Κι αν δεν σβήσει, είναι πολύ πιθανό να πάρεις το σασμάν στη μασχάλη...
Νομίζω πως ο φίλος προσπαθεί να πει διακριτικά, αλλά και με πιο πολύπλοκο απ' όσο χρειάζεται τρόπο, ότι είναι
"φρικαρισμένος" -ο ίδιος αλλά και πολύς άλλος κόσμος- από την υποκρισία που υπάρχει στον ατμιστικό χώρο εδώ και χρόνια.
Εικάζω. Αν δεν κατάλαβα καλά ας με διορθώσει και θα κάνω edit στο μήνυμα μου
Το θέμα μου δεν είναι, μάλλον, η φρίκη, γιατί όλα είναι γνωστά. Δεν θεωρώ τον κόσμο χαζό, το γνωρίζουμε και το δεχόμαστε οτι σκοπός κάποιων μηχανισμών είναι να μην τον αφήσουν να αναλύσει, να σκεφτεί τη διαβάζει και τι βλέπει με τα μάτια του ακόμα. Αυτό γενικά μιλώντας, όπως στο παράδειγμα το παλιό το καλό, με τα γευστικότατα Σουηδικά κεφτεδάκια απο άλογο άνευ πάσας ανίχνευσης, όπως τα λαχανάκια τα ακριβά, που δεν έχουν ούτε μία ακρούλα τσαλακωμένη, ούτε γεύση όμως, όπως και τα μπουζί του κάρου του drum, που τα μισής τιμής έχουν καλύτερη απόδοση απο τα ειδικά και προτεινόμενα της μαμας του.
(ομολογώ πως χρειάστηκε να πιω λίγο (*παραπάνω) απο τον μαγικό ζωμό του drum για να το παραλληλίσω και με τις 18650 του ΗΤ αυτό, θα χρειαστώ κάποιες μέρες αποτοξίνωση τώρα
).
Όλος ο κόσμος και ηλικίες από ~10 χρονών και πάνω τα γνωρίζει όμως αυτά, από κάποια ηλικία ή κάποιο μάθημα και μετά γίνεται συνείδηση. Και στην συνείδηση αρχίζει και διαγράφεται η ανάγκη της προστασίας, απο εικόνες Αργεντινής, Κολομβίας, Βραζιλίας κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, για να φτάσω στη φρίκη. Αυτή δηλαδή η συνειδητότητα μπορεί να είναι η φρίκη που είπες , οπότε έβαλα το "μάλλον όχι" πιο πάνω. Ότι μπορώ να κάνω για το καλλό μου ή το καλύτερο, θα το κάνω. Κι ο καθένας το ξεχειλώνει αυτό κατά βούληση. Κάπου μεσα σε αυτά έκατσε και το άρθρο των Φιλελεύθερων, που δεν πιστεύω ή δεν θα πρέπει ίσως να βαρύνει κανέναν νου το ποιος το είπε, όπως ειπε και ο e-spy για άλλο πολιτικό πρόσωπο, αλλά η όποια αναγνώριση είναι η σημαντική.
Στο μικρό/λεπτό λοιπον δια ταύτα, η θέση του καθένα είναι που έχει σημασία.
Εμένα για παράδειγμα, αλλού ηταν η θέση μου σχετικά με το ΗΤ πριν 2-3 χρόνια κι αλλού τώρα. Ήταν κάποτε στο ατμομάγαζο της γειτονιας με την παρεού, μετά 5-10 χλμ πιο πέρα σε ένα μεγαλύτερο με άλλη παρεούλα, πιο πέρα στο άλλο που γνώριζα το αφεντικό κλπ. και με ότι συνεπάγεται αυτό. Φέτος πάλι η θέση μου είναι αλλού, χωρίς να εχει σημασία πως και γιατί, ο χρόνος, τα ενδιαφέροντα, οι ανάγκες, το focus που έλεγε η γιαγιά μας.. τα γνωστα. Αυτο που έχει σημασία, είναι πως με την εξάπλωση του ΗΤ, βρέθηκα στην ίδια ακριβώς θέση με πολύ κόσμο, που μπορεί να ξέρω περισσότερα και να μου διαγράφεται ένα απλό χαμόγελο οταν μου λέει συνταξιούχος οτι κάνει DIY, με ισραηλινό καπνικό υγρό και δεν ξέρει ούτε θέλει να μάθει κάτι άλλο και γενικά να έχουμε 100 διαφορές, αλλά μια μπαταρία με ένα κατσαρολικά είναι το κοινό μας, τουλάχιστον. Και αυτή ειναι η θέση μου και σε χιλιάδες (...νομίζω) άλλα πράγματα.
Όμως είδα τον πρόεδρο της ΚΕΑ, "ντυμένο" την ακεραιότητα και την απλότητα του χρήστη του ΗΤ και μάλλον πρώτη φορά χαμογέλασα αβίαστα με την όποια δράση της κοινότητας. Τώρα που στο σκέφτομαι, ίσως 2η, μετά την κίνηση με τα τελωνεία, που δυστυχώς κάπου κόλλησε.
Σχετικά με την κοινότητα, θεωρώ πως οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί την στήριξή μας, εκ θέσεως, σαν χρήστες ΗΤ, σαν οντότητες, φορολογούμενες (ΑΦΜ αφού, θέτε; ) και με συνείδηση ταυτότητας, ασφαλώς την έχει, όποτε την χρειαστεί.
That's all folks, ευχαριστώ για τον χρόνο που μου δώσατε και που δεν χρειάστηκα-ζήτησα, απλά μια χαρούλα πήρα όπως είπα (* παραδέχτηκα) κι έγραψα τελικα..
*Επίσης ζητώ συγνώμη για την φλυαρία μου που ενόχλησε, ψυχολόγος δεν ειμαι, άλλα υποθέτω οτι οφείλεται στο οτι βρίσκομαι για νιοστή φορά σε φάση αλλαγής εργασίας και πιθανώς της λειτουργίας μου όλης και ιδέες και απολήξεις νεύρων έχουν κατακλύσει τη σκέψη . μ@#&κίες δε λέω πάντως, γιατί δεν ασχολούμαι με τέτοιες
May Dr Farsalinos (με τη θέση του και τον ομολόγων του) be with us. Νομίζω δηλαδή..