Μόλις τον έστησα κι εγώ με το κεραμικό τελικά, μου ανάψατε τα αίματα με τον Εβιβάρα πάλι.

5 σπείρες με 28ga kanthal σε οδοντογλυφίδα (1.8mm είναι νομίζω) και έπαιρνε άνετα και 6 -ανοιχτές- όπως το βλέπω. Την αντίσταση μέσα στο κεραμικό, πρώτες τζούρες και πραγματικά απόλαυση. Μόλις στρώσει λίγο το βαμβάκι και πάρει και το κεραμικό τη γεύση του υγρού σίγουρα θα έρθει κι η απογείωση. Ωραία τζούρα, έσφιξε κιόλας σε σύγκριση με το 2άρι pin και ακούγεται κι ο ήχος του airflow του πρώτου Εβίβα στο πιο "διακριτικό" και smooth. Να σημειώσω ότι έβαλα πάλι την πρώτη καμπάνα, άφησα στην άκρη δηλαδή γι' αυτό το setup την νέα καμπάνα με τη μεγάλη καμινάδα.
Όνειρο!

Και 2 tips. Στο κεραμικό να βάλετε 2 μικρά orings (σταθεροποιείται πιο σωστά έτσι ) και βρέχοντάς τα με λίγη καθαρή vg (η το υγρό σας έστω ) τοποθετείστε το στη βάση προσεκτικά περιστρέφοντάς το πάνω στην κεντρική τρύπα του deck. Μπαίνει πιο εύκολα από ότι έμπαινε στον πρώτο Εβίβα απ' ότι θυμάμαι τώρα. Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι "κουμπώνει" πάνω στο ultem της βάσης κι όχι στο μέταλλο της παλιάς βάσης. Δείχνει να "γλιστράει" πιο εύκολα στο ultem.
Όσοι στήσετε σε οδοντογλυφίδα φροντίστε να μην τεντώνετε πολύ το σύρμα φτιάχνοντας τις σπείρες, το ξύλο της οδοντογλυφίδας "πιέζεται" απ' το σύρμα και βαθουλώνει με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την αφαιρέσεις μέσα από την αντίσταση εύκολα μετά. Παρασέρνει μαζί της και τις σπείρες χαλώντας την αντίσταση δηλαδή.

Άντε κι ένα τρίτο αν και θα το φανταζόσασταν κι οι ίδιοι, επειδή η αντίσταση στο κεραμικό είναι φτιαγμένη σε μικρό πυρήνα φροντίστε να αφήσετε μακριές τις άκρες στο βαμβάκι ώστε να απλώσετε σεβαστή ποσότητα στο υπόλοιπο deck. Θυμηθείτε ότι η νέα βάση διαθέτει πλέον δύο τρύπες τροφοδοσίας και χρειάζεται μπόλικο βαμβάκι εκεί μέσα χωρίς τρελές υπερβολές όμως.
Αμέσως φάνηκε η ξηρότητα στον ατμό.!

Edit: Πω πω πως γλυκαίνει τζούρα με τη τζούρα ο άτιμος..