Μήπως υπάρχει καμιά νέα παρτίδα σε τανκάκια που όντως δημιουργούν πρόβλημα στα orings της βάσης; Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα εγω, είτε με το μεγάλο τανκ, είτε με το jojo kit, ούτε και με το μεταλλικό φυσικά αν και δεν τον δούλεψα και πολύ με αυτό.
Έχω παρατηρήσει βέβαια ότι στα τελευταία πλαστικά τανκ (τα μεγάλα εννοω ) το top cap δεν βιδωνει μέχρι τέρμα, αφήνεται πάντα ένα μικρό κενό μεταξύ τανκ και cap. Κάτι που δεν συμβαίνει στο jojo και στο μεταλλικό. Επίσης τα παλιότερα τανκς δεν είχαν τέτοια εφαρμογή, το cap έμπαινε και κουμπωνε άψογα. Όταν πήρα τον ν2 όμως αγόρασα και νέο πλαστικό τανκ (pmma ειναι; ) και παρατήρησα πρώτη φορά αυτό το πράγμα, τελικά όμως είδα και φίλους στην πορεια με το ίδιο "θεματακι".
Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί πρόβλημα στη στεγανοποίηση του ατμοποιητή (υπάρχει και το oring ενδιάμεσα ) και σίγουρα ποτέ δεν εντόπισα ταλαιπωρημένο oring στη βάση με το τανκ που πήρα εγώ. Ποτέ. Ακόμα με τα πρώτα του orings τον έχω και είναι πραγματικά σαν καινούργια. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως βγήκε πιο νέα παρτίδα από την αγορά που έκανα εγώ πριν μήνες..