vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

809 επισκέπτες, 6 χρήστες
camber, manoslykos, mathimatikos1966, anetost, Milarepa, zamploutos

Egoist Shake n' Vape

Αποσυνδεδεμένος Foyle

• **
  • 178
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Egoist Shake n' Vape
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 28, 2017, 21:44 »
Το Holy Peanut μοιάζει καθόλου με το Jesus χωρίς τα blueberries/raspberries/whatever ή καμία σχέση;

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 29, 2017, 13:40 »
@ThioVag, καλημέρα. Σήμερα πήρα το holy peanut (για να γλυκάνω την πίκρα μου με τις έκτακτες βλάβες). Είχα δοκιμάσει φυστικοβούτυρο και μου άρεσε πολύ. Με βλέπω να τα ατμίζω όλα στο μπαμ, (σαν φραπέ ένα πράγμα).  

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 29, 2017, 13:54 »
Δηλαδή το holy peanut είναι γλυκό φυστικοβούτυρο; Ή είναι φυστίκι; Είναι δηλαδή γλυκό ή ξηροκαρπικό; Ο αγαπούλας πάντως που ξέρει ότι μ' αρέσουν τα γλυκά, με απέτρεψε να το αγοράσω και μου 'πε να πάρω καλύτερα το canoli. Το πήρα φυσικά αλλά μου 'χει μπει το ζιζάνιο με το peanut... :hmmm:

• 2478
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 29, 2017, 14:04 »
[justify]@cp, καλημέρα. Ω, πολύ πολύ καλά έκανες και είπες τα παραπάνω. Άφησα την εντύπωση πως μιλάμε για γλυκό αποτέλεσμα κ.λπ. κ.λπ. / Όχι, σαν έκφραση ήθελα να δώσω γλυκάδα (στην πίκρα μου), σαν υγρό μού άρεσε πάρα πολύ γιατί είχα μία στεγνή αίσθηση (σαν) καπνικού υγρού, σαν γλυκόπικρο; δεν ξέρω πώς να το πω. Δεν ξέρω το υγρό, κάπως έτσι ήταν οι δοκιμές μου μέχρι τώρα με το φυστικοβούτυρο. / σημ. για το canoli είχα σκοπό ως 1η δοκιμή σήμερα στο κατάστημα. Το δοκίμασα κι αυτό αρκετή ώρα, όμως τελικά δεν το επέλεξα. [/justify]

Μιλάω πάντα για το συγκεκριμένο υγρό. Ακόμα δεν το άνοιξα. 

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2017, 14:13 από JoeBarTeam »

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 29, 2017, 14:08 »
Joe σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τώρα μπερδεύτηκα τελείως... :laugh1:

• 2478
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 29, 2017, 14:14 »
Ό,τι θέλεις, νεαρέ. Συμπαθώ υπερβολικά τους νέους στα diy. Ό,τι θέλετε, σε μένα...  ;D

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 30, 2017, 13:32 »
Εξακολουθούν να έχουν το αρχικό τους δύσχρηστο μπουκαλάκι τα Shake'nVape υγρά τους παιδιά?

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 02, 2017, 14:22 »
Όταν πρωτοδοκίμασα το relax στο μαγαζί με ένα άθλιο clearomizer (αυτή τη φορά δεν είμαι off-topic, θα δείτε...) κατάλαβα ότι βρήκα ΤΟ υγρό μου. Δυστυχώς όταν πήγα σπίτι και το έβαλα στον δικό μου ατμοποιητή ο καφές ήταν άφαντος. Το δοκίμασα σε άλλον ατμοποιητή, τα ίδια. Για να μην τα πολυλογώ, σε όποιον ατμοποιητή και να το δοκίμασα το relax είχε γίνει ένα supreme χωρίς την καρύδα. Από τότε έχουν περάσει κοντά δυο χρόνια νομίζω και αρκετές φορές το έχω ξαναδοκιμάσει (και σε DIY) μπας και ξαναβρώ τον πολυπόθητο καφέ, χωρίς επιτυχία όμως. Όλο αυτό το διάστημα έχω βρει (και κυρίως φτιάξει) πολλά υπέροχα (για τα δικά μου γούστα) υγρά και θα ‘λεγε κανείς ότι δεν είχα και ιδιαίτερους λόγους να το πολυψάχνω πια αφού ήμουν υπερ-καλυμμένος από υγρά. Υπήρχε όμως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου εκείνη η υπέροχη αίσθηση της πρώτης τζούρας relax και με τσίγκλαγε...
Ώσπου μια Παρασκευή απόγευμα αποφάσισα να πάω στο Atmistique για προμήθειες (lemon tart, white castle, κλπ ωραία). Μόλις μπήκα μέσα μου ήρθε η ίδια υπέροχη (και πιο υπέροχη ακόμα) μυρωδιά του relax από δύο χρόνια πριν. Ήταν το Ηoly Coffee που άτμιζε ο Τάσος με το billet box και τον doggy (τον καλό doggy!). Φυσικά και το δοκίμασα και ενθουσιάστηκα και το αγόρασα χωρίς πολλά-πολλά. Ήθελα να φύγω γρήγορα για να το φτιάξω αλλά είμαι ευγενής άνθρωπος και κάθισα να πούμε δυο κουβέντες με τα παιδιά και τον Λαγουδάκη (ήταν κι αυτός εκεί... και το πετσετάκι του...αλλά φεύγω απ΄ το θέμα μου...άλλη φορά θα σας πω για το πετσετάκι του Λαγουδάκη...και το υγρό μωρομάντηλο του BigSur…και κλείνω αυτή την παρένθεση που γίνεται επικίνδυνα μεγάλη...). Όταν μετά από κάνα δίωρο έφτασα σπίτι έφτιαξα αμέσως ένα 50μελο και αποφάσισα πως θα το αφήσω να ωριμάσει τουλάχιστον 20 μέρες κι ας λένε ότι θέλουν όλοι (κι ας ήταν το υγρό που δοκίμασα στο μαγαζί φτιαγμένο την προηγούμενη). Και περίμενα υπομονετικά...
Προχθές το απόγευμα η υπομονή μου εξαντλήθηκε και αποφάσισα ότι δεν θα περιμένω 20 μέρες, 19 είναι αρκετές. Το υγρό μπήκε σε φρεσκοπλυμένο unfollow (με στήσιμο που αρέσει σε μένα αλλά όχι σε σας...) και έγινε η δοκιμή. Έκσταση! Όσο πρέπει γλυκό, όσο πρέπει πικάντικο, με καλή ισορροπία ανάμεσα στα συστατικά (κρέμα και ζύμη) αλλά με κυρίαρχο έναν υπέροχο espresso macchiato! Ένα άλλο καλό που έχει το υγρό είναι το ότι είναι σχετικά καθαρό. Δεν το χρησιμοποιώ τόσο καιρό βέβαια για να έχω αποκρυσταλλωμένη άποψη, αλλά πάντως δεν έχει καμία σχέση με την πίσσα και την δυστυχία του relax. Έχω ατμίσει περί τα 12ml και τα βαμβάκια είναι σχετικά καθαρά, το ίδιο και το σύρμα. Με το relax στα 6ml ήθελες service...
Ξέρω, θα μου πείτε ότι κάθε τρεις και λίγο ενθουσιάζομαι με κάποιο υγρό και μετά από μερικές μέρες το αδειάζω στον νεροχύτη. Εδώ όμως είναι σοβαρά τα πράγματα, δεν παραμυθιάζομαι. Έφτιαξα ήδη και το υπόλοιπο άρωμα και την Δευτέρα νωρίς το πρωί θα πάω να στοκάρω πριν το αδειάσετε το μαγαζί και δεν έχω τι να ατμίσω εγώ μετά (που λέει ο λόγος...).

Next stop, Holy Cannoli. Τι; Μόνο ένα άρωμα θα έφτιαχνα;

ΥΓ. Απολαμβάνοντας το νέο αγαπημένο μου υγρό, έπεσα πάνω σε ένα ποστ του netpoet και άλλο ένα του pugsang που μίλαγαν για το Latte της Λάμδα. Ο pugsang μάλιστα κάνει ευθεία σύγκριση ανάμεσα στα δύο υγρά και αποφαίνεται υπέρ του Latte. Δεν θα αγιάσω... Και δεν έχω άλλα ντουλάπια στο σπίτι...

ΥΓ2. Είχα ξεχάσει πόσο ωραίο υγρό είναι το jesus! Πολύ του γούστου μου είναι τελικά τα egoist...

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2017, 14:41 από cpbaroque »

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 02, 2017, 15:12 »
αγορι μου εσυ εισαι σκουπα!!!!δεν αφηνεις τιποτα :))παντως η συγκεριμενη εταιρεια εχει καλα υγρα,δυσκολα θα παει καποιο νεροχυτη,εστω και με δυσκολια θα το κανεις(λιγα με το πετσετακι μου)

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #84 στις: Ιουλίου 02, 2017, 18:14 »
Σκούπα δε λες τίποτα! Το Σ/Κ που κλείστηκα μέσα μη και με ματιάσουνε έφτιαξα καμιά 700αριά (700αριά...) ml καινούργια υγρά. Αλλά είναι μακράς ωρίμασης δυστυχώς οπότε κατά το 2019 θα έχουμε τα καλά μαντάτα. Στο ενδιάμεσο, same old, same old... ;D

• 2478
« Απάντηση #85 στις: Ιουλίου 02, 2017, 21:10 »
[justify]@cp, καλησπέρα. Πραγματικά σε ζηλεύω (και δεν γλύφω τώρα...), δίνεις τις απαντήσεις που πολλές φορές μάταια ψάχνω. Αρκετές φορές προσπαθώ να καταλάβω τους φίλους που ασχολείστε με τα υγρά και άκρη δεν βγάζω. Έχεις μεταδοτικότητα, τι να λέμε τώρα. / Στο Holy Coffee, (που ήδη το εξαφάνισα), πέρα του ότι θα το ξαναπάρω κι εγώ, ποτέ δεν μου βρόμισε βαμβάκια ή σκατουλάκια, ποτέ. Σε καμία περίπτωση, με όσα είδα στην 1η μου χρήση, δεν θα το βάλω ούτε σαν υποψία “βρόμικου”.[/justify]

[justify]Γενικά πάντως, εσύ γράφε, εγώ κλέβω. [/justify]

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #86 στις: Ιουλίου 02, 2017, 21:33 »
θα γράφω, θα γράφω. Με την λέξη πληρώνομαι άλλωστε... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος crazyio

• *
  • 94
« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 06, 2017, 01:12 »
Κανω τα τελευταια μλ απο Jesus οσο ωριμαζει για δευτερο 24ωρο το coffee..
Για να δουμε..

Αποσυνδεδεμένος mpari

• 632
  • Δυο λαλούν και τρείς χορεύουν
« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 06, 2017, 07:16 »
Καλημέρα, δεν θέλω να στη χαλάσω αλλά εγώ μετά από 3 εβδομάδες αναδείχθηκε πλήρως πόσο καλό υγρό είναι το holly coffee

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 06, 2017, 09:09 »
Next stop, Holy Cannoli.
Δεν θελω να σου χαλάσω την έκπληξη, αλλά επειδή ξέρω οτι θα το ανοίξεις κατά τα Χριστούγεννα του 2019 για να το δοκιμάσεις, σου λεω από τώρα να το χαρίσεις να το παρει καποιο αλλο ανθρωπάκι. Το υγρό για μενα είναι άθλιο. 1000 φορές καλυτερό του, το Vanilla Sabroso. Και μην παρεις το Holy Penaut. Δεν ειναι γλυκό. Ειναι ξηροκαρπικό ξερό.

Από την αλλη απορώ που δεν εχεις παρει ακόμα το Αλchemy Latte , το νεο σου ερωτα μετά το Jesus. :))
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2017, 09:27 από pugsang »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359701 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110614 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374670 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1047 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15264 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99859 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F