έχω στην κατοχή μου το karma mod και είναι όλο από χαλκό , έχω δοκιμάσει διάφορα καθαριστικά , οδοντόπαστες , καθαριστικά του εμπορίου που σκυλοβρομανε μετά , καθαριστικά μαντίλια , και όλα αυτά με πολλή τρίψιμο και βουρτσάκια .
η λύση βρέθηκε και μάλιστα χωρίς ταλαιπωρία , τρίψιμο , και άσχημες μυρωδιές . ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΤΟΠ , θα πάθετε πλάκα .

σε ένα στενόμακρο γυάλινο ποτήρι έβαλα το mod , λυμένο σωλήνα , λυμένο κουμπί , μόνο τους μαγνήτες δεν έβαλα .
το γέμισα μέχρι να σκεπαστούν όλα , τα άφησα 1,30 ώρα τα έβγαλα ένα σκούπισμα με χαρτοπετσέτα και τέλος .
το αποτέλεσμα είναι τέλειο σαν να βγήκε τώρα από τον τόρνο τα ψιλά πάσα που δεν κατάφερα ποτέ να τα καθαρίσω όσο και αν τα έτριβα έχουνε κοκκινίσει από καθαριότητα ούτε καινούργιο δεν το θυμάμαι έτσι .
100% τέλειο αποτέλεσμα στον χαλκό το μυλοξυδο . χωρίς τρίψιμο

ΠΡΟΣΟΧΗ .
τα πάσα καθαρίζονται τόσο καλά που αγριεύουν , όταν καθαρίσετε και πάτε να μοντάρετε το mod με το μαλακό μην βιαστείτε και στραβοπιασετε στο σφίξιμο .
θα δοκιμάσω το μηλοξυδο και σε μπρούντζινο mod μπας και δω τα ίδια αποτελέσματα που είδα στον χαλκό..
αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε πείτε το μπας και γλιτώσουμε ταλαιπωρία