Αγόρασα από γνωστό μαγαζί της Αγίας Παρασκευής (κάπου στην Πεντέλης (και Δερβενακίων μην ξεφεύγετε…), ρωτήστε τον [member=13885]cpbaroque[/member] για τηλέφωνο) το μηχανικό mod του τίτλου και μιας και δεν υπάρχει ανάλογο νήμα, θεώρησα ότι αξίζει να παρουσιαστεί στους χρήστες του φόρουμ μας.
Μιας και δεν έχουμε να πούμε για πλακέτες, ελέγχους θερμοκρασίας και άλλα τέτοια, πάμε να δούμε τα
χαρακτηριστικά του σε bullets:
Βάρος άνευ μπαταρίας και ατμοποιητή (σκέτο που λένε): 159,6 γραμμάρια
Βάρος με μπαταρία 21700 και τον Supersonic μου: 269,7 γραμμάρια
Ύψος: 8 εκατοστά:
Πλάτος: Περίπου 5 εκατοστά
Πάχος – Μέγεθος ατμοποιητή που χωράει χωρίς overhang: Χαλαρά 26 χιλιοστά
Μέγεθος μπουκαλιού αναπλήρωσης: 9 ml
Χωράει τα εξής
μεγέθη μπαταριών: 18650 (με πανέμορφο ανταπτοράκι), 20700, 21700
Οι μετρήσεις (εκτός από την χωρητικότητα του μπουκαλιού) είναι δικές μου οπότε συγχωρέστε πιθανές στρογγυλοποιήσεις, αν και νομίζω καλά είμαστε.
Συσκευασία: Μέσα στην ομολογουμένως πανέμορφη, συρταρωτή αλλά περίτεχνη, συσκευασία, που βλέπετε στην φωτογραφία βρίσκουμε:
Α) To mod
Β) Το ανταπτοράκι για 18650
Γ) Ένα φυλλάδιο οδηγιών, που λέει (LOL!) ότι το mod δουλεύει με αντιστάσεις μέχρι 0,5 Ω. Εγώ του έβαλα 0,9 Ω, μια χαρά δούλεψε… (κάπου στο αμάξι είναι γι’ αυτό και δεν είναι στις φωτογραφίες)
Δ) Άψογο πανάκι καθαρισμού
Ε) Κάρτα εγγύησης
ΣΤ) Δεύτερο μπουκαλάκι!
Μπουκαλάκι: Όπως είπαμε είναι 9ml, τεράστιο συν, αρκετά μαλακό, κουμπώνει από κάτω και δεν διαθέτει σωληνάκι για να στέλνει το υγρό. Συνεπώς μπορούμε να ξεχάσουμε τις χαζοδιαρροές που έχουν μερικά μπουκαλάκια ακριβώς από αυτό το σημείο.
Σύστημα πυροδότησης: Διαθέτει ασφάλεια που κλειδώνει το κουμπί, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε κατά την μεταφορά του σε τσάντες, τσαντάκια και άλλα τινά που κάνουν τον Θανάση ([member=10748]30SmokingYears[/member]) να μην θέλει να αγοράσει μεταχειρισμένα από μένα. Το κουμπί, όπως δεν μπορείτε σίγουρα να δείτε από τις φωτογραφίες θα αντέξει για πάντα, καθότι δεν δημιουργεί καθόλου arching. Ο λόγος είναι διότι το ρεύμα δεν πηγαίνει απευθείας από το κουμπί στον πόλο, αλλά ακολουθεί μια διαδρομή που κλείνει με ελατήρια. Αυτό ΔΕΝ έχει επίπτωση στην δύναμη με την οποία «βαράει» το mod, αφού εδώ έχουμε την γνωστή ποιότητα lost vape στις λάμες, χωρίς να μπορώ να πω ακριβώς για τι μέταλλα μιλάμε. Πάντως βαρούσε αλύπητα.
Σπειρώματα: Τόσο η μπαταρία, όσο και το μπουκάλι μπαίνουν από κάτω βιδωτά. Το μεν μπουκάλι ουσιαστικά κουμπωτά όπως είπαμε, ενώ η μπαταρία βιδωτά. Τα σπειρώματα είναι βούτυρο και το μόνο μείον είναι ότι οι μη έχοντες νύχι πρέπει να βρουν τρόπο να βγάλουν τον δακτύλιο που χρησιμοποιείται για το ξεβίδωμα.
Τιμή: Για μηχανικό τέτοιας ποιότητας είναι χώμα.
Συνυπάρχουμε μαζί λίγες μέρες, αλλά μπορώ να δηλώσω πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Το γεγονός ότι χωράει μπαταρίες μεγαλύτερου μεγέθους με έκαναν να μπορέσω να το πάρω δεκάωρο μαζί μου στην δουλειά, με ατμοποιητή με αντίσταση Framed Staple στα 0,3Ω και δεν ξέμεινα! Η απόδοση δε στον Θεό σταθερά.
Το μπουκαλάκι πολύ μεγάλο, βγάζει μέρα στη δουλειά με την δική μου κατανάλωση και… παίρνει και RTA πάνω! Όχι ότι δεν το ξέρατε, αλλά να το πω για να έχει να κοροϊδεύει ο [member=17746]paloukaros[/member]! Τον εκδικούμαι, λέγοντάς του ότι ήμουν στην δουλειά με Supersonic!
Ακολουθεί φωτορομάντζο:
Υ.Γ.: Να ευχαριστήσω τον [member=17746]paloukaros[/member] και τον [member=16630]e-spy[/member] για την άμεση ανταπόκριση στο «Το θέλω, το θέλω, το θέλω» που ούρλιαζα μέσα στο μαγαζί, χορεύοντας γυμνός και διώχνοντας τους υπόλοιπους,
άνευ σημασίας, πελάτες.
Αν θέλαν, ας κάναν κι αλλιώς... Τώρα τι άλλη παράλογη απαίτηση να βάλω;