[justify]Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Προσωπικά συμφωνώ με τον αγαπημένο cp, και ίσως μάλιστα να το έλεγα και πιο αυστηρά/απόλυτα, δηλαδή πως ειδικά ο v2 δεν θέλει δαχτυλίδι ρύθμισης, και για μένα πάντα μιλάω, αυτά τα δυόμισι χιλιοστά του v2 είναι μαγικά, και σε καμία περίπτωση δεν θα τα πείραζα. Για το 2ο που λέμε, δηλ. για κλείσιμο υγρών, εδώ δεν θα έλεγα όχι, και συμφωνώ απόλυτα με όσα συμπληρώνει ο cp. Για το 3ο, δηλ. να έχω πρόσβαση εσωτερικά σε κάθε περίπτωση, αυτό πιστεύω έχει να κάνει με τον κάθε χρήστη ξεχωριστά, δηλαδή, π.χ. η αφεντιά μου, πειράζει το στήσιμο μόνο σε ντρίπερ, πουθενά αλλού. Δεν θυμάμαι να χρειάστηκε ποτέ έκτακτη ανάγκη ώστε να θαυμάσω το στήσιμο μου. Παρ' όλα αυτά, δεν θα επιμείνω σε αυτό, εξάλλου κάθε χρήστης είναι διαφορετικός και ως προς τις επιλογές του.[/justify]
[justify][ήθελα να σημειώσω και κάτι ακόμα γενικά περί διαρροών. Όσο αφορά στο αν υπήρχε η δυνατότητα κλεισίματος υγρών, για την περίπτωση δηλ. αποφυγής διαρροών. Στο θέμα διαρροών. Όσα πρόλαβα να δω με τον v2, κι ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από φίλους, π.χ. όσα λέει ο cp, ή εγώ ή όποιος έτυχε μέχρι τώρα, με αναφορές περί μηδενικών διαρροών. Είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Θα βάλω όμως ένα “όμως”. Θα έλεγα γενικά: [/justify]
[justify]α) Αν δεν έτυχε μέχρι τώρα να δει κάποιος χρήστης τη φιλοσοφία στησίματος ενός Eviva, αν δεν έτυχε να γεμίσει με βαμβάκι το σχετικό του πάτωμα μέχρι σήμερα, ώστε να δει και πώς λειτουργεί η όλη κατασκευή, τότε θα έλεγα να αποφύγει το λίγο ή σχετικά λίγο βαμβάκι, να αποφύγει τα όρια υπερτροφοδοσίας, (γιατί π.χ. άκουσα από πιο έμπειρο χρήστη πως έτσι θα έχω μέγιστη γευστική απόλαυση, ανάλυση κ.ο.κ.). Καλύτερα να μην είναι τσιγκούνης στο βαμβάκωμα. [/justify]
[justify]β) Ένα ακόμα βασικό για μένα, όχι τέρμα γέμισμα. Αν γεμίζω μέχρι επάνω, όσο βαμβάκι κι αν έβαλα, όσο καλλιτέχνης κι αν είμαι στο στήσιμο, μην εκπλαγώ αν από το πουθενά δω κλάμα στον v2. Προσωπικά, αφήνω πάντα ανάσες στον Eviva μου. Ποτέ μα ποτέ, όπως λέει κι ο cp, δεν είχα και δεν έχω διαρροές. / Αυτά τα πρώτα ως γενικότητες]. [/justify]