 07, 2012, 10:21 »
 :thumpup: :)) :)) :)) :)) :))
Οντως.....

Αποσυνδεδεμένος bsd

• *
  • 35
« Απάντηση #74 στις: Απρ 08, 2012, 17:05 »
Εγώ έχω μια κορούλα 20 μηνών και πριν με κ.τ και τώρα με το η.τ ποτέ σε κλειστό χώρο με την μικρή μαζί.
Επίσης προσπαθώ όσο μπορώ να μην με βλέπει γιατί δεν θέλω να θεωρήσει το κάπνισμα ,κάθε μορφής ,
κάτι καλό που το κάνει ο καθένας και ο μπαμπάς της μαζί.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20339 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1109 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878223 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362820 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467597 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911088 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520644 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376276 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702448 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