Το ερώτημα είναι:
σχετίζεται το χτύπημα που αισθανόμαστε στο λαιμό με την περιοχή του εγκεφάλου που λέει "ώπα-άραξε-είμαστε πλήρεις"...;
Εγώ τα έχω συνδέσει, δεν ξέρω αν κάνω λάθος, ίσως αν δοκιμάσω άλατα να διαφωτιστώ παραπέρα...
Το χτύπημα το έχω συνδέσει με το ξαφνικό, σαν να έχεις βγάλει κορίτσι στα 15 σου, να έχεις δώσει το πρώτο σου φιλί (εκείνη να φορά σιδεράκια στα δόντια) και ξαφνικά να έρχεται η σούπερ-κοπέλα και να σου κάνει νοήματα ότι σε γουστάρει...
Αυτό το χτυποκάρδι, αυτό το γαργάλημα στην ψυχή, το λαιμό [και τον εγκέφαλο;] αποκαλώ εγώ χτύπημα.
Όπως το 1973, στα 9 μου, που περίμενα κάθε Τρίτη στις 18:10 να ξεκινήσει το thunderbirds...
Η pg, η μέντα και η μενθόλη μπορεί να είναι εναλλακτικές (με την μενθόλη κλάσεις ανώτερη, κατά τη γνώμη μου), αλλά σαν την είσοδο της σούπερ-κοπέλας δεν είναι... σου προκαλούν ένα τεχνητό κάψιμο στο λαιμό, που καταλαβαίνεις ότι είναι φτιαχτό.
Συνδέω λοιπόν το χτύπημα με το γαργάλημα στο λαιμό και την αστραπιαία πληροφορία που παίρνει/μεταδίδει ο εγκέφαλος ως "οκ".
Πολύ θα ήθελα η ικανοποίηση του εγκεφάλου να μην συνδέεται με το χτύπημα του λαιμού, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.
Αναμένω δοκιμή με άλατα...