vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Provari vs Lava tube

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Απ: Provari vs Lava tube
« Απάντηση #105 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 00:23 »
μα καλα Smart? :laugh1: :laugh1: :laugh1: μακαρι να ηταν κ γερμανικης κατασκευης τουλαχιστων εκει θα καταλαβαινα των εδω φασισμο. :laugh1: :laugh1:

Το παλιό το έβγαζε η mersedes  ;)

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 08:14 »
ψηφίζω προβαρη και οχι επειδή είμαι κάτοχος του ούτε επειδή  θα πάρω και το μίνι  ;D ;D ;D
απλά επειδή δεν νομίζω να συγκρίνονται  :laugh1: :laugh1:
ειναι σαν να συγκρίνουμε ένα DACIA  με μια ferrari .
καλό το DACIA αλλά............ οτι δίνεις  παίρνεις. ;D 

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 09:08 »
ψηφίζω προβαρη και οχι επειδή είμαι κάτοχος του ούτε επειδή  θα πάρω και το μίνι  ;D ;D ;D
απλά επειδή δεν νομίζω να συγκρίνονται  :laugh1: :laugh1:
ειναι σαν να συγκρίνουμε ένα DACIA  με μια ferrari .
καλό το DACIA αλλά............ οτι δίνεις  παίρνεις. ;D
+1 mini provari και απο τι εμαθα σε 15 μερες θα υπαρχει και σε καταστηματα προς πωληση :lipssealed: :bow:

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 09:20 »
+1 mini provari και απο τι εμαθα σε 15 μερες θα υπαρχει και σε καταστηματα προς πωληση :lipssealed: :bow:
;D ;D

Αποσυνδεδεμένος G

• **
  • 394
  • GG Extremist
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 09:22 »
Εγώ πάλι ψήφισα το Lavatube χωρίς να το θεωρώ καλύτερο απλά γιατί αυτό σηκώνει εμένα η τσέπη μου και πήρα.

Είναι ανόμοια πράγματα. όπως έχουν πει πολλοί ότι πληρώνεις παίρνεις. Άμα σε βαστάει η τσέπη σου και διαλέξεις και πάλι το lava ..είσαι άξιος της μοίρας σου. :P
Αλλά φυσικά μην ξεχνάμε την ουσία...και το lavatube κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Κλάιν άμα λέει ότι δίνει 5.5 αλλά δίνει 4.5. Ευχαρίστηση δίνει! Έχει κανείς αντίθετη άποψη?

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 10:06 »
οταν βαλεις ενα οδυσσεα πανω στο λαβα κ λογω βαρους γινει μια στραβη κ πεσει κατω χαιρετισες κ το πανω μερος

Αυτό ΔΕΝ αποτελεί επιχείρημα φίλε μου.... Επιπλέον, το κριτήριο του νήματος, είναι το value for money.

Kι εγώ δοκίμασα να δέσω στον κοτσαδόρο από το DISCOVERY ένα κοντέινερ και έμεινα με το μεταξόνιο ανά χείρας και σπασμένο διαφορικό. Αυτό ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ αποτελεί επιχείρημα για το αν το DISCOVERY αποτελεί ή όχι καλό εργαλείο για τα λεφτά του και οπωσδήποτε ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι πρέπει να στραφώ στην αγορά τάμπερ για τις μετακινήσεις μου.

Επιπλέον, να σημειώσω ότι το γεγονός πως το provari (το οποίο θεωρώ super) είναι βαρύτερο (άρα 'ισορροπεί' ευκολότερα το βάρος του Οδυσσέα) ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ πλεονέκτημα. Το αντίθετο θα έλεγα -ειδικά αν μιλήσω για μένα-.

Κανένας δεν ρώτησε ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Μιλάμε για value for money.
Για μένα λοιπόν, οι διαφορές των εργαλείων, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ το τριπλάσιο σχεδόν της τιμής του ενός έναντι του άλλου.

« Απάντηση #111 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 10:14 »
+40 μεταφορικα(απλο συστημενο)

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 10:19 »
παιδια οπως εχουμε ξαναπει, αλλο το ενα αλλο το αλλο, ως προς τι γινεται η συγκριση? το ενα σου λεει παραδειγμα 5 βολτ και ειναι 5 βολτ το αλλο σου λεει 5 βολτ και ειναι 4,5  :dontknow: σε τι συγκρινονται δηλαδη δε μπορω να καταλαβω, το ενα εχει κατασκευη που οντως κοστιζει και ειναι στιβαρη, το αλλο ειναι σαν παιχνιδι αγιοβασιλιατικο, η συγκριση δε μπορω να καταλαβω που μπορει να γινει, θα συμφωνησω σε οτι η τεραστια διαφορα τιμης που εχουν σου επιτρεπει να παρεις3-4 λαβα για να καλυψεις τη διαφορα με το provari αλλα αλλο ατμισμα με το ενα αλλο με το αλλο..

