Καλώς ήρθες Gas Mods GR1
Κινέζος με περγαμηνές!
*(δεν έχει εγχερίδιο για να κοτσάρω φώτο)
Εδώ κι ένα βίντεο απο την Κα Vape Kawasaki.
Αν δεν ξέρετε Κινέζικα, η γυναίκα μου που τα ξέρει όλα μπορεί να μεταφράσει, όπως μετέφρασε και για εμένα και για αλλού ξεκίνησα κι αλλού πήγα.
Ανοίγοντας το κουτί με την μία πήρα μια τζούρα δοκιμαστική, αέρα κοπανιστού, θεώρησα πως την έχει μια χάρη ξεχωριστή για να το πω απλά, αλλά εγώ δεν παίρνω χαμπάρι απο τέτοια.
Τον πήγα σπίτι, τον έλυσα ΓιαΜπανάκι (όχι σαν αυτό που μου μελετάνε στο φόρουμ, το άλλο) και τον άφησα να στραγγίξει ολονυχτίς...
Γιατί δεν είχα σύρμα 0,50mm και ήθελα να κάνω τα τεστ και τις εξελο-εγγραφές μου με τα σύρματα χωρίς διακοπές. Πράγμα αδύνατο, διαπιστωμένα, αλλα η προσπάθεια μετράει πάντα!
Πλάτος
και ύψος μόλις
και το ύψος του drip tip, όσο προεξέχει δηλαδή
Όπως πολλά που παραλείπει κανείς ως ευκόλως εννοούμενα, κάντε πως δεν είπα πως η πρώτη έκπληξη είναι το πόσο μικρός είναι, τουλάχιστον στο ύψος, όπου θα πρέπει να συναγωνίζεται τον Solo RDA, που πριν λίγο καιρό που ξεκινούσε όλο το Hype του Squonking έκανε πολλούς μας να τον ξεροσταλιάζουμε, φιγουράροντας στα groups του Facebook πάνω σε έργα τέχνης του σπορ.
Ένα τσούρμο ατμοβαρεμένων (δεν υιοθετούμε :p ) έθεσε τον Solo σαν λόγο και αιτία ύπαρξης του squonk. Ένα άλλο τσούρμο έφταχνε squonkers. Και το άλλο αγόραζε. Και το άλλο πάλι έφτιαχνε.. Κοκ. (aka Και ούτω καθεξής.)
Δεν έτυχε να τον βρω στον δρόμο μου και η καχυποψία μου (κορώνα στο κεφάλι μου) για το πόσο σφιχτός είναι, με απέτρεψε να πατήσω το κουμπί.
Οπότε η σύγκριση με τον Solo μένει στο μέγεθος.
Επι του GR1 και του πιεστηρίου
Χαμογελάστε παρακαλώ
Στο κουτί μαζί με τα τσιμπράκαλα και δύο Torx κλειδάκια, ένα No6 για τις βίδες της αντίστασης (τσεκαιβάρα /not) και ένα No8 για το πιν και την εναλλαγή απο bf σε dripper.
Αποτύπωση τουτί μπορεί κανεις να κάνει με έναν ατμοποιητή και ένα κατσαβίδι. Για αρχή.
Ευτυχώς η συνταγή είναι με λίγα συστατικά.
Στο ζουμί.
0,7Ω, 3mm πυρήνας, σύρμα Fused Clapton.
Καμία σχέση
Τα 3mm του πυρήνα μαζί με το 2x28+1x32GA σύνολο 0,84mm φαίνονται οριακά "χωροταξικά" και έτσι είναι και στο άτμισμα.
Η αντίσταση τοποθετείται λίγο ψηλότερα απ' όσο θα τοποθετούσαμε μια με μικρότερο πυρήνα και πιο κοντά στο drip tip.
Γύρω στα 31W, δηλαδή -κατά την ανάλυση της πλακέτας του μοντ- στα 4,24V και στα 7,2Α ξεκινάει να αποδίδει αυτό το Setup, στα 34W θεωρώ μου έδωσε ότι πιο ωραίο θα μπορούσε να δώσει, αλλά δεν μπορείς να απολαύσεις το 100% του ατμου. Μια τζούρα καθόλου mtl αλλά γλυκιά πνευμονική και με τέλεια-έντονη γεύση. Είναι όμως οριακή η κατάσταση, η 2η καπάκι τζούρα δίνει spit back κι ας είναι τσίτα στο βαμβάκι, τρίτη έχει ανεβάσει θερμοκρασία. Μήνυμα πως ο άτμο είναι κουλ τύπος, έτσι θα πρέπει και ο χειριστής του.
Το καπάκι την έβγαλε χωρίς κάψιμο αισίως και πάμε για λεπτότερο σύρμα.
Ούτε μισό Ωμ, 2,5mm πυρήνας, σύρμα 0,50mm
Εδώ είμαστε!
Εδώ η αντίσταση μπορεί να κατέβει στο ύψος των posts περίπου και φαίνεται να είναι και το καλύτερο απο θερμοκρασίες.
Η γεύση χάνει λίγο απο την τελειότητα του προηγούμενου σετ απ, αλλα βρίσκεται 100% σε όλες τις τζούρες και χωρίς παρατράγουδα.
Γύρω εδώ είναι κάπου ο ατμοποιητής προφανώς και αφου αδειάσω 2-3 μπουκαλάκια να το ευχαριστηθώ θα κοιτάξω τι μπορεί να κάνω με άλλα σύρματα, το πιθανότερο ένα κλαπτον, με 430 σύρμα
Ένα παπαγαλάκι, μου είπε πως δεν φτάνει τον Supersonic σε γεύση, οπότε είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Ο ατμοποιητής όμως έχει όλη την απλότητα και όλες τις βάσεις των high end ατμοποιητών, χωρίς να θεωρείται high end και με τιμή χώμα.
Αγοράστηκε απο την cheecky vape και έφτασε στην Ελλάδα σε βαλίτσα φίλου που ούτε ατμίζει, ούτε καν καπνίζει.
Ο cheeky vape είναι αδερφός Έλληνας, συμπτωματικά και παρεμπιτόντως.
Το παπαγαλάκι είναι ο Geekay vapes ή όπως τον λένε τέλος πάντων και η αναφορά, στο ριβιού του για τον ατμοποιητή
Το squonker είναι το Pulse
Εγώ ποιος είμαι;
Καλή Τσικνοπέμπτη!
*Hμέρα Βου: 2.5mm πυρήνα και Flapton και το ανοιχτό airflow
O ατμοποιητής φαίνεται να έχει περιθώρια στο ύψος μεγαλύτερα από όσο μου φάνηκε αρχικα, αν την γλυτώσει το καπάκι, θα πατήσουμε warp speed
Με λίγη προσπαθεια και λίγες δοκιμές στο ύψος της αντίστασης τα κατάφερε να παίξει και με αυτό το σύρμα χωρίς παρατράγουδα.
{Εϊναι τελικά πιο παιχνιδιάρης απ όσο εκτίμησα. Ίσως και με 3άρι πυρήνα να χρειάζεται επανεκτίμηση, φτάνει να μην φτάσει το κόιλ στις αμυγδαλες.
Θα το ξαναδω με το fused κι αμα κάψουμε το καπ να δω που θα το βρουμε ανταλλακτικό
}
Ευτυχείτε!