Click-->Έγινε διαγραφή άμεσης παράθεσης<--ClickΚαλησπέρα παιδιά!
Τον έχω ένα μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Με εμπειρία 4 και χρόνων σε επισκευασιμους ατμο, μπορώ να πω πως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ή διαρροές.
Διάβασα προσεκτικά όλες τις σελίδες πριν τον αγοράσω και μπορώ να πω πως έχω καιρό να πάρω νέο ατμοποιητη. Έτσι έβαλα από την αρχή το 2αρι πινακι και έστησα σε 2,5 πυρήνα με 40αρι κανθαλ, αντίσταση στα 0,93 ωμ και κοτον μπέικον αφού το αφρατεψα από πριν, το έγνεψα και το ξανατυλιξα, πέρασμα από την αντίσταση και αφρατεμα και κόψιμο στις άκρες ώστε να μην "πνίγεται" μέσα στα λουκια και να γλύφει το ντεκ χωρίς να ακουμπάει τέρμα κάτω.
Ένα μόνο ψιλοπροβληματακι παρατήρησα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας μήπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο συνατμιστή.
Είδα κάτι σαν υγρασία ανεπαίσθητη στο δαχτυλίδι του αέρα που αρχικά πίστεψα πως έρχεται από τις οπές του αέρα από τον ατμό που βγαίνει από εκεί σε παρατεταμένα ρουφηγματα.
Όμως ΟΧΙ!!!
Οι οπές ήταν ολοστεγνες. Καμμία διαρροή από εκεί.
Η ψιλουγρασια ερχόταν από το τζαμάκι.
Στο επόμενο στήσιμο μου, αφού έπλυνα και στέγνωσα όλα τα μέρη, γύρισα το τζαμάκι τούμπα, τα πάνω κάτω δια παν ενδεχόμενο και αντικατέστησα το o-ring με νέο ανταλλακτικό.
Η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά αλλά όχι εντελώς.
Δηλαδή εκεί που είχα υγρασία 5 φορές την ημέρα, τώρα έχω 2.
Δεν το θεωρώ κάτι σημαντικό ούτε με βρέχει δραματικα, απλά όταν δεν βάλω χαρτοπετσέτα για να τραβήξει την υγρασία αυτή, το νιώθω αμυδρά στο δάχτυλο που θα ακουμπήσω εκεί.
Το αναφέρω όμως μήπως και έχει τύχει σε κάποιον και το έχει λύσει.
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους!