ένα απόγευμα πάω να αγοράσω έναν mtl για τα καπνικά μου .
λέω στον υπάλληλο , βγάλε ότι έχεις με ταβάνι τα 30 ευρώ . πρόθυμος ο πωλητής μου βγάζει 5 κομμάτια επισκευάσιμους galaxy , spica , doggy , κ.α δεν θυμάμαι .
όλους τους άνοιξα και τους επεξεργάστηκα τον dvarw τον άφησα για το τέλος γιατί μου ήταν εντελώς αδιάφορος σχεδιαστικά από έξω .

όταν ήρθε η σειρά του είπα στον πωλητή , αυτός είναι από τους ποιο άσχημους ατμοποιητες που έχω δει , γελάσαμε , γεια να ρίξουμε και μια ματιά μέσα . 1, 2 λεπτά εντάξει θα τον πάρω . ποιον λέει ο πωλητής , αυτόν αυτόν τον άσχημο του λέω .
από τότε έχω πάρει 3 κομμάτια , 2 εγώ , 1 η γυναίκα μου . είναι απροβλημάτιστος , πανεύκολος , χωράει μπόλικα ml , ανθεκτικός στα πεσίματα , γευσατος , καλό χτύπημα , ωραία τζούρα , 22αρις , ποτε καμένο , ποτέ διαρροή , χαμηλό βάρος , δυνατότητα να αλλάξεις κουστούμια , τη να πω άλλο για αυτό το ασχημόπαπο .
σε σύγκριση με τον γνήσιο για μένα ξεκάθαρα πάρτε κλώνο . η δική μου είναι coppevaper .

n80 28αρι, 5 σπείρες , 1χιλ πινάκι αερα 8,εως 10.5 βατ ανάλογα με τον πυρήνα της αντίστασης , και έφυγες .
δεν είναι ο καλύτερος ατμοποιητης της αγοράς , είναι όμως από αυτούς που τα κάνουν όλα απλός καλά