Επίσης καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να αποφεύγονται υγρά που αφήνουν έντονο άρωμα στο περιβάλλον. Για μερικούς είναι κάπως ενοχλητικό αυτό το άρωμα και δεν έχουν και άδικο.
Σε μέρη που απαγορεύεται το κάπνισμα, προτιμήστε τα άοσμα.
Tο να ισχυρίζεται ότι την ενοχλεί η μυρωδια (η οποία φυσικά μόνο τα ρουθούνια της προτιμάει, οι άλλοι δεν μυρίζουν τίποτα) νομίζω ότι είναι απλώς μια εσκεμμένη κίνηση από μέρους της. Δεν την ενοχλούν τα πατσουλί που μπαίνουν εδώ μέσα κάθε τρεις και λίγο, και το γραφείο μυρίζει σαν κατάστημα των Hondos Center; Να μη μιλήσω για κάποιους που βαριούνται να γευματίσουν στην κουζίνα, και κατά της 1 ανοίγουν τα μπολάκια τους με κάθε λογής... μενού! Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε μαγειρίο!
Τιποτα, η τύπισσα είναι προκατειλημμένη, απλά... Να φανταστείτε, χθες δεν είχα καπνίσει ΚΑΘΟΛΟΥ μέσα στο γραφείο, απλά είχα το Η.Τ. μου πάνω στο USB και φόρτιζε, και μόλις το είδε λέει: "Είπα κι εγώ... Τι μυρίζει τόση ώρα! Τον βρήκαμε πάλι τον δράστη... Ποιος ξέρει τώρα τι αναπνέω!" Της μύρισε με την όψη!!! Χωρίς άτμισμα! Τι να πω...
Μου φαίνεται θα αλλάξω Η.Τ. και θα πάω σε κάποιο το οποίο να μη μοιάζει καθόλου με τσιγάρο, για να δω τι θα κάνει τότε...
Δυστυχώς σαν την εν λόγω τύπισσα υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι απλά γουστάρουν να πηγαίνουν κόντρα για να δημιουργούνται θέματα, πατώντας στην αδυναμία κάποιων ανθρώπων. Αν το Η.Τ. δεν λανσαρόταν με αυτό το όνομα, και λεγόταν π.χ. Προσωπικός Ατμοποιητής, θα ήταν λιγότερο "επώδυνο" για την αισθητική τους...