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 15:15 »
Αλλά φυσικά μην ξεχνάμε την ουσία...και το lavatube κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Κλάιν άμα λέει ότι δίνει 5.5 αλλά δίνει 4.5. Ευχαρίστηση δίνει! Έχει κανείς αντίθετη άποψη?
Ακριβως. Και δεν ανεβαζεις ακομη λιγο. Αυτο που θες θα σου το δωσει ασχετα τι γραφει στην οθονη  8)

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 15:39 »
Σωστός ο Γιάννης :thumpup:
Τα 10 Watt θα τα πάρεις ούτως η άλλως ;)

Αποσυνδεδεμένος hardmacarton

• **
  • 107
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 15:48 »
φιλαρακια να πω και γω τη γνωμη μου..οι κοτσαδουρες για τα αμαξια τα dacia για ρωσια και τα φερραρι για μονακο 8)δεν ειμαστε  αντιπαλοι!τον ιδιο ατμο φουμαρουμε,να αναλυσω τον ατμο? δε λεει να γινω αινσταιν τριχες.οι ποιο πολλοι απο μας αρχισαμε να ατμιζουμε γιατι?τρομαξαμε τον θανατο?δεν ειμαστε στο bbc ;Dετσι πρεπει να ξερουμε οτι η ταυλα του καθενος φτανει μεχρι καπου και εκει ειναι αρκετα καλα για αυτον.ετσι φιλοι μου τα ιδια κανουμε.προβαρια λαβες gg dd dtm ktm... :)η διαφορα μας ειναι στην τρελα τιποτα παραπανω

Αποσυνδεδεμένος dimos1967

• *
  • 94
  • salonika
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 15:57 »
Παρακολουθησα για λιγο το θεμα

και λεω εγω

lavatube=40euro στα χερακια μου απο κινα

και provari=$211.95 + μεταφορικα

μην τρελαθουμε ρε πεδες

κανεται συγγρησης για το ποιο ειναι καλυτερο

ποιοτηκα το προβατο ειναι ναι καλυτερο και τεχνικα

αλα για βαλε εναν ce2 sta 2.4 ωμ και τα λεμε ποσο σου δινη το λαβα

για βαλε και των w επανω και παλη τα λεμε

και παρακαλω μετρηστε με πολυματρο και οχι βολτομετρα πατεντες

τοτε γραψτε

και απο θεμα τιμης εχω 5 λαβα να τα σκισω για πολλα χρονια χωρις να κλαιω τα λεφτα μου

για να σου χαλαση το προβατο να σασ δω ξαναδινης τα ποσα για προβατο;;;;; :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 16:05 »
Σωστός ο Γιάννης :thumpup:
Τα 10 Watt θα τα πάρεις ούτως η άλλως ;)
Μα ετσι εινε Γιωργο. Ακομη και στα vv που φτιαχνω εγω (αν και αποφευγω τοποθετηση οθονης για χωρο περισσοτερο) στην ουσια εινε γιατι δεν με ενδιαφερει το τι γραφει εκει αλλα το τι θελω να μου δωσει. Αρα  το ρυθμιζω εκει που με ικανοποιει και τελος. Καλυψη πανω απ'ολα. Και αυτο το δινει, ετσι εινε και με το Lava, ποτε δεν κοιταζω τι γραφει και ποτε δεν το μετρησα με πολυμετρο, για πιο λογο ;

Αποσυνδεδεμένος dimos1967

• *
  • 94
  • salonika
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 16:10 »
το θεμα ειναι οτι το ντουμανη μας θελουμαι ολοι με καλη γευση

και με οικονομια και εγω αυτο λεω οταν με καλυπτη το λαβα γιατι δεν εχω την

δυνατοτητα να φτιαξω κατι μονος γιατι να μηνο κατα 200 ευρο ποιο φτοχως

αφου και με τα φτηνα κανουμαι την δουλεια μας :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ellada

• **
  • 444
  • ΤΙΠΟΤΑ :)
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 16:29 »
Παρακολουθησα για λιγο το θεμα

και λεω εγω

lavatube=40euro στα χερακια μου απο κινα

και provari=$211.95 + μεταφορικα

μην τρελαθουμε ρε πεδες

κανεται συγγρησης για το ποιο ειναι καλυτερο

ποιοτηκα το προβατο ειναι ναι καλυτερο και τεχνικα

αλα για βαλε εναν ce2 sta 2.4 ωμ και τα λεμε ποσο σου δινη το λαβα

για βαλε και των w επανω και παλη τα λεμε

και παρακαλω μετρηστε με πολυματρο και οχι βολτομετρα πατεντες

τοτε γραψτε

και απο θεμα τιμης εχω 5 λαβα να τα σκισω για πολλα χρονια χωρις να κλαιω τα λεφτα μου

για να σου χαλαση το προβατο να σασ δω ξαναδινης τα ποσα για προβατο;;;;; :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

να απαντησω και εγω με την σειρα τα λιγα που ξερω  :-\ μην μεβαρεσετε

1:το πειρες 40 ευρο ενω το προβαρι κιτ εχει 157.70 +μεταφορικα

2:ο φορτηστης του λαβα και η μπαταριες ειναι αν δεν κανω λαθος για πεταμα ενω στο κιτ προβαριου ειναι MR High Drain Battery  καμια σχεση δηλαδη με του λαβα

3:εγω πειρα σωμα λαβα 30 ευρο και φορτηστη υλτρα φιρε με μπαταριες BRC 3000 mah sta 35 eyro συνολο 65 ευρο και παλι δεν φτανω την ποιοτητα των μπαταριων των    
AW MR High Drain Battery που εχει σαν κιτ το προβαρι ουτε φυσικα το ντριπ τιπ που εχει το κιτ του προβαριου

οποτε με λιγο καλη σκεψη απο ολες της αποψης εισαι σολο μεσα  κατα την ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ μου ΓΝΩΜΗ   :-[

Αν απο ολα αυτα ειμαι σε κατι λαθος παρακαλω να το πειτε γιατι και εγω μαθαινω και θελω να γινω καλυτερος

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359882 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374788 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328166 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F