vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

566 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Doubt, camber, I.P, johnath

iMist repairable(?) atomizer

Αποσυνδεδεμένος eliot

• **
  • 140
  • Φύλο: Άντρας
Απ: iMist repairable(?) atomizer
« Απάντηση #255 στις: Φεβρουαρίου 24, 2012, 15:09 »
Παιδες , ειχε γραψει ενας συνατμιστης οτι μετα απο dry burn εχασε σε γευση ο i-mist .
  Λοιπον υστερα απο καλο καθαρισμα και ενα δυο dry burn , δεν μου εβγαζε τοσο καλα τις γευσεις . Eβαλα πανω τον 2ο ατμοποιητη ( καινουριο ) μηπως ηταν η ιδεα μου , και καμια σχεση !
Πολυ καλυτερη γευση ! Τωρα φταιει το dry burn ? ή απλα μετα την βδομαδα αρχιζει να χανει γευση ??? 

Να σημειωθει οτι το εχω 8 μερες ... την 7η εκανα το καθαρισμα .
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2012, 15:36 από eliot »

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #256 στις: Φεβρουαρίου 24, 2012, 18:04 »
Εγω φιλε μου τον εχω ισως κια πανω απο μηνα με τον πρωτο ατμο εχω κανει αρκετα dry burn και η γευση του ειναι σωστη δεν ειδα καποια αλλιωση  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος eliot

• **
  • 140
« Απάντηση #257 στις: Φεβρουαρίου 24, 2012, 18:08 »
Ok ... μου εδειξε ενας συνατμιστης πως κανεις ΣΩΣΤΟ dry burn και ολα κομπλε  :thumpup:... το φοβομουν γενικα και δεν εκανα την δουλεια σωστα ... Επρεπε να πυρωσει η αντισταση ολη ,σιγα σιγα, πραγμα το οποιο θεωρουσα ακραιο , αλλα τελικα δεν ειναι ... Οσο ζεις μαθαινεις ! :yes:
   Παντως η VG την μαυριζει πιο γρηγορα τελικα ...

Αποσυνδεδεμένος Bill_tsiminieras

• **
  • 109
  • Μπούχτισα το στριφτό και το γύρισα στον ατμό!
« Απάντηση #258 στις: Φεβρουαρίου 24, 2012, 21:53 »
Παιδες , ειχε γραψει ενας συνατμιστης οτι μετα απο dry burn εχασε σε γευση ο i-mist .
  Λοιπον υστερα απο καλο καθαρισμα και ενα δυο dry burn , δεν μου εβγαζε τοσο καλα τις γευσεις . Eβαλα πανω τον 2ο ατμοποιητη ( καινουριο ) μηπως ηταν η ιδεα μου , και καμια σχεση !
Πολυ καλυτερη γευση ! Τωρα φταιει το dry burn ? ή απλα μετα την βδομαδα αρχιζει να χανει γευση ??? 

Να σημειωθει οτι το εχω 8 μερες ... την 7η εκανα το καθαρισμα .
Παιδιά, εγώ ήμουν που το είχα πει αυτό, αλλά επανέρχεται τελικά η γεύση μετά το δεύτερο με τρίτο πιπάκι....

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #259 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 02:04 »
To dry burning, αφού γίνεται έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται σχεδόν όλη η ποσότητα υγρού που υπάρχει στο σώμα του ατμοποιητή μας, όποιος κι αν είναι αυτός. Έτσι, όταν καταφεύγουμε σε αυτή τη διαδικασία καλύτερα είναι να αφήνεται στην συνέχεια ο ατμοποιητής μας με το tank επάνω, και με το σπείρωμα προς τα κάτω, ώστε να αποκατασταθεί η υγρασία ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ (προτείνω πάνω από 2 ώρες).

