Χαχα, έτσι.
[justify]Σημ. Μην ακούς τίποτα, αυτό πρέπει να είναι το μόνο σταθερό και πολύ καλά κάνεις αν το κάνεις. Το άτμισμα έχει και χομπίστες, και πολλές φορές, αν όχι πάντα, θ’ ακούσεις υπερβολές, θαύματα, αγγελικές κατασκευές, σπάνιους σχεδιασμούς, και και και. Έτσι είναι και μέσα σε ένα φόρουμ όπως εδώ, και προσωπικά το βλέπω απολαυστικό όλο αυτό και πάντα ανώνυμα. Εκεί που εγώ φουντώνω είναι όταν πρέπει, εγώ σαν χι, να περάσω την άποψή μου ο κόσμος να χαλάσει, και πίστεψέ με, τα κάθε φαν μπόις είναι τα πιο προβλέψιμα και ακίνδυνα. Τώρα, μιζέριες και πονηριές είναι για να ‘ναι. Είτε 1 ευρώ είτε 1000, είτε κλώνος είτε γνήσιος, είτε παλιός είτε νέος, όλα είναι μέσα. Τα ζόρια γιατί πρέπει να κολλάνε σε κάθε θέμα; θα μας πάρει ο άλλος από το αυτί για έξοδα; είναι ο άλλος τόσο αφελής που ξανά και ξανά θα ξοδεύεται από υποχθόνιους ατμιστές; / (μετάνιωσα πραγματικά που έγραψα μέχρι εδώ, με μένα τα έβαλα, ενώ πριν ελάχιστες μέρες λίγο έλειψε να επιστρέψω ως καπνιστής). Όπως κι αν έχει, όλα καλά και καλό βράδυ.

[/justify]