Αντί να ψάχνεις καπάκια κλπ, πάρε έναν κλώνο με 8$ .
Με λίγο τρόχισμα της καμπάνας αν δεν βιδώνει, είσαι ΟΚ
Θα ηταν μια καλη ιδεα και χρησιμη για καποιον που βιαζεται δεν εχει εβιβα ... και θελει τωρα αμεσως τη νεα βαση, βεβαια απ' οτι φανταζομαι και αυτο λεει και η λογικη, ο Atmistique μαλλον μπορει να καλυψει καποιον τοσο " απελπισμενο " με πληρες σετ ηδη, πρωτου βγάλει και νεα " καλουδια "
Η αληθεια ειναι οτι δεν βιαζομαι αν και στο στοχαστρο μου ειναι καιρο ο εβιβα , χωρις να υπολογιζω καν σε νεα βαση , θα μπορουσα να εχω τον κλωνο ηδη οπως προτεινεις ; Πιθανον αλλα
θελω και ο δευτερος Ελληνικος που θα εχω εγω που δεν μαζευω ατμο ( οι δυο απο τους τεσσερεις ειναι στα κουτια τους και καλα θα κανω να τους διωξω ) να ειναι οριτζιναλ και να "γραψει πολλα χιλιομετρα " στα χερια μου , μπορει να ειναι και η v1 εκδοση της βασης , δεν με χαλαει καθολου , αν βρεθει μια καλη και συμφερουσα ευκαιρια ειναι ευπροσδεκτη παντα
Προς το παρον διατηρω ενα.. ζωηρο ενδιαφερον στα περι εβιβα και δεν εκβιαζω καταστασεις οπως να παω απο το μαγαζι για να μην βρεθω αντιμετωπος με τον Orion , μικρο παιδι αμα δει απο κοντα θα ζηταει και αντε βγαλτα περα , θα θελει να του γινει το χατιρι αμεσως
κ@@παιδο τι τραβαω με δαυτο