[member=22112]patzouri[/member]
Νομίζω αυτό που ζητάς είναι κάπως δύσκολο...
Είναι σαν να ζητάς από κάποιον που έχει cbr 1000 rr να σου πει ότι είναι εξίσου καλό με το Supra X 150,
επειδή και τα δυο έχουν ρόδες και τον πηγαίνουν στη δουλειά...

Δεν έχω high end ατμοποιητές λόγω θέσης -ακόμα αλλά δεν αποκλείω στο μέλλον να το κάνω- όμως πιστεύω
πως οι τα high end προϊόντα γενικότερα, εξυπηρετούν κι άλλα θέλω μας πέρα από την απροβλημάτιστη και υποδειγματική
λειτουργία για την οποία φτιάχτηκαν.
Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου στον χώρο, γνωρίζω πως δεν χρειάζεται να δώσεις το ένα νεφρό σου για να ατμίσεις
ικανοποιητικά κι απολαυστικά, όχι μόνο αξιοπρεπώς, κι ούτε χρειάζεται να περιμένεις 6,8,12 μήνες για το δεύτερο batch του
υπερ-ατμοποιητή που εξαφανίστηκε πριν καν κυκλοφορήσει

Αυτά τα κάνεις εάν και εφόσον θέλεις, και θα τα κάνεις εάν και εφόσον θέλεις ότι κι αν σου πουμε εδώ για τον x hastur.
Υπάρχουν πολλά καλά προϊόντα εκεί έξω -σε όλες τις τιμές και τις ποιότητες, που θα δώσουν πολύ καλο ατμιστικό αποτέλεσμα.
Το θέμα είναι να γνωρίζεις πώς να πάρεις αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και
να θέλεις πραγματικά αυτό που θα αγοράσεις.
Τί νόημα έχει να αποκτήσεις ένα τσουχτερό -με όλα τα παρελκόμενα- hussar για παράδειγμα, αν δεν ξέρεις να τον στήσεις,
ή αν τελικά τον θέλεις πιο πολύ από τον hastur ;
Το ζουμί είναι αυτό : Ναι, όπως είπε κι ο harisde1 κι οι δύο είναι αξιοπρεπέστατοι (μπορεί και παραπάνω θα συμπλήρωνα)
αλλά αν πραγματικά έχεις βάλει στο μάτι κάποιον high end, πάρε τον high end γιατί μέχρι να το κάνεις
κανένας hastur δεν θα σε ικανοποιήσει.
Μετά πάρε και τον όποιο hastur θες, και πες μου κι εμένα γιατί έχω βάλει στο μάτι ένα skyline

Υ.Γ. Με πρόλαβες ενώ έγραφα... Τον έχεις ήδη λοιπόν, αλλά και πάλι δεν έχω να αλλάξω κάτι στην απάντηση μου.
Καπάκι γεμισματος εννοείς όλο το top cap ή απλώς την τάπα που δεχεται το drip tip ;
Στον
μεγάλο δικό μου η τάπα που δεχεται το drip tip είναι λίγο χαλαρή στην περιστροφή της χωρίς όμως
να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα, στον μικρό όχι.
Όμως έχω αλλάξει το top cap στον μεγάλο (δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι και στο παλιό).
Μπορεί τα oring στο καινούργιο να είναι λίγο πιο μικρά αλλά και πάλι δεν ανοίγει αν δεν το θελήσω.