vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

522 επισκέπτες, 1 χρήστης
Methodios

evo ΚΑΙ black line.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Φύλο: Άντρας
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
Απ: evo ΚΑΙ black line.
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 00:54 »
χαχαχαχαχα!

Αποσυνδεδεμένος fairy

• 653
  • Φύλο: Γυναίκα
  • YOU NEVER KNOW WHAT YOU CAN DO UNTIL YOU......TRY!
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 10:41 »
Ενα μεγάλο μπράβο και στον abet και στον asala αλλα και στον alfisti και skortis,είναι να χαίρεσαι ανθρώπους που τα ψάχνουν τόσο πολύ τα πράγματα.
Μέχρι τώρα έχω απογοητευθεί από τους ανθρώπους που με την πρώτη δυσκολία το άφησαν στην ακρη ή βρήκαν τρόπο να το κατηγορήσουν γιατί αυτοί δεν άντεξαν .
Και δεν έχει τόσο σημασία αν είμαστε fan του evo ή του bl,σημασία έχει ότι επιμένουμε παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια.
Αν και βγήκα λίγο off topic ,μπράβο.

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 12:04 »
έτσι ή αλλοιώς έχει βγεί πολλές φορές off, κάτι πού εγώ προσωπικά (πού το έφτιαξα  :) ) σας ... το επιτρέπω! (ανοίγει ο διάλογος, πού λένε κάποιοι άλλοι!!)

σαφώς καί δεν έχει σημασία αν είμαστε fan τού ενός ή τού άλλου διότι επισέρχονται παράγοντες προσωπικοί, όπως γεύση, διάρκεια -η οποία έχει να κάνει με τον τρόπο καί την ποσότητα τού ατμίσματος-, "ποιότητα" ή ένταση χτυπήματος (καθόλου τυχαίος ο διαχωρισμός εδώ  ;) ) κλπ κλπ. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των δύο συσκευών πού είναι αναμφισβήτητη.

Συνεχίζω (διότι): θυμάστε πού παραπονέθηκα γιά υγρό πού φεύγει από το σημείο πού εφάπτεται ο ατμ. με το φίλτρο. Τότε διαμαρτυρηθήκατε όλοι πως δεν σας συμβαίνει.
Ρώτησα δύο συναδέλφους πού το έχουν. Στον έναν δεν συμβαίνει. Στον άλλον συμβαίνει στο ένα από τα δύο. Δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλον πού ρώτησα. Εγώ ότι καί να κάνω, 90% λερώνομαι. Ίσως λοιπόν είναι αυτό πού λέμε επιστημονικά.... "σφάλμα παρτίδας"   :) :)

Αποσυνδεδεμένος fairy

• 653
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 12:21 »
Eίσαι σίγουρος πως δεν το παραγεμίζεις?
Πολλές φορές βάζω μία-δυο  σταγόνες και φτάνει

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 12:24 »
Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και..το καλωσορισμα στον κοσμο του BL.
Μην μπαινετε στο τρυπακι της αντιπαραθεσης ποιο ειναι καλιτερο ,
και τα δυο πολυ καλα ειναι με τα θετικα και τα αρνητικα του.

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 12:40 »
asala καμία αντιπαράθεση. αλλά ... να μιλάμε κιόλας έτσι?
(πλακίτσα!!!!)

fairy, είμαι σίγουρος. πίστεψέ με! πες μου τι κάνω λάθος :

το ατμίζω πριν κοιμηθώ ας πούμε. τόσο πού πλέον, δεν έχεις γεύση καί χτύπημα καί ... συνεχίζω 3-4 τζούρες. θεωρητικά το φίλτρο είναι στα τελευταία του.
Τυλίγω εκείνο το σημείο με χαρτάκι (αλλοιώς... πάει το τραπεζομάντηλο) καί το αφήνω. Το πρωί το χαρτάκι είναι από νοτισμένο έως βρεγμένο.

Αποσυνδεδεμένος fairy

• 653
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 12:45 »
Δεν βλέπω τίποτα να κάνεις λάθος
Μάλλον εχεις δίκιο για το κατασκευαστικό λάθος,αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω,όταν αλλάζεις ατομ και φιλτρο συμβαίνει πάλι το ίδιο?

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 12:51 »
Δύο ατμ έχω καί συμβαίνει καί στα δύο.
Από φιλτράκια παράγγειλα από funstore αυτά από janty dura καί λύθηκε -λίγο- το πρόβλημα.
με αυτά τού bl δεν το συζητώ (έχουν τα πρώτα πιό σφιχτή εφαρμογή -είναι μάλλον ένα κλικ παχύτερα.)

Αποσυνδεδεμένος smoke on the water

• *
  • 5
  • Νever say never
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 17:11 »
Kαλησπέρα,
καινούργιο μέλος της παρέας, ελπίζω και σταθερό...
Ξεκίνησα πριν 2 περίπου μέρες με black line και υγρό RY3 medium.
Επειδή είμαι συχνά κοντά σε lap top, το χαίρομαι περισσότερο γιατί μπορώ και ατμίζω χωρίς να έχω θέμα φόρτισης και σίγουρα είναι πιό fun να μην έχεις συνεχώς μέσα στα μάτια σου καπνό καθώς δουλεύεις..
Θα ήθελα κάποιες συμβουλές σχετικά με την εναλλαγή των υγρών, καθώς έχω προμηθευτεί και low το οποίο όμως δεν ξέρω κάθε πόσο πρέπει να χρησιμοποιώ..μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό ? 
By the way, PARANOID = BLACK SABBATH !

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 17:27 »
Καλησπέρα και καλως ήρθες. Όσο περισσότερο με low τόσο το καλύτερο. Αν ήσουν όμως γερό φουγάρο δεν νομίζω να αντέξεις (αν και πολλοι τα κατάφεραν). Τελικά όλα είναι θέμα προσπάθειας.

• *
  • 5
  • Νever say never
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 17:33 »
Μάλλον θεωρούμαι heavy καπνίστρια καθώς κάπνιζα γύρω στα 2 πακέτα την ημέρα, βέβαια όχι πολύ βαριά αλλά πολλά... πάντως, κάποιες στιγμές δεν αντέχω καθόλου τα Low και θέλω medium αλλά όταν ατμίζω πολύ ώρα με υγρό medium ζαλίζομαι...straight to the head...

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 17:58 »
όταν ατμίζω πολύ ώρα με υγρό medium ζαλίζομαι...straight to the head...

Αυτό το έπαθαν κι άλλοι. Δεν πρέπει να οφείλεται στην νικοτίνη. Διάβασε στα ιατρικά θέματα για περισσότερες πληροφορίες. Εγώ είχα δυο-τρεις ζαλάδες στην αρχή και μετά τέρμα.

• *
  • 5
  • Νever say never
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 18:20 »
OK, θα το κάνω.
Ευχαριστώ για την συμβουλή.

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 19:27 »
Καλως Ηρθες στην παρεα μας .
Εαν εχεις υγρα NON κανε τα ''μηχανικα'' τσιγαρα της ημερας ετσι.
Πιστευω οτι εισαι med ατμιστρια,θες υγρα med -low.
Δοκιμαζε νικοτινη για οσες τζουρες εχεις ''χτυπημα '' στο λαιμο Η αν νιωθεις εντονο εκνευρισμο.
Συνηθως το χτυπημα μετα απο 3-4 τζουρες δεν ειναι αισθητο πια οποτε στο σημειο αυτο αλλαζεις σε NON Υγρο ξανα κοκ [και εκλερ] :))

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 22:15 »
Μάλλον θεωρούμαι heavy καπνίστρια καθώς κάπνιζα γύρω στα 2 πακέτα την ημέρα, βέβαια όχι πολύ βαριά αλλά πολλά... πάντως, κάποιες στιγμές δεν αντέχω καθόλου τα Low και θέλω medium αλλά όταν ατμίζω πολύ ώρα με υγρό medium ζαλίζομαι...

Νομίζω ότι οι περισσότεροι είχαμε τις πρώτες ημέρες ζαλάδες με το e-cig.
Οφείλεται σε πολλά πράγματα, κατά τη γνώμη μου σε 2 βασικότερα.
Από το ίδιο το κόψιμο του καπνού και από τον διαφορετικό τρόπο απορρόφησης της νικοτίνης από τον οργανισμό.
Μην πτοηθείς, είναι κάτι που περνάει γρήγορα και συνεχίζονται μόνον τα καλά! :)
Καλώς ήλθες

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359758 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114179 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110647 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374705 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F