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #260 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 02:12 »
Μετα το dry burning το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε (και ειδικα στον imist) ειναι να σταξουμε μια σταγονα υγρο κατευθειαν πανω στην αντισταση πριν τον επαναλειτουργησουμε... :yes:

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #261 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 02:13 »
Σωστο  :thumpup:
Υ.Γ για ελα εσυ αλλα τσατ  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
« Απάντηση #262 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 02:22 »
Μετα το dry burning το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε (και ειδικα στον imist) ειναι να σταξουμε μια σταγονα υγρο κατευθειαν πανω στην αντισταση πριν τον επαναλειτουργησουμε... :yes:

ΟΝΤΩΣ. :thumpup:.... λειτουργεί το κόλπο...... αλλά πιθανόν μετά από τις πρώτες τζούρες, να μας φέρει αυτή τη 'στεγνή' γεύση που οφείλεται σε αυτό που ανέφερα παραπάνω και τότε είναι που λέμε

αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε!!!!.

:tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #263 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 02:25 »
Και μερικες σταγονες στο φιτίλι αν το εχουμε σεγνωσει ή κάψει.

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
« Απάντηση #264 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 02:27 »
Εντάξει λοιπόν, αν έχουμε μόνο έναν ατμοποιητή, όλα αυτά είναι καλύτερα από το τίποτα. Αλλιώς, εμμένω στην αρχική μου τοποθέτηση.

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
« Απάντηση #265 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 01:56 »
Δεν τολμω να δοκιμασω τον imist στο νν, μιας και απο την 2η μερα στην ego, ο προκομενος φερνει καμενο συνεχως, παρα το οτι αυτο το πραμα-δειγμα που εχει βαφτιστει φυτιλι ειναι βρεγμενο μονιμα και βοηθιεται απο σταξιματακια στην αντισταση. Εκανα και αλλαγη φιλτρου αυξανοντας λιγο την ποσοτητα του αλλα που... :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος eliot

• **
  • 140
« Απάντηση #266 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 02:15 »
Διαβασες το νημα ? ... Εχει τα θεματακια του ο i-mist . Και εμενα με εκνευρισε 1-2 φορες , αλλα τωρα συμφιλιωθηκαμε . ::)  Δοκιμασε να κεντραρεις το φυτιλακι / σιγουρεψου οτι δεν εχει αερα το τανκακι του (ξεκουμπωσε και  κουμπωσε το ) , και μην το γεμιζεις μεχρι επανω , αφηνε 2 χιλιοστα περιθωριο στο τανκ . Εγω χρειαστηκε να αραιωσω και λιγο την VG βαση . Με τα πιχτα υγρα εχει προβλημα , οπως και πολλοι αλλοι ατμο... Επισης τις πρωτες μερες ειναι λιγο περιεργη η γευση (οχι καμμενο ομως ) . Την 3η με 4η μερα εστρωσε αρκετα .

Ειμαι ευχαριστημενος γενικα . Αν ειχε λιγο καλυτερη τροφοδοσια θα ηταν τελειος .
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 22:42 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
« Απάντηση #267 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 02:26 »
To διαβασα το νημα eliot. To μονο που δεν εχει συμβει ειναι οι 3-4 ημερες χρησης. Θα τον περιμενω αν και πιστευω κι εγω πως υπαρχει προβλημα τροφοδοσιας, που σε συνδυασμο με τις αργες τζουρες που κανω δειχνουν το προβλημα αλυτο.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #268 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 02:30 »
Κατα πασα πιθανοτητατο φιτιλι δεν ακουμπα καλα την αντισταση.
Η πρεπει να το τραβηξεις λιγο προς τα εξω ή να το περιστρέψεις μιση βόλτα (η και τα δυο)...

Επίσης εβαλα σε εναν imist φιτίλι απο καμενο ego-c, και η απόδωση βελτιωθηκε πολύ.

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
« Απάντηση #269 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 02:34 »
Πανο το αλλαξα το φυτιλι με λιγο μακρυτερο και λιγο φαρδυτερο και ακουμπαει, θα ελεγα καργα, στην αντισταση η οποια "αναβει" μια χαρα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360036 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450327 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375006 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F