μαζι με το δαχτυλιδι που εχουν τα παιδια για provari,πιστευω οτι θα αναβαθμιστει και το ξεχασμενο μου ,mini provari 2.5
θελω ακομα να δω καποιες αποψεις για την γευση του και αν βαζει στην ακρη ιερα τερατα hussar,skyline κ.λ.π και με βλεπω να ανηφοριζω προς πανορμου.
[justify][member=9120]vag21[/member], καλημέρα. Νομίζω πως ήδη έδωσαν κάποιες απαντήσεις κάποιοι φίλοι, αν θυμάμαι καλά πρώτος είπε σχετική γνώμη/σύγκριση ο Ribot. Παρ’ όλα αυτά, αρκετά δύσκολη η ερώτησή σου, ειδικά αν απαντηθεί ως μονολεκτική. Προσωπικά, συμφωνώ με τον αγαπητό netsplit, κι όχι για να ξεφύγω απάντησης, απλώς το ίδιο πιστεύω κι εγώ, δηλαδή πως ένας Eviva ήταν πάντα στη δική του κλάση. [/justify]
Μία γενικότητα θα πω. Παραδείγματα όπως, από GUS, που ακόμα και το στιλό του να πάρω για ν΄ ατμίσω θα έχω γεύση και αυθεντικό mtl, ή πχ. η τεράστια γκάμα από ντρίπερ κατάσταση, όπου θα έχω απόδοση πλουσιοπάροχης γεύσης απαγορευμένης για διαβητικούς, ή κατηγορίες τανκάτων που ξεχώρισαν μέχρι τώρα και σε γεύση και σε όλα, όπως Hussar, Skyline, In’Sane, Taιfun κ.λπ. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά, πολύ εύκολα κάποιος χρήστης μπορεί να τα ξεχωρίσει ως καλύτερα, (και χωρίς καν να αναζητήσουμε τ’ ακόμα πιο δυνατά ή συγκεκριμένα παραδείγματα όπως π.χ. κατηγορία πλέγματος για καπνικά ή επιστήμη στο τρελό βαμβάκι όπως ένας GSL κ.ο.κ.).
Όμως, και προσωπικά πάντα μιλάω, πολύ δύσκολα να φτάσεις στη φινέτσα ενός Eviva. Ο αναλυτικός v1, είναι η ποιότητα του mtl, και ακόμα δεν βρήκα τέτοια απόδοση (πλην πλέγματος). Ο v2 τώρα, ταράζει αρκετά νερά. Για περισσότερους πλέον χρήστες, και αυτό είναι ξεκάθαρο από την πρώτη κιόλας τζούρα. Ακόμα και με το κεραμικό του, έλαβα πιο υγρή τζούρα, εξαιρετικές εισπνοές και εξίσου αναλυτικός. Γεύση στα μέγιστα ακόμα και χωρίς κεραμικό, με ακόμα πιο υγρή και απολαυστική τζούρα, με μεγαλύτερο εύρος σε βατ και σύρματα.
Με λίγα λόγια, πώς θα παρομοίαζα την όποια σύγκριση; ένας καλοντυμένος, ένας πλούσια ντυμένος, κι ένας μοδάτος. Ο Eviva, παραμένει για μένα σταθερά στην πρώτη περίπτωση. Η φινέτσα της ιστορίας.