vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

546 επισκέπτες, 7 χρήστες
lounik, Mulder, manoslykos, camber, Blackwolf, makis1975, Thaboresso

Απαγορευση πωλησης υγρων χωρις νικοτινη;

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1784
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Απαγορευση πωλησης υγρων χωρις νικοτινη;
« Απάντηση #1110 στις: Οκτωβρίου 07, 2018, 09:39 »
Θα συμφωνήσω με όλα εκτός από την απαγόρευση της VG γιατί έχει αρκετές οικιακές χρήσεις όπως και diy με άσχετα πράγματα από το άτμισμα (καλλυντικά, σαπούνια, κ.α.). Στις ΗΠΑ εδώ και αρκετό καιρό θέλουν να καταργήσουν την PG λόγω διαφόρων προβλημάτων που φαίνεται να σχετίζονται με την χρήση της στο η.τ. και γιαυτό η παγκόσμια τάση είναι να αυξάνεται το ποσοστό της VG στα υγρά. Το πρόβλημα είναι ότι τ’ αρώματα έχουν μικρή διαλυτότητα σε VG και γιαυτό κυκλοφορούν ελάχιστα με διαλύτη σκέτη VG. Και πάλι στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει διαδικασία απαγόρευσης των αρωμάτων, οπότε τί μένει; 90% VG με 10% νερό και νικοτίνη σε ατμοποιητές που αντέχουν παχύρευστα υγρά και ίσως 1-2 σταγόνες στα 100ml άρωμα για πραγματική ζαχαροπλαστική χρήση από τα supermarket.

Αποσυνδεδεμένος panoskatz

• 550
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
« Απάντηση #1111 στις: Οκτωβρίου 07, 2018, 10:21 »
Την pg,vg των φαρμακείων είναι αδύνατον να την σταματήσουν.Εχω συγγενή που δουλεύει σε φαρμακείο και τα 2 υλικά τα χρησιμοποιούν πολύ συχνά στην παρασκευή διαφόρων σκευασματων.Αρκετες φορές που ξεμένουν έχει τύχει να τα πάρω μισά και έτσι έμαθα για τη χρήση τους.
Αυτό που λέει ο χάρος περί λιανικής ίσως μπορούν να το κάνουν αλλά το θεωρώ ακραίο.Περι δημοσιότητας θυμηθείτε απλά τότε με τον νόμο το 16 τι δημοσιότητα πήραν οι προτάσεις της ατμιστικης κοινότητας και πόσο ακούστηκαμε.Εφτιαξαν τον νόμο όπως ήθελαν.Τωρα έκαναν μισό βήμα πίσω και δέχτηκαν να μιλήσουν μαζί μας.Επισης το πρόβλημα πήρε δημοσιότητα είναι γεγονός.Μεχρι και πολιτικοί κινητοποιήθηκαν.Εγω πιστεύω ότι ο φόρος είναι προ των πυλών και η κατάθεση φακέλου για τα αρώματα πριν κυκλοφορήσουν υποχρεωτικός.Επισης και οι ψήφοι δεν είναι αμελητέοι ούτε χαζοί είναι να μην γνωρίζουν ότι υπάρχουν χιλιάδες ατμιστες που θίγονται και θα αντιδράσουν ανάλογος στις εκλογές.

Αποσυνδεδεμένος Λοξίας

• 1388
« Απάντηση #1112 στις: Οκτωβρίου 07, 2018, 11:37 »
@Λοξίας

Η μήνυση αφορά τα στοιχεία των Κορεάτικων εργαστηρίων σε σχέση με άλλα της Γερμανίας ή της Ιαπωνίας. Σαν διαφορετικό προϊόν θα μπορούσε να το απαγορεύσει ολοκληρωτικά ή να το φορολογήσει με υψηλό συντελεστή. Αν δεν αρέσει στην ΡΜ τα μεγέθη της Κορέας είναι πολύ μεγάλα για να τα αντιμετωπίσει.
Κατάλαβα ότι η μήνυση κατατέθηκε εναντίον του υπουργείου για την ασφάλεια τροφίμων και φαρμάκων, στο οποίο (μάλλον) ανήκαν τα εργαστήρια που στοιχειοθέτησαν. Και νομίζω πως όταν μηνύεις ένα κρατικό υπουργείο, στην ουσία, η μήνυση στρέφεται εναντίον της κυβέρνησης. Και κυβέρνηση = κράτος.
Έτσι το βλέπω εγώ δηλαδή, δεν είμαι νομικός.
Σίγουρα τα μεγέθη της Κορέας είναι πολύ μεγάλα και πιθανότατα θα πέσει στο κενό η κίνηση αυτή της ΡΜ.
Αυτό που ήθελα να τονίσω, είναι ότι μια ΡΜ μπορεί και κάνει μια τέτοια κίνηση, ενώ αν η το υπουργείο της Κορέας έβγαζε επικίνδυνο ένα μοντάκι ή έναν ατμοποιητή, σιγά μην έκανε μήνυση η Tesla ή η HCIGAR...
Και, επί πλέον, φαντάζομαι τι χρήμα μπορεί να ξοδέψει η ΡΜ στην Ελλάδα...όχι σε μηνύσεις φυσικά, αλλά σε κλασικές και γνωστές μεθόδους.

Αποσυνδεδεμένος knstn

• **
  • 203
« Απάντηση #1113 στις: Οκτωβρίου 07, 2018, 14:54 »
Λες και δεν φορολογούνται ήδη οι βάσεις με 24% ΦΠΑ, και τα αρώματα, θέλουν να βάλουν και άλλο φόρο... και πως θα τον λένε αυτόν;

Κοιτάτε μόνο, μην απλά θέλουν να σταματήσουν την πώληση βάσεων απο τα φαρμακεία, και να την επιτρέπουν λιανικής απο τα ατμομάγαζα μόνο, και μόνο τις ακριβές.

« Απάντηση #1114 στις: Οκτωβρίου 07, 2018, 16:42 »
Κι αν δεν σβήσει, είναι πολύ πιθανό να πάρεις το σασμάν στη μασχάλη...

Νομίζω πως ο φίλος προσπαθεί να πει διακριτικά, αλλά και με πιο πολύπλοκο απ' όσο χρειάζεται τρόπο, ότι είναι
"φρικαρισμένος" -ο ίδιος αλλά και πολύς άλλος κόσμος- από την υποκρισία που υπάρχει στον ατμιστικό χώρο εδώ και χρόνια.

Εικάζω. Αν δεν κατάλαβα καλά ας με διορθώσει και θα κάνω edit στο μήνυμα μου
Το θέμα μου δεν είναι, μάλλον, η φρίκη, γιατί όλα είναι γνωστά. Δεν θεωρώ τον κόσμο χαζό, το γνωρίζουμε και το δεχόμαστε οτι σκοπός κάποιων μηχανισμών είναι να μην τον αφήσουν να αναλύσει, να σκεφτεί τη διαβάζει και τι βλέπει με τα μάτια του ακόμα. Αυτό γενικά μιλώντας, όπως στο παράδειγμα το παλιό το καλό, με τα γευστικότατα Σουηδικά κεφτεδάκια απο άλογο άνευ πάσας ανίχνευσης, όπως τα λαχανάκια τα ακριβά, που δεν έχουν ούτε μία ακρούλα τσαλακωμένη, ούτε γεύση όμως, όπως και τα μπουζί του κάρου του drum, που τα μισής τιμής έχουν καλύτερη απόδοση απο τα ειδικά και προτεινόμενα της μαμας του.
(ομολογώ πως χρειάστηκε να πιω λίγο (*παραπάνω) απο τον μαγικό ζωμό του drum για να το παραλληλίσω και με τις 18650 του ΗΤ αυτό, θα χρειαστώ κάποιες μέρες αποτοξίνωση τώρα :laugh1: ).
Όλος ο κόσμος και ηλικίες από ~10 χρονών και πάνω τα γνωρίζει όμως αυτά, από κάποια ηλικία ή κάποιο μάθημα και μετά γίνεται συνείδηση. Και στην συνείδηση αρχίζει και διαγράφεται η ανάγκη της προστασίας, απο εικόνες Αργεντινής, Κολομβίας, Βραζιλίας κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, για να φτάσω στη φρίκη. Αυτή δηλαδή η συνειδητότητα μπορεί να είναι η φρίκη που είπες , οπότε έβαλα το "μάλλον όχι" πιο πάνω. Ότι μπορώ να κάνω για το καλλό μου ή το καλύτερο, θα το κάνω. Κι ο καθένας το ξεχειλώνει αυτό κατά βούληση.  Κάπου μεσα σε αυτά έκατσε και το άρθρο των Φιλελεύθερων, που δεν πιστεύω ή δεν θα πρέπει ίσως να βαρύνει κανέναν νου το ποιος το είπε, όπως ειπε και ο e-spy για άλλο πολιτικό πρόσωπο, αλλά η όποια αναγνώριση είναι η σημαντική.

Στο μικρό/λεπτό λοιπον δια ταύτα, η θέση του καθένα είναι που έχει σημασία.
Εμένα για παράδειγμα, αλλού ηταν η θέση μου σχετικά με το ΗΤ πριν 2-3 χρόνια κι αλλού τώρα. Ήταν κάποτε στο ατμομάγαζο της γειτονιας με την παρεού, μετά 5-10 χλμ πιο πέρα σε ένα μεγαλύτερο με άλλη παρεούλα, πιο πέρα στο άλλο που γνώριζα το αφεντικό κλπ. και με ότι συνεπάγεται αυτό. Φέτος πάλι η θέση μου είναι αλλού, χωρίς να εχει σημασία πως και γιατί, ο χρόνος, τα ενδιαφέροντα, οι ανάγκες, το focus που έλεγε η γιαγιά μας.. τα γνωστα. Αυτο που έχει σημασία, είναι πως με την εξάπλωση του ΗΤ, βρέθηκα στην ίδια ακριβώς θέση με πολύ κόσμο, που μπορεί να ξέρω περισσότερα και να μου διαγράφεται ένα απλό χαμόγελο οταν μου λέει συνταξιούχος οτι κάνει DIY, με ισραηλινό καπνικό υγρό και δεν ξέρει ούτε θέλει να μάθει κάτι άλλο και γενικά να έχουμε 100 διαφορές, αλλά μια μπαταρία με ένα κατσαρολικά είναι το κοινό μας, τουλάχιστον. Και αυτή ειναι η θέση μου και σε χιλιάδες (...νομίζω) άλλα πράγματα.

Όμως είδα τον πρόεδρο της ΚΕΑ, "ντυμένο" την ακεραιότητα και την απλότητα του χρήστη του ΗΤ και μάλλον πρώτη φορά χαμογέλασα αβίαστα με την όποια δράση της κοινότητας. Τώρα που στο σκέφτομαι, ίσως 2η, μετά την κίνηση με τα τελωνεία, που δυστυχώς κάπου κόλλησε.
Σχετικά με την κοινότητα, θεωρώ πως οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί την στήριξή μας, εκ θέσεως, σαν χρήστες ΗΤ, σαν οντότητες, φορολογούμενες (ΑΦΜ αφού, θέτε; ) και με συνείδηση ταυτότητας, ασφαλώς την έχει, όποτε την χρειαστεί.
That's all folks, ευχαριστώ για τον χρόνο που μου δώσατε και που δεν χρειάστηκα-ζήτησα, απλά μια χαρούλα πήρα όπως είπα (* παραδέχτηκα) κι έγραψα τελικα..
*Επίσης ζητώ συγνώμη για την φλυαρία μου που ενόχλησε, ψυχολόγος δεν ειμαι, άλλα υποθέτω οτι οφείλεται στο οτι βρίσκομαι για νιοστή φορά σε φάση αλλαγής εργασίας και πιθανώς της λειτουργίας μου όλης και ιδέες και απολήξεις νεύρων έχουν κατακλύσει τη σκέψη . μ@#&κίες δε λέω πάντως, γιατί δεν ασχολούμαι με τέτοιες

May Dr Farsalinos (με τη θέση του και τον ομολόγων του) be with us. Νομίζω δηλαδή..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2018, 17:55 από Τουρίστας »

Αποσυνδεδεμένος Babis V.

• **
  • 123
« Απάντηση #1115 στις: Οκτωβρίου 07, 2018, 21:16 »
@ Τουρίστας

Άρα μαλλον δεν κατάλαβα ακριβώς τί εννοούσες ή για να το πω καλύτερα, από το ίδιο σημείο εκκίνησης βρέθηκα αλλού, κι όχι εκεί που εννοούσες εσύ.
Όπως πχ ένα πρόβλημα μπορεί να έχει δύο ή περισσότερες λύσεις.

Δεν πειράζει όμως. Αν και δεν ασπάζομαι αρκετά από αυτά που έγραψες, δεν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτή την κουβέντα και σίγουρα το πληκτρολόγιο δεν αποτελεί και το κατάλληλο μέσο γι' αυτήν.

Έγινε και η διόρθωση.

Αποσυνδεδεμένος Mr.R0bot

• **
  • 416
  • #ComeToTheVapeSide
« Απάντηση #1116 στις: Οκτωβρίου 08, 2018, 17:07 »
δεν θα επιτρέπεται η αγορά VG/PG από φαρμακείο παρα μονο σε επαγγελματίες...  :angel:

Philip Morris  :respect:

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #1117 στις: Οκτωβρίου 08, 2018, 17:12 »
Σε επαγγελματίες ποιου είδους; Γιατί θα έχει πολύ πλάκα κάτι τέτοιο αν γίνει.
Αν τα καταφέρουν να αγοράζουμε και τη γλυκερίνη απ έξω, θα εχουν κάνει μεγάλη επιτυχία.
Εγω την χρησιμοποιώ κατα βούληση σε σιροπιαστά και παγωτά αντι για ζάχαρη.

Αποσυνδεδεμένος Superuser

• **
  • 397
« Απάντηση #1118 στις: Οκτωβρίου 08, 2018, 17:57 »
Θα γελάει όλο το εξωτερικό με μας..Δυστυχώς

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1119 στις: Οκτωβρίου 08, 2018, 18:01 »
δεν θα επιτρέπεται η αγορά VG/PG από φαρμακείο παρα μονο σε επαγγελματίες...  :angel:

Philip Morris  :respect:
Επίσης δεν θα επιτρέπεται η επίσκεψη σε ατμομάγαζο μετά τις 11πμ.

Άμα είναι να κάνουμε διαγωνισμό παπάτζας, σε έχω για πρωινό.

Είπαμε, υπομονή κάποιες μέρες.

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος Dumouriez

• **
  • 249
« Απάντηση #1120 στις: Οκτωβρίου 08, 2018, 18:04 »
δεν θα επιτρέπεται η αγορά VG/PG από φαρμακείο παρα μονο σε επαγγελματίες...  :angel:

Philip Morris  :respect:
Don't feed the trolls

« Απάντηση #1121 στις: Οκτωβρίου 08, 2018, 18:05 »
θα κλάψουμε εμείς και οι έξω θα κλαίνε απ' τα γέλια. Με τα καινούργια προϊόντα που έβγαλαν οι καπνοβιομηχανίες στην αγορά μάλλον θα απαγορεύσουν ό,τι έχει να κάνει με DIY. Πως; σ' αυτά είναι γάτες οι δικοί μας και θα βρουν τρόπο. Αρώματα, VG, PG με ποινή θανάτου.. έτοιμα 10μελα και Χμελα σεικ και ότι άλλο με TPD και τα τζουτζούνια της Philip Morris.. διαλέξτε και πάρτε

*εύχομαι να βγω λάθος αλλά μάλλον δεν ..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #1122 στις: Οκτωβρίου 08, 2018, 18:59 »
To πιο ωραιο θα είναι οι ατμοποιητες να παιρνουν φύσιγγες με υγρο μιας χρησης.
Λετε?
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #1123 στις: Οκτωβρίου 08, 2018, 19:09 »
Και να βγαίνουμε με τα φυσεκλίκια μας ως άλλοι Αστραπόγιαννοι?

Γαμάτο!

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #1124 στις: Οκτωβρίου 08, 2018, 19:40 »
Ειστε ολοι λαθος! Κανεις δεν επιασε τα κρυφα και σκιωδη συμφεροντα που κρυβονται πισω απο την ντεκλαρέ πλεον απαγορευση VG/PG και γευσεων. Στην πραγματικοτητα η παραπανω απαγορευση ειναι το πρωτο σταδιο της εισβολης εξωγηινων απο τον Κενταυρο IV  :disgust2: . Επειδη οι συγκεκριμενοι εξωγηινοι ειναι ευαισθητοι σε PG/VG και γευσεις :disgust:, φροντιζουν να τις εξαφανισουν απο την αγορα ουτοσωστε οταν κανουν το ντου να μην μπορουμε να τους αντιμετωπισουμε! Θα μας πιασουν με κατεβασμενα τα σωβρακα δηλαδη. Επειδη ομως πισω εχει η αχλαδα την ουρα και ο λαιμος του Ελληνα ζυγο δεν υπομενει :palios:, καποιοι γενναιοι και μπροσταρηδες ατμιστες εχουν ηδη ξεσηκωσει ο,τι VG PG κυκλοφορει εκει εξω χαμογελωντας με νοημα  8) σε οσους  τους ασκουν αρνητικη κριτικη. Ας ταμπουρωθουμε και οι υπολοιποι αδερφια λοιπον να πιασουμε τα στενα και τα βουνα με τις VG/PG μας και οταν ερθει η ωρα θα δειξουμε στα πρασινους Κενταυριανους τι εστι βερυκοκο :ban4:
Ειπα και ελαλησα και αμαρτια ουκ εχω, μην πειτε οτι δεν σας προειδοποιησα  :bye:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359872 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450065 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110710 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374774 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328157 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F