[justify]Καλημέρα σε όλους. Η αφεντιά μου έστησε τελικά με Ni80 0.5mm, 5 σπείρες, 2.5mm πυρήνας, 0.35Ω, 20 – 25W, χρήση νέας καμπάνας 3.5mm, pin 2.5mm. Έψαχνα (ακόμα ψάχνω μερικά) και για ψηλό ss επιστόμιο γιατί μου είχε καρφωθεί η σκέψη πως με την πιο αεράτη καμπάνα έπρεπε να ψηλώσω με κάποιο τρόπο τον λαιμό. Είχα δε τη βεβαιότητα πως δεν υπάρχει περίπτωση να μου αρέσει περισσότερο (σε ένταση γεύσης) η νέα καμπάνα των 3.5mm από αυτή των 3.0mm. Βέβαια, τώρα πλέον μιλάμε για εσωτερικό θόλο κι όχι για κώνο, πράγμα που με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο. Πιστεύω πως ένας θόλος δίνει, σχεδόν πάντα, παραπάνω ένταση σε σχέση με πολλούς άλλους σχεδιασμούς (ίδιων πεδίων και χαρακτηριστικών πάντα, π.χ. διαστάσεις, υλικό, γενικότερος χώρος καμπάνας κ.ο.κ.). / Ακόμα, έβαλα πολύ βαμβάκι, πολύ όμως, και για να δώσω σχετική εικόνα έπεσα σε GSL καταστάσεις. Τέρμα σφικτό πέρασμα στον πυρήνα και μία τροφοδοσία για όσκαρ. Απίθανη απόδοση. [/justify]

[justify]Έτσι λοιπόν έστησα λίγο προκατειλημμένος, δηλ. ναι, έχω θόλο άρα σίγουρα θα δω κάτι ωραίο, έχω 3.5mm στην καμινάδα αλλά παράλληλα δεν είναι ψηλή, (στα καπάκια έχω δίπλα μου το JoJo kit που μου δίνει εξαιρετική ένταση γεύσης, συν τα τρελά παιχνίδια με το κάθε pin ή κεραμικό, συν τα γνωστά και δουλεμένα 3mm λαιμού, που ναι μεν είναι κοντός, όμως τα κοντά 3mm κάνουν θαύματα με στενό mtl επιστόμιο. Αχ, είπα, να είχα θόλο με 3mm λαιμό και σφικτές τζούρες. Σε πολλά έκανα λάθος. Η απόδοση είναι εξαιρετική, θα βάλω βέβαια, προσωπικά πάντα, κι ένα μικρό “όμως”.[/justify]

[justify]Η πρώτη μου εντύπωση; πρώτα απ’ όλα, όλα γίνονται αεράτα στον v2. Πήγα στα ταπεινά 20 – 25 βατ, έφτασα για λίγο και με 6 σπείρες και 30 βατ. Καταπληκτική γεύση, εξαιρετικό ντουμάνι, πουθενά ενοχλητικές θερμοκρασίες. Με ψηλό ss επιστόμιο έλαβα τα μέγιστα για τα δικά μου πάντα γούστα. Το μικρό “όμως” που θα πω: με την καμπάνα στα 3.5mm πάμε σε αρκετά (σχετικά) άνετες εισπνοές, εδώ αξίζει να μπει κι ένα σύρμα παραπάνω (βλ. Paloukaros, thenetpoet κ.ά.), να δώσεις γκουρμεδιές με δυνατές vg και να ανέβεις σε βατ. Αυτόματα δηλαδή -ταπεινή μου γνώμη πάντα -, δεν θα επιλέξω εύκολα σφικτές εισπνοές ούτε κεραμικό ούτε να κλείσω τον εξαιρετικό αέρα που αποκτά ο v2. [/justify]
[justify]Γενική πρώτη μου βιαστική εντύπωση; εξαιρετική η νέα καμπάνα. Δίνει φουλ γεύση, υπέροχο και το ντουμάνι, η βάση απελευθερώνεται και κάνεις ανάλογο παιχνίδι. Όμως από την άλλη, είναι κρίμα να την φιμώσεις με σκοπό ντε και καλά να κάνεις κλασικό mtl άτμισμα. Θα είναι λάθος πιστεύω. Στο πεδίο που παίζει μπάλα η νέα καμπάνα, ναι, είναι καλύτερη από αυτή του v1. [/justify]