[justify]Καλημέρα σε όλους. Δεν ήθελα να γράψω τόσο επιδερμική άποψη, όπως η παραπάνω ατάκα μου (τρομάρα μου), να όμως που το έκανα και θέλω να με σοβαρέψω λίγο. Λοιπόν, η αφεντιά μου καταλήγει να συμφωνεί με τους πιο παλιούς ατμιστές, όπου δεν συγκρίνουν, δεν θέλουν να συγκρίνουν τον άπιαστο v1 με κάτι άλλο. Από την άλλη, συμφωνώ απόλυτα με την άποψη πως ο v2 είναι κάτι άλλο, πως το κεραμικό καλώς κάνει και εξακολουθεί να υπάρχει και στον v2, όμως πολλοί ευτυχισμένοι κάτοχοι θα ήθελαν ένα ανοικτό πλέον κεραμικό, άνετο και ως προς την κεντρική του εισαγωγή αλλά και ως κεραμικός θάλαμος για πιο άνετα στησίματα και περισσότερα πάχη συρμάτων. [/justify]
[justify]Πριν ελάχιστες μέρες, επάνω σε συζήτηση με δικό μου φίλο, μου λέει: “ρε συ, o v2 θέλει αρκετό βαμβάκι, έχω συνηθίσει π.χ. με τον Phenomenon όπου απαιτεί ελάχιστο και απολαμβάνεις κορυφαίο mtl άτμισμα. Στον v2 νομίζω πως θα χρεοκοπήσω με το βαμβάκι που λες”. Χμ, εκεί επάνω έβαλα στη συζήτηση τον GSL, τον βασιλιά του τρελού βαμβακώματος. Τους πλάκωσα και τους δύο (v2 vs GSL), μαγεία, τι να λέμε, εξαιρετικοί αν και διαφορετικοί δρόμοι σε πολλά τους. Έτσι φτάσαμε στο: αν έχω και άνετο κεραμικό θα έχω άγρια οπλισμένο τον v2. [/justify]
[justify]Έλα όμως που έτσι έρχονται αμέτρητα ερωτηματικά, όπως: α) πώς θα μπορέσει η βάση να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση; β) π.χ. ο κορυφαίος GSL σε mtl καταστάσεις, έλυσε το θέμα με ένα σωρό AFC δαχτυλίδια, με μία βάση όπου ξεκινά από μία κεντρική κάτω από 2mm (αν θυμάμαι καλά κάπου στα 1.8mm) όπου χτυπάνε ανελέητα το αθώο μας στήσιμο καλορυθμισμένοι αέρηδες από κάτω από το πλάι, από παντού..., με έναν ατελείωτο θάλαμο για 3.000 στησίματα και αμέτρητο βαμβάκωμα σε άλλες 3.000 επιλογές, πώς θα έρθει ο v2 απέναντι σε τέτοιο οπλισμό, μόνο με ένα μεγαλύτερο κεραμικό; γ) αν κλείσεις έναν GSL από αέρα, θα λάβεις απίστευτη γεύση και τρελό απαλό άτμισμα, όμως ακόμα κι έτσι δεν πιάνει την ανάλυση του v1 (ταπεινή μου γνώμη πάντα). Αν πιάσεις τον v2 και του ανοίξεις την επιλογή κεραμικού τι θα συμβεί; αυτό θα ήθελα να το μάθω κι εγώ από τους υπέροχους Atmistique, όμως πιστεύω πως πλέον πρέπει να μιλάμε για v3. / Η συζήτηση είναι ατελείωτη, και για μένα πάντα μιλάω, αυτά τα δυόμισι χιλιοστά μού έχουν πάρει τα μυαλά. Ο v2 έγινε πλέον η 1η μου προτεραιότητα. [/justify]