χωρίς να θέλω να στη σπάσω, δε νομίζω να βγάλεις κανένα από τα δύο προφίλ που θες με αυτά τα αρώματα, ειδικά επειδή είναι πολύ δύσκολα και μυστήρια και το κεράσι και το γάλα.
τώρα για το πρώτο πρέπει να αποφασίσεις ποιος πρέπει να είναι ο κύριος παίχτης στα δύο αυτά αρώματα. Δες πόσο προτείνει η κάθε εταιρεία για single flavor στο καθένα. δοκίμασε μία σταγονίτσα από το καθένα στο χέρι σου να δεις ποιο σου αρέσει, και βάλε στο κύριο άρωμα 80% του ποσοστού που θα έβαζες αν το έκανες σκέτο (υποθέτω το agrinio αφού θες καπνικό κυρίως), και περίπου το 50% από ότι θα έβαζες στο άλλο αν το άτμιζες μόνο του. Γενικά με το δεύτερο παίξε λίγο πάνω κάτω, για να βρεις αποτέλεσμα που σου αρέσει. Είναι ένας μπακαλίστικος τρόπος αυτός. και υπόψιν δεν πιάνει πάντα, για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης.
Υπόψιν κεράσια δεν υπάρχουν καλά στην αγορά, είχα προσπαθήσει να φτιάξω μόνος μου, και αποτύγχανα παταγωδώς. Σταμάτησα οριστικά να προσπαθώ όταν άκουσα από τα παιδιά στους Vape Alchemists ακριβώς αυτό, ότι δεν υπάρχουν καλά αρώματα κεράσι. Δοκίμασε πάντως, δεν χάνεις τίποτα.
Τώρα για το δεύτερο, δεν νομίζω να βγάλεις κάτι, ψάξε στο eliquid recipes, αλλά χλωμό το κόβω. Δοκίμασε πάντως, μπορεί να σου αρέσει το αποτέλεσμα.