λοιπον εφτιαξα το στησιμο που αναφερω λιγο παραπανω,αλλα εχω την αισθηση οτι παιζει αρκετα καλυτερα με το παλιοτερο στησιμο που ειχα κανει,αναφερομαι παντα σε φρουτο κρεμωδες υγρα.
οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας κανει τον κοπο να το φτιαξει να μου πει εντυπωσεις.
ειναι το εξης:0,32 κανθαλ ,5,5 στροφες,σε 2,5αρι πυρηνα με το 1,7 πιν ,στα 17 βατ.
χανεις λιγο σε ντουμανι και smooth τζουρα,αλλα ανεβαινεις ενα κλικ σε ενταση αρωματος.
υ.γ με το tapas drip tip,ο ατμο γινεται λιγο πιο αερατος το 1,7 πιν ,εχεις την αισθηση οτι ειναι 1,8 και η τζουρα αρκετα πιο smooth,υγρα στο στομα ουτε για πλακα.