Πολύ περιληπτικά, έχω 2 Intake (τον 1ο από τότε που πάτησε Ελλάδα).
Τους στήνω με: FlatWire UK- Gauge: Flapton Ni80 22/38GA (Ακριβό... από Liquid Puff το πήρα).
Δε δοκίμασα άλλα exotic σύρματα, αυτό έπαιξε καλά από την πρώτη στιγμή, με αυτό συνέχισα.
(έχω δοκιμάσει και 0.40-0.50 kanthal, έπαιξε καλούλικα). 3άρης πυρήνας, 5-6 σπείρες. Κάπου
στα 0.34 ohm βγαίνει. Άτμισμα στα 33-35W στο μισό αέρα (με full ανοιχτό ανεβαίνω εως 40W).
Από βαμβάκια, για να υποστηρίξει το δικό μου στυλ ατμίσματος, οι -μέχρι τώρα- εντυπώσεις μου:
KGD - Θέλει αρκετή περιποίηση-μάδημα. Οι άκρες να περνάν 1 τικ πιο κάτω από τις τρύπες.
COTTON BACKON PRIME - Θέλει περιποίηση-μάδημα. Οι άκρες να περνάν 1-2 τικ πιο κάτω από τις τρύπες. (καλύτερη τροφοδοσία από KGD)
NATIVE WICKS PLATINUM - Θέλει λιγότερη περιποίηση-μάδημα από τα παραπάνω. Οι άκρες μπορούν σχεδόν να ακουμπάνε στο πάτο.
(υποδειγματική τροφοδοσία, αλλά σε θέμα γεύσης αρχίζει να αποδίδει καλά μετά από κάποιες τζούρες - όχι με τις πρώτες δηλαδή)
Οποιοδήποτε από τα παραπάνω, πριν το περάσω το αραιώνω να γίνει διαφανές, μετά το στρίβω και το περνάω σφιχτά (όχι τέρμα, τόσο όσο)
από το κέντρο και καλή περιποίηση στα πλάγια. Σημαντικό, όταν το περνάω στο κέντρο, το παίζω αριστερά-δεξιά αρκετές φορές, να "στρώσει"
σε εκείνο το σημείο. Να "αναπνέει"...
*Σε αυτό που ανέφεραν κάποιοι παραπάνω: χώρισμα του βαμβακιού στα 2, δημιουργία μύτης που περνάει στο λούκι, το υπόλοιπο σκέπασμα
από πάνω και στη συνέχεια κόψιμο του περισσευούμενου -βάση των δικών μου εμπειριών- είμαι εναντίον (σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα
που δεν είναι του παρώντος... στην τελική όμως, ό,τι βολεύει και λειτουργεί στον καθένα. Άμα σε άλλους αποδίδει... τι να γράψω...).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Το τι θεωρεί ο καθένας "σφιχτό", "αραιό", "χαλαρό", "περιποιημένο" κτλ. ΔΕΝ είναι κάτι standar. ΔΕΝ είναι "άσπρο ή μαύρο"... είναι σα να υπάρχουν
5-6 στάδια ενδιάμεσα (τυχαίο νούμερο). Άμα δεν πειραματιστείς -αρκετά- να δεις πως θα αποδώσει ο ατμοποιητής με το δικό σου τρόπο ατμίσματος,
τη δικιά σου συχνότητα τζούρας, τα δικά σου στησίματα και υγρά και τα δικά σου W που σε ικανοποιούν, αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρξει.
Φίλος με -επίσης- 2 intake με έχει δει αρκετές φορές να στήνω. Αργά και από κοντά. Ε, τις λίγες φορές που δοκίμασε να στήσει μόνος, πάντα το
βαμβάκι είχε θέμα: είτε δεν απέδιδε καλά, είτε ήθελε άλαγμα σύντομα... Παραπάνω σφιχτό στο κέντρο απ' ό,τι το δικό μου ή παραπάνω στα λούκια
ή και τα 2 ταυτόχρονα... Ε, μετά, καθόμουν έστηνα και τους 4 με το δικό μου τρόπο, και παίζαν και οι 4 υποδειγματικά.
My final words: Ο Intake -για μένα- είναι ο top overall σφιχτός-πνευμονικός (για πιο σφιχτό έχω κατασταλάξει σε Kayfun V5 και για πιο αεράτο στον
καινούργιο Dead Rabbit RTA - γενικά τον Intake τον απολαμβάνω -μακράν- πολύ περισσότερο από τους άλλους 2). Είναι -κάπως- ζόρικος στο βαμβάκωμα
(το έχω αναφέρει άλλες 2 φορές), αλλά αξίζει να συνεχίσεις να το προσπαθείς γιατί από απόδοση... "φυσάει".