Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα μετά απο 1 χρόνο και κάτι στο ΗΤ παρέλαβα και εγώ τον χαστούρ μου (την νέα παρτίδα με το τζαμάκι που συγκρατείται). Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα άτμιζα με nautilus mini - nautilus 2.
Για αντιστάσεις πήρα τις Vandy Vape superfine mtl fused clapton 0.7ohm με 2.5 πυρήνα και 6 σπείρες.
1η απορία : Δεν θα έπρεπε εφόσον είναι fixed οι αντιστάσεις να διαβάζονται όλες 0.7? Με 2 που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής τις βλέπει σαν 0.5ohm. Mod tesla wye 85W.
Να σημειωθεί ότι έκατσα και διάβασα κυριολεκτικά όλα τα πόστ σε αυτό το thread. Δέν έχω ξαναστήσει ποτέ επισκευάσιμο και ότι έκανα το είδα απο βίντεος στο youtube. Δέν μου έχει κάνει την παραμικρή διαρροή πουθενά και τα πράγματα είναι πολύ πολύ καλύτερα όσον αφορά το spitback στα μαμίσια drip tips σε σχέση με αυτά που διάβασα εδώ. Μέχρι στιγμής (δεδομένου ότι την αντίσταση την διαβάζει 0.58ohm) έχω δοκιμάσει απο 16-25watt.
Παρατήρησα τα εξής :
στα 16watt :ατμός ακριβώς στην θερμοκρασία που μου αρέσει ΑΛΛΑ γεύση 0-30% απ αυτό που μπορεί να δώσει.
στά 23watt : Ατμός υπερβολικά ζεστός για τα γούστα μου κυριολεκτικά μπουκώνω με 3 τζούρες δεν θέλω τζούρα για κανα μισάωρο - δεν το απολαμβάνω ΑΛΛΑ γεύση στον θεό (δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράμα κυριολεκτικά άνοιξαν τα μάτια μου γιατί επισκεύασιμους).
2η απορία : Για τί τύπου έτοιμες αντιστάσεις αν γίνεται να πάω για αρχή ώστε να πετύχω το αποτέλεσμα του χλιαρού εντελώς καπνού αλλά και γεύσης ταυτόχρονα . Επίσης να μειωθεί και η κατανάλωση γτ απο 12watt με ναυτίλους έχω κακομάθει όσο να ναι. Ντάξει δεν λέω ότι περιμένω ούτε τα μισά σε θέμα κατανάλωσης ξέρω σε τι λούκι μπήκα αλλά τώρα στα 23 watt νομίζω μπορεί να έιμαι 3φορες+ απ τους ναυτίλους.Κάτι διάβασα εδώ μέσα ότι πάνω απο 0.9 αρχίζει να μήν δίνει ιδιαίτερη γεύση και λέω πλάκα θά χει να γίνεται μόνο με τόσο ζεστο καπνό
.
3η απορία : Πόσο σημαντικό είναι να κόψεις εντελώς τα ποδαράκια που εξέχουν στην αντίσταση ; Επειδή δεν έχω κοφτάκι και πάλευα με ψαλίδι καταφέρνω να κόψω το 90% αλλά το υπόλοιπο δεν το πιάνει και έτσι το γυρνάω προς την βίδα για να μήν βρίσκει στην καμπάνα. Δέν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο είτε να βραχυκυκλώνει η κάτι άλλο. Πιό πολύ γενικής φύσεως απορία αυτή.
4η απορία : Πρέπει όταν βάζω μια καινούρια αντίσταση πρίν βάλω το βαμβάκι να την κάνω dry burn για να δώ άν αρπάζει ομοιόμορφα απο μέσα προς τα έξω; Δεν το έκανα με καμία απ τις 2 αντιστάσεις που δοκίμασα. Επηρεάζει και αν ναί σε τί;
5η απορία : Σας προλαβαίνω λέγοντας ότι ΞΕΡΩ ότι δεν είναι κάτι στάνταρ ωστόσο θα ήθελα να μάθω στο περίπου αν ισχύει αυτό που έγραψε και ένας φίλος κάτι σελίδες πίσω σαν τυπικό , ότι δηλαδή αλλαγή βαμβάκι ΠΕΡΙΠΟΥ κάθε 2-3 μέρες και σύρματος κάθε 5. Με ναυτίλους η καθημερινή κατανάλωσή μου ήταν περίπου 3-4ml MAX. Οι αντιστάσεις στους ναυτίλους μου βγάζανε για πλάκα 15 μέρες.
Έξτρα πληροφορίες : Υγρό smok after 8 και γενικά σε όλα μου τα υγρά 6άρα νικοτίνη. Πινάκι αέρα 1.6