Παίδες κόσμια ρε σεις.Για ατμοποιητή μιλάμε και ανταλλάσουμε απόψεις.Οι περισσότεροι έχουμε κάτσει στο ίδιο τραπέζι και έχουμε φάει και πιεί καφέδες
Γούστα είναι και βίτσια αυτά...
Ωραία πάσα Joe...
Εσύ θα μπορούσες να μου πεις απο ποιον ατμοποιητή της κατηγορίας του και των υλικών του της τελευταίας 2ετίας τον θεωρείς overall καλύτερο ;
Γιατί εγώ ατμίζοντας τον και κοιτώντας τον δεν μου έκανε σίγουρα αίσθηση να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί του...(καθαρά απο θέμα περιέργειας ρωτάω,δεν υπονοοώ τίποτα ,ούτε θέλω να θίξω κανέναν)...
[justify][member=17746]paloukaros[/member], χαχα, πάσα στην πάσα θα το πάμε αλλά είναι ενδιαφέρον, πιστεύω πως θα είναι χρήσιμο για τη συζήτηση, που ίσως ηρεμήσουν λίγο και τα πνεύματα. Θα πλατειάσω όσο γίνεται λιγότερο, αλλά θα πλατειάσω, για να δώσω τουλάχιστον το δικό μου στίγμα. Overall λοιπόν και στον Kayfun [lite], που λένε και στα χωριά μας; Λοιπόν, πριν απαντήσω θα κομπάσω και λίγο, για να πω πως ποτέ δεν πουλάω, ποτέ δεν αποχωρίζομαι κάτι, και πάντα κρατάω ασφαλή τον Joe, είτε αυτό λέγεται έντυπη απόδειξη πληρωμής είτε διαδικτυακές αγορές είτε το οτιδήποτε που δεν ξεφεύγει από το νόμιμο. Κλώνους ή θολές αγορές από εξωτερικό ή δωρεάν παρουσιάσεις τού οποιουδήποτε ικανού ή μη Κινέζου, δεν θα επιλέξω. Σε DIY, δεν πρέπει να παίζει πιο άχρηστος από εμένα, μύτη; δεν θα έλεγα από τις καλύτερες, κάτω του μέσου όρου θα έλεγα. Παλιός ατμιστής; όχι, δεν θα με έλεγα, ούτε θα έδινα συμβουλές και σωτηρίες επιβίωσης, σε καμία περίπτωση. Όμορφο ναι, θα με έλεγα. Γι’ αυτό φωνάζω: έχεις; δείξε αυτό που λες όσο πιο ολοκληρωμένα μπορείς. Ιδού η Ρόδος. [/justify]
[justify]Άκου τώρα το παρακάτω. Το καλοκαίρι του 2018, βρήκα για αγορά, από ελληνικό κατάστημα, ακόμα 2+2 Kayfun Lite [plus], Kayfun Five Pawns Edition, ασφαλώς μιλάμε για σφραγισμένους, κι έτσι θα μείνουν. Μεγάλωσα λοιπόν τη δική μου συλλογή από Kayfun, αν και δυστυχώς από παλιότερους έχω μόνο ως δεύτερο χέρι. Για λίγους μήνες είχα ησυχάσει με σχεδόν μηδενικές αγορές και υπερβολές, κυριολεκτικά ήμουν άλλος άνθρωπος, ελεύθερος και άνετος. Τώρα ξανάπεσα στην υπερβολή της βλακείας μου. Αδικαιολόγητος και τέρμα εκτεθειμένος (τι έλεγα πριν λίγες μέρες και τι κάνω τώρα, φέρε ξανά καπνικά, φέρε αγοραστικές τουφεκιές κ.ο.κ.). [/justify]
[justify]Είμαι κι εγώ από αυτούς που υποστηρίζουν πως δύσκολα μπορείς να συγκρίνεις την οικογένεια Kayfun, αλλά κι ένας παλιότερος ατμιστής θα έχει δικούς του λόγους για να είναι σωστός και λάθος, παρ’ όλα αυτά και πέρα από τις δικές του νοσταλγίες, ξέρει καλύτερα πώς συμπεριφέρεται ένα σύρμα τρίχα, γνωρίζει καλύτερα τι λέμε ως mtl, γνωρίζει πώς να κουμπώσει ήσυχα ρεύματα, χωρίς να πρέπει να φωνάξει τον camber ή τον microchip, όπως θα πρέπει να κάνει σήμερα ένας νεότερος ατμιστής, (και που επιβάλλεται πλέον, απ’ όλους μας). / Το παραπάνω παράδειγμα που έριξα με τον Cloud, ισχύει και δεν ήταν τυχαίο όσο ήθελα. Πράγματι, στα 2 γλυκά απλά υγρά, ένας άφοβος mtl και καπνογλυκατζής επισκευάσιμος όπως ο Cloud, εκτέθηκε και τσαλακώθηκε. Ή ένα παράδειγμα με τον Prime. Κάποια στιγμή, άτμιζα ένα μπισκότο, δεν θυμάμαι ποιο, ήταν και με βατόμουρα και ιστορίες, όχι όμως ιδιαίτερο, απλώς αρκετά τίμιο υγρό. Ε, φίλος που έκανε πέρασμα από μπροστά μου αναφώνησε, ‘ρε συ, παστουρμά ατμίζεις; πω ρε φίλε, σκατά έβαλες στον ατμοποιητή;’, τι να του πω κι εγώ ο μαύρος; απάντησα πως δοκιμάζω μια βλακεία υγρό και θα το πετάξω. Ε, ακόμα θεωρώ εξαιρετικούς επισκευάσιμους και τους δύο. [/justify]
[justify]Έφτασα και στην απάντηση που δεν θα δώσω... / Έχω ήδη 4, 5, ίσως και παραπάνω, ίδιας κατηγορίας και αναγκαστικά ακριβότερους, στο μυαλό, εξαιρετικούς επισκευάσιμους, που αχνοφαίνεται πως χάνουν από τον μικρούλη lite/ Δεν θα πω τίποτα όμως γιατί δεν έχω όρεξη τώρα για παραπάνω σιγουριές αλά Joe. Άλλη στιγμή θα προσπαθήσω να επανέλθω, όταν θα είναι πιο σίγουρο το εδώ κλίμα του νήματος, γιατί όντως, μπορεί ο κόσμος δικαιολογημένα και με εμπειρικά πλέον στοιχεία να γυρίσει την πλάτη στον μικρούλη μας. [/justify]