Να δείτε που θα καταλήξω σαν τον Στέφανο με τους 10 eviva μέσα στον χειμώνα 

έτσι που σας βλέπω να ψάχνεστε για 2ο , 3ο εβιβα λογικό είναι

Τώρα ως προς τα κεραμικά και τις οδοντογλυφίδες θα έλεγα να μην στήνει κανείς με οδοντογλυφίδα

Άνετα φτιάχνεις μια
οβάλ αντίσταση 1,7 x 3,4 με ένα μικρό συνδετήρα διπλωμένο στα δύο
Και στο κεραμικό μπαίνει άνετα και το βαμβάκι περνάει χαλαρά (αφού έχεις διάμετρο 3,4) και η πυκνότητα του ατμού είναι στα high της

Ως προς την συζήτηση για τον εβίβα και τα καπνικά ή γλυκά , κατά την γνώμη μου όταν έχεις έναν τόσο
αναλυτικό ατμοποιητή δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς εύκολα να μπαίνει σε συγκρίσεις, εκτός εκφράζοντας υποκειμενικές απόψεις. Ο Εβίβα δίνει αυτό που δίνει είτε είσαι με πιν είτε με κεραμικό. Για τα δικά μου γούστα είναι άψογος και στα καπνικά και στα γλυκά και φρούτα. Σε άλλον μπορεί το κεραμικό να του δίνει μεγάλη ξηρότητα και να μην αρέσει. Σε άλλον το πιν να δίνει πολλή υγρή τζούρα και να μην αρέσει. Αυτά είναι υποκειμενικά. Εγώ πχ που με ενδιαφέρει η γεύση και όχι ο πολύς ατμός , δεν μπορώ να διανοηθώ το Tribeca χωρίς κεραμικό στον εβίβα και δεν έχω βρεί σε κανέναν άλλο άτμο που δοκίμασα το συγκεκριμένο υγρό την απόδοση του εβίβα. Παρόλα αυτά δεν επιμένω πως αυτός ο συνδυασμός είναι ο καλύτερος. Είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα της γεύσης, της απόλαυσης αλλά και το πόσο χρόνο θέλει να τρώει ο καθένας μας να στήνει, να πλένει, κτλ.
* να σας πω και μια ιστορία επί τη ευκαιρία που την έχω ως παράδειγμα για την ποιότητα γεύσης και την απόδοση του εβίβα
Σε μια από τις ατμο-συναντήσεις στα Νότια , την εποχή που ήταν της μόδας και όλοι ψάχναμε τον έλεγχο θερμοκρασίας, συζητάγαμε για διάφορα συρματάκια μέ ένα καλό φίλο και πρώην ατμιστή (τώρα νομίζω το έχει κόψει) τον Γιάννη γνωστό εδώ στο φόρουμ με το νικ
[member=15949]estrifan[/member]. Ο Γιάννης είχε την άποψη ότι το ss σύρμα είχε γενικά υποδεέστερη απόδοση στα φρούτα σε σχέση με άλλα σύρματα όπως το Ni80 κτλ. Μέχρι που δοκίμασε ένα μανταρίνι σε εβίβα στημένο με ss και δεν το πίστευε... Και μιλάμε βέβαια για την v1 βάση, τότε.

Αυτός είναι ο εβίβα ! Μια κατηγορία μόνος του