Τέλος, κυρίως, οι ημικρανίες.
Ο εφιάλτης που ξεκινούσε από το δεξί μάτι και είχε κατάληξη έναν αβάσταχτο πόνο.
Υπήρξαν στιγμές που θα έπαιρνα βελόνα να σκίσω το πλαϊνό στο δεξί μου μάτι.
Υπήρξαν νύχτες ολόκληρες που έτριβα τα βλέφαρά μου για να κοιμηθεί το τέρας που παλλόταν με το χτυποκάρδι.
Ώσπου ήρθε η σωτηρία με τον ατμό.
Δεν είχα καν υποψιαστεί ότι το μαρτύριο αιτιαζόταν στο αγαπημένο μου ΚΤ...
Κάτι αντίστοιχο πέρναγα κι εγώ.. ημικρανίες σε σημείο να λες (χωρίς υπερβολές) "προτιμώ να πεθάνω ΤΩΡΑ" και που σταμάτησαν ΜΑΧΑΙΡΙ με το που έκοψα το τσιγάρο και το αντικατέστησα με ηλεκτρονικό.
Και μόνο αυτός ο λόγος θα με κάνει να μην ξανακαπνίσω ποτέ στη ζωή μου ξανά κανονικό τσιγάρο..
..εδώ και μια εβδομάδα όμως έκοψα και το ηλεκτρονικό
Καταρχήν το έκανα για δοκιμή.. μου λείπει? δε μου λείπει? έτσι κι αλλιώς με 0 νικοτίνη άτμιζα.. ένας άλλος λόγος όμως που αποφάσισα να το κόψω είναι η μικρή ενόχληση που εδώ και περίπου ένα χρόνο έχω (από τότε που αντικατέστησα το κ.τ) ένα είδος κρύου σφιξίματος στο αριστερό μέρος πιο κάτω από την καρδιά όπου διαρκεί αρκετές ώρες και εμφανίζεται σχεδόν κάθε μέρα.
Μέχρι στιγμής και ύστερα από αρκετές εξετάσεις δεν έχει εντοπιστεί κάποια "παρενέργεια", βλάβη ή κάτι άλλο και που να συσχετίζεται με το η.τ αλλά είπα να δοκιμάσω μια μικρής διάρκειας "αποχή" για να δω αν έχει σχέση ή όχι η συγκεκριμένη ενόχληση.
Κατά τ'αλλα? Ποτέ δεν πίστευα ότι θα απαλλαγόμουν από το κ.τ (και ούτε φυσικά ο οργανισμός μου το ήθελε) αλλά πλέον μπορώ να πω μετά βεβαιότητος πως με το η.τ
τα κατάφερα και έκοψα το κάπνισμα!!
Ακόμα και αν η ενόχληση αυτή που προανέφερα έχει σχέση με το η.τ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτά που πέρναγα λόγο του κ.τ