Γιάννη μου έχουν περάσει απο τα χέρια σου και ξέρω οτι έχεις στην κατοχή σου αρκετά ατμιστικά διαμάντια.
Πες μου έναν σε παρακαλώ της τελευταίας 2ετίας απο αυτούς που έχεις στην κατοχή σου που θεωρείς κατώτερο γενικά απο τον Lite plus 2019....
Ατυχές δεν είναι τίποτα,δεν βρίσκω λόγω ύπαρξης του συγκεκριμένου το 2019 και το φλατάρισμα που δίνει στα υγρά είναι δεδομένο...
Και φυσικά δεν μιλάω για απλά καπνικά ή σκέτη βάση αλλά το να φλατάρει υγρά σαν το saltybacco,το vct και το freak out δεν είναι και ότι καλύτερο νομίζω...
Φυσικά και ο χρήστης θέλει μέσα στην μέρα να αλλάξει τον αέρα του όταν μπαινοβγαίνει στο αυτοκίνητο ή απο το γραφείο του σε έναν άλλο δημόσιο χώρο ,φυσικά και πολλοί χρήστες όταν βαμβακώσουν και βρέξουν μετά το στήσιμο θέλουν να τσεκάρουν αν όλα πάνε καλά μετά απο μερικά ml ή όταν νιώσουν υποψία υποτροφοδοσίας,αρκετοί ανεβοκατεβάζουν τα watt για να δουν που τους αρέσει το ατμιστικό αποτέλεσμα κτλ...
Δεν είναι όλοι σαν εμάς που βλέπουμε deck και ξέρουμε τι να στήσουμε , το πως ,το με τι σύρμα , τι να περιμένουμε κτλ.
Πως σου φαίνεται εσένα που σε ατμιστή ούτε χρόνου του τον πασάρανε σαν ότι καλύτερο σε mtl υπάρχει αυτή την περίοδο;
Eσύ δηλαδή θα το έλεγες;και αν όχι ξέροντας καλά το τι κυκλοφορεί θα του τον πρότεινες αντι να του πεις πέρνα μια βόλτα πχ απο τον Gus ή το atmistique;;;
ΥΓ.Γέμισμα απο κάτω,σταγόνες στους πόλους και μη ύπαρξη ρύθμισης υγρών είναι μεγάλα φάουλ ότι και να λέμε
Σταύρο, ξέρω καλά ότι εσύ λόγω ιδιότητας και hobby έχεις δοκιμάσει πολλούς περισσότερους ατμοποιητές από εμένα και έχεις σοβαρή άποψη.
Νομίζω όμως ότι μπερδεύεις λίγο το ατμιστικό στυλ του καθενός με το τι προτιμάς εσύ ή άλλοι που ατμίζουν με παρόμοιο τρόπο.
Ο kayfun δεν απευθύνεται σε κάποιον που θέλει να αλλάζει αέρα 10 φορές τη μέρα. Υπάρχει πολύς κόσμος που ατμίζει σταθερά και με τον ίδιο τρόπο χωρίς να παίζει με ρυθμίσεις.
Στήνεται πανεύκολα, παίζει χωρίς προβλήματα και για μένα η γεύση του είναι υποδειγματική. Βεβαίως και δεν δίνει την τέλεια γεύση σε όλα τα υγρά, κανείς ατμοποιητής δεν το κάνει αυτό.
Αν κάποιος δεν γνωρίζει να στήνει και θέλει να πειραματιστεί εν κινήσει με αέρα, W κτλ πάντα όμως μέσα στα όρια του ντεκ, μπορεί να το κάνει και με τον kayfun. Βεβαίως θα πρέπει να τον βγάλει από το μοντάκι και να γυρίσει τη βίδα, κάτι που είναι σαφώς πιο δύσχρηστο από άλλες υλοποιήσεις. Και πάλι όμως, πόσες φορές θα το κάνει αυτό για να βρει πώς του αρέσει? 5-6? Αν βρει αυτό που θέλει, μετά γιατί να το χαλάσει? H τροφοδοσία του kayfun είναι υποδειγματική μέχρι να στεγνώσει το τανκάκι, δεν θα έχει τέτοια θέματα.
Εγώ δεν θα έλεγα για κανένα ατμοποιητή ότι είναι ο καλύτερος mtl / dl κτλ, αλλά ο νέος kayfun για μένα είναι ένας από τους 5 καλύτερους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Και μάλιστα τον ατμίζω με πνευμονικές και όχι mtl. Έτσι άτμιζα από την αρχή που ξεκίνησα.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως "
ο καλύτερος ατμοποιητής" δεν υπάρχει σαν έννοια, ειδικά στη γεύση. Όλοι οι ατμοποιητές κάποια υγρά τα αναδεικνύουν και κάποια τα φλατάρουν. Άλλοι είναι γευσάτοι αλλά έχουν τυχαίες διαρροές, άλλοι δίνουν γεύση αλλά γεμίζουν δύσκολα, η λίστα είναι ατέλειωτη. Έτσι είναι και ο kayfun, κάπου υπερτερεί και κάπου υστερεί.
Γέμισμα από κάτω μια χαρά είναι, ειδικά σε ατμοποιητή με σπειρώματα που βιδώνουν ξεβιδώνουν απροβλημάτιστα και μάλιστα είναι μεταλλικά και όχι πλαστικά για να φαγωθούν από το άνοιξε κλείσε.
Σταγόνες στον πόλο είπαμε δεν έχει ρε φίλε, αστικός μύθος πάει να γίνει το θέμα.
Τη ρύθμιση υγρών ο συγκεκριμένος ατμοποιητής για ποιο λόγο τη χρειάζεται?
μια απορια ρε παιδια ,γιατι περιπου με τα ιδια λεφτα να μην χτυπησω εναν eviva v2,καλυτερη γευση εχει,διαρροες μηδεν ,γεμισμα απο πανω,after sales βοηθεια,ελληνικος,με jojo kit γινεται κουτσικος.
υ.γ διορθωση ,γιατι να μην χτυπησω εναν δευτερο eviva v2 χαχαχα.
πλακα κανω παιδια,καλοατμιστος σε ολους τους κατοχους.
Εβίβα 2 ατμίζω και εγώ από τότε που κυκλοφόρησε, ο kayfun ομως βρήκε εύκολα θέση στην καθημερινότητα μου