Δεν ξερω γιατι τοσο καιρο που λειτουργει το Forum δεν εχει ανοιχτει θεμα για τα συγκεκριμενα αρωματα κι ετσι αποφασισα να το ανοιξω εγω μιας και μ'αυτα μπηκα στο χωρο του ατμισματος κι ας μην ειμαι καλος στις περιγραφες.
Θα γραψω λοιπον τις εντυπωσεις μου απο τα λιγα που εχω δοκιμασει και ελπιζω αλλοι συνατμιστες να παραθεσουν τις αποψεις τους για τα υπολοιπα.
Costa Rica: Ηταν το αρωμα με το οποιο ξεκινησα το ατμισμα μετα απο δοκιμες πολλων αλλων.Ειναι ενα εντονο
καπνικο αρωμα σαν αρωματικο πουρο με γευση που κολλαει στο μυαλο.Το φτιαχνω στα 8% με βαση
50/50 , ειναι φιλικο στις αντιστασεις και ειναι απο τα βασικα μου.
Black: Πολυ εντονο καπνικο με βανιλια που πρεπει να περιεχει NET.Οταν το ειχα παρει ενθουσιαστηκα τοσο
που νομιζα οτι δεν θα ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο.Απογοητευτηκα γρηγορα αφου στα 12ml
ο ατμοποιητης γινοταν καταμαυρος, τοτε δεν ειχα ανακατευτει με επισκευασιμους και το κοστος
των αντιστασεων ηταν απαγορευτικο για λιγα ml απολαυσης.Τωρα ειμαι ετοιμος να το ξαναδοκιμασω.
Το φτιαχνω και αυτο στα 8% με βαση 50/50.
Arcadia: Δροσερος αιγυπτιακος καπνος λεει ο κατασκευαστης,εμενα δε μου αρεσε καθολου και δε θα το
ξαναπαρω.Σε αλλους ομως μπορει να αρεσει(περι ορεξεως κολοκυθοπιτα).Ειναι παντως φιλικο στις
αντιστασεις.
America: Ο απολυτος Αμερικανικος καπνος λεει ο κατασκευαστης.Εμενα στα 10% μου φανηκε οτι ατμιζα σκετη
βαση.Ισως επεσα σε ελλατωματικη παρτιδα.
Lemon: Ηταν δωρο 10ml 0mg ετοιμου υγρου με καποια αγορα που εκανα.Αν και δεν ειμαι των φρουτο-γλυκων
εγω, το υγρο ηταν ακριβως οπως οι καραμελες λεμονι που τρωγαμε μικροι.Πολυ καλο.
Shark: Ρουμι,κοκκινα φρουτα και ωριμα γλυκα ροδακινα λεει ο κατασκευαστης και αυτο ακριβως ειναι.
Το αρωμα ειναι τελειο για οποιον του αρεσει να ατμιζει φρουτο-γλυκα, εγω προτιμω να τα τρωω
τελικα